10 nasvetov o tem, kako zgraditi odnos, ki deluje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 nasvetov o tem, kako zgraditi odnos, ki deluje

10 nasvetov o tem, kako zgraditi odnos, ki deluje

Gradimo odnos, ki deluje, ni enostavno. Veliko nas je, da igrajo igro dating za nekaj let, pristanek nekaj Duds in gredo ven z nekaj poražencev, preden smo končno našli gospoda pravega.

Včasih lahko težave precej odkrito pristalo pri nas, dame. Če ste tip osebe, ki še ima na sanje o pravljični romance, ki bo trajal večno, boste morda nastavitev vaši ideali previsoka, ampak tudi, kdo nam lahko prepove sanje, kajne?

Včasih so težave na sodišču fantje. On je nezrel, ne želi odrasti, hoče, da vidim svoje prijatelje na vikend, in še vedno živi s svojo mamo.

Pogosto pa so težave z obema od vas. Ampak, če ste prepričani, da je to res fant One in želite storiti vse, kar lahko, da bi to razmerje lani, omogoča, "si oglejte 10 najboljših nasvetov o tem, kako narediti razmerje delo.

load...

Glej Vaš partner za kdo v resnici so

Ste že kdaj dne nekoga in jih zgradili tako veliko, da je tvoja idealna za njih pravzaprav zelo drugačen od kdo so v resnici? To se zgodi. To je zelo enostavno, da bi tako Poraz z novim fantom v vašem življenju, ki menite, da je preprosto ne more storiti ničesar narobe. Ti hvalil o njem s svojimi prijatelji in družino, jim povedal vse, kar je sladko, prijazna in ljubeča oseba je.

Morate porabiti malo časa, da pogled na vaš človek skozi hladne, objektivnimi očmi. Kdo v resnici je? Ali ga res vedeli, da je veliko, ali pa ste samo pretirane njegove lastnosti, da se sami počutili bolje?

Bodi vesel Biti Alone

Slišal sem preveč časa od žensk, ki so obupani, da srečaš moškega in umirijo, preden oni trideset, ker ne želijo biti "ostane na polici."

load...

Nihče ne bo treba pustiti na polici, če pa hiteti odnose in samodejno odloči, da ta se bo tisti, ki ste ga sami vzpostavitvi za razočaranje po razočaranju.

Poleg tega, da boš, da odganjanje fantje proč, če si aktivno iščejo nekoga za sklenitev zakonske zveze.

Moraš biti srečen biti sam. Zadovoljni z njo. Na ta način bodo dobri fantje pridejo k vam, namesto da si obupno jim lov navzdol, samo da bi našli, da je, še enkrat, ste odkrili napačno "un.

Ljubezen vsakdanjosti

To je še en pomemben nasvet o tem, kako narediti razmerje delo. Ja, vsi smo odraščali gledanju Disneyjevih filmov in vsi smo želeli Disney-style poroko z gradom, sanjsko modro in belo poroko navzdol, in samega princa na belem konju.

Nato smo želeli idilično življenje živi nekje v počitniški hiši z moškim, ki Doted nam roko in nogo, in s katerimi nismo nikoli trdili, o stvari.

Ampak življenje ni pogosto, kot je ta. Namesto nastavljanju bar tako visoka, da jih bo poravnala le za blond, modre-oči, debelo glavo las, vrezanimi čeljusti in zdravega ravnovesja banka, je čas, da boste lahko videli izredno v navadnih.

Embrace Razlike

Verjetno ste že slišali stavek, ki nasprotno privlači. Medtem ko je bistvenega pomena za vas in vašega partnerja, da imajo nekaj skupnih točk, da ni nujno, da imate vse, kar je skupnega.

Razlike so tisto, kar lahko barvo odnos in da bo še srečnejši ena. Medtem ko ste zasedeni počne svoje stvari, on je zaseden počne njegov - in to je super! Omogoča kontrastne strasti pomeni, da ne bo poraba 24 - 7 skupaj, vendar pa to ni slaba stvar sploh. Poleg tega se lahko naučite iz različnih interesov drugih.

Postavite vprašanja

Ko ste bili igranje g narobe, da bi lahko bil čas, ko ti nisem stisnila en dan, čeprav se z njo popolnoma pričakoval. Ampak zato, ker je bil g narobe in si še ni bilo vse, kar udobno okoli njega, nisi ga vprašal, zakaj ga ti ne bil crkljanje.

Pravkar ste wallowed v svojih napornih vprašanja, ob predpostavki, da je bil o tem, da bi prekinil z vami.

Če ste tekoč, da bi razmerje delo, boste morali vprašati svoje partnerske vprašanja. Nikoli ne prevzame; kar vprašaj. Komunicirati.

Preživite nekaj časa Apart

Morda poglej starejše pare, ki sta se poročila šele po drugi svetovni vojni in jih uporabljajo kot načrt za svoj odnos. Morda si domnevati, da je, ker oni so Pöttering okoli hiše skupaj v svojih osemdesetih, oni nikoli narazen. In nikoli narazen je ključ do srečnega odnosa!

Vsi srečni pari preživijo nekaj časa narazen. To je tisto, kar ohranja stvari zanimivo in sveže, in pomaga, da se ubranijo pred dolgčas in zamere. Medtem ko bi lahko starejši gospod preživijo nekaj ur sam v rastlinjaku, zalivanje svoje rastline in branje časopisa, lahko dama pop trgovin za nekaj ur ali do mostu klubu. Ti trenutki stran so pomembni.

Povej jim, You Love Them

Izražanje svojo ljubezen do partnerja, je še en dober namig o tem, kako narediti razmerje delo. Ukrepi gotovo govorijo glasneje kot besede, ampak vsakdo ima rad, da bi rekel, da jih nekdo ljubi.

(Razen če ta nekdo je grozljivo Colin od človeških virov, ki je bila po vas domov pred kratkim.)

Preprost "Ljubim te", potem ko je imel vaš partner jih bo dolg, naporen dan polepšala in zategniti svoj ljubeč odnos.

Kažejo, da se Cenim jih

Razmerje se ne bo trajala zelo dolgo, če ne obstaja spoštovanje z obeh strani. Če je vaš partner šel na nekaj dolžin, da narediš nekaj za vas, ne glede na to, kako majhne ali velike, ki jih je treba pokazati, da ga cenijo.

Recimo, da te pripelje domov rože:

"Draga, sem kupil to za vas, ker vem, da so Vaše najljubše in ste bili že tako poudarili v zadnjem času."

"Ja, hvala."

"Je to vse?"

"Jaz sem zaseden, bomo govorili o tem kasneje."

Vse hoče, je znamenje od vas, da boste cenili, kaj počne za vas. To ga bo spodbudilo, da ljubiti in delaš stvari za vas in vaš odnos.

Sprejmi njihove pomanjkljivosti

Če je ta odnos se bo delo, ki jih je treba več sprejemati njegovih pomanjkljivosti.

Če je vaš avto pokvari v sredi ničesar, in je ni mogoče popraviti, ste verjetno, da bo malo razočaran.

In če je tako neroden, da je vedno znova rešuje vse tiste lonce in jedi, ste verjetno prav, da se počutijo malo jezen.

Toda namesto da ga neprestano opominja na njegove pomanjkljivosti, si boste morali, da jih objem. Če je izvedljivo, naj bo tako. Najboljša stvar je, da ne grump, ampak da bi ga sprejeli, kdo je.

Naj stvari Zasebno

Ok, iščete graditi dolgoročne odnose tukaj, ne na hitro, polne zabave eno, ki traja nekaj tednov.

Iz tega razloga obstajajo nekatere stvari, ki jih morate imeti zasebnega in off Facebook. Verjetno ne želite, da bi veliko Samoportreti njega, medtem ko mu je spanje in jih naložite na socialnih medijev, tako da lahko vaši 700 kombinirani prijatelji.

Kako odnos deluje? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...