10 nasvetov za fantje o tem, kako bi se dekle počutile posebno | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 nasvetov za fantje o tem, kako bi se dekle počutile posebno

10 nasvetov za fantje o tem, kako bi se dekle počutile posebno

Tvoja punca je pomembno za vas, in veste, da je nekaj posebnega, tako da bi bilo treba ji zdravljenje na ta način. Dekleta, tako kot moški, potrebujejo občutek, da so želeli, tako kažejo, da je posebno dekle v vašem življenju, kako posebna je je v teh desetih veliko nasvetov:

1. Konec ta opravila okoli doma!

Naredite svojo dolžnost kot človek in popraviti to Negotov polico in dal to sliko na steno, ki je naprej vas prosim, da dajo gor. Morda ni vse, kar je pomembno za vas, vendar je malo stvari, ki jih naredite za njo pokazati ji, da vam ni vseeno.

2. Kupi dnevnik

Posodobite dnevnik na telefonu ali kupiti zastarelo papirja eno. Vendar pa to storite, se spomnite tiste posebne datume, kot so obletnice in rojstne dneve. Spomin na tiste pomembne datume mejnik ji bo pokazal, koliko je za vas pomeni.

load...

3. Poslušajte z njo in poslušati intenzivno 

Njene težave in njeni dosežki so pomembni, zato bodite pozorni, ko govori, da vas o njih. Razlog ona vam pove stvari, je, da ste pomembna oseba z njo, mu ona zaupa in želi deliti vse, kar je s, zato poskrbite, da pozorno poslušati.

4. Vedno začeti in končati vsak dan z njo

Drug velik namig o tem, kako bi tvoja punca nekaj posebnega, je to - poskrbite, da ve, da je ona tista, ki jo v mislih, tudi če ste zdoma. Če ste stran, ne pozabite, da pokličete ali ji besedilo v dopoldanskem in pravijo, "lahko noč", ko greš v posteljo. To je neprecenljiv način, da ji pokazati, da je ona vedno na tvoji glavi, ki bo ogreje dušo in bi se počutila srečnejši.

5. Pohvalite jo, jo spomni, kako je lepa

Iskrene čestitke vedno dela za izdelavo ženska nekaj posebnega. Naj tvoja punca ve, da ona izgleda omamljanje, tudi na slabe lase dni ali ko je prvič zbudi zjutraj. Originalni pohvale bo vedno cenjena in se bo počutila posebno in hoteli.

load...

6. Pokaži svojo naklonjenost, da dokaže, da ji

Ne pričakujte, da tvoja punca za samoumevno, da jo ljubim, to dokazati. Veliki objemi, ki imajo roko, ko ste ven, in iščejo svoj trg v očeh, ko rečeš "I love you", bodo vsi pomagajo zagotoviti, da ve, kako posebno za vas je.

7. Se zaveda svojih čustev

Dekleta niso vedno v pripravi, kako se počutijo, zato bodite pozorni na, ko se zdi, da je žalosten ali poškodoval. Biti občutljiv na njenih razpoloženj, in je dovolj premišljen, da obvestilo, jo bo razveselilo in ji povejte, da ste tam za njo.

8. Spoštujte svoje mnenje in želje

Ne boste vedno strinjali, vendar bi morali imeti možnost, da spoštuje tisto, kar tvoja punca ima za povedati. Posluša, kaj hoče in misli, in nato, sklepanje kompromisov, kjer jih potrebujete, da bodo zagotovili, da lahko tako delati stvari, ki ti je všeč in si bosta lahko srečna.

9. Ne pozabite na darila

To je verjetno ena izmed najbolj učinkovitih nasvetov o tem, kako da bo vaše dekle nekaj posebnega. Darila dana z mislijo in ljubeznijo bo žensko srce taline. Ni nujno, da je drago darilo, samo noto ali pesem, bo to prav tako dobro, kot diamantni prstan, boste veseli. To je samo o iskanju načinov za njo dokazuje, da še vedno jo ljubim in da vam ni vseeno dovolj, da bi malo prizadevanjih.

10. Bodi iskren z njo

Največji znak spoštovanja, ki ga lahko damo dekle je vaša popolna poštenost. Vedno je to točko, da ji povem resnico, ker kako lahko vsakdo nekaj posebnega, če se jih lagal?

Kako narediti tvoja punca nekaj posebnega? Ali imate druge nasvete deliti?

Ostani srečna, ljubezen in biti ljubljen!

load...