10 razlogov, zakaj je povratno razmerje zelo slaba ideja | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 razlogov, zakaj je povratno razmerje zelo slaba ideja

10 razlogov, zakaj je povratno razmerje zelo slaba ideja

Breakups so slaba novica za vsakogar, in gredo naravnost ven in igranje nekdo morda zdi kot odlično sredstvo za razpadu bluesa, vendar rebound odnosi redko izšlo. Najboljša stvar, ko je razpad, da si nekaj časa, da se pozdravi, preden začnete spet igranje, nato pa se bo v pravi okvir mislih začeti znova išče ustrezno romantiko. Večina ljudi, ki vstopajo v razmerje povratni so to počeli za povsem napačnih razlogov. Ti se lahko samo poskušam, da bi njihova ex ljubosumen ali pa morda igranje, ker se bojijo, da so enotni. To niso dobri razlogi, da se začenjajo na novo zvezo in tukaj so deset več zelo dobrih razlogov, zakaj povratnih odnosi niso dobra ideja.

1. Vi ste ranljivi

Vendar močno si morda mislite, da ste, da boste na ranljive točke v svojem življenju takoj po razpadu. Moraš paziti na voljo za fante, ki bodo prežijo na te ranljivosti in poskušajo izkoristiti svoje krhko stanje duha. Nekateri fantje se zdi, da bi navado pouncing na dekleta, ki so se pred kratkim ločila od svojega partnerja, tako da pazi na jastrebi, ki se skrivajo tam.

2. To je nepošteno do druge osebe

Res si se igral s čustvi druge osebe, ko jih danes na preobratu in so zelo verjetno, da bodo prizadeti. Uporaba nekdo na ta način ni pošteno, ker vam ne bo v celoti nad ex še. Ta druga oseba, ki bi lahko imele prave občutke za vas, in da bo uničujoče za njih, ko so ugotovili, da so bili uporabljeni.

load...

3. Lahko bi poravnavo za drugi najboljši

Verjetno ne bo preveč sitna o vaši izbiri partnerja za povratni odnos preveč, in da bi dobili lumbered z nekom, ki ga v resnici ne želite. To se pogosto zgodi, ko se ljudje bojijo, da so v svoje, vendar to ne bo privedlo do resnične sreče na dolgi rok.

4. Rebound odnos dogaja, da se boste počutili zelo zmeden

Vaša čustva se bodo po vsem mestu nekako, tako da, ko boste začeli prehitro spet igranje, ste zelo verjetno, da bo zelo zmedeni o svojih resničnih čustev za drugo osebo. Imaš dovolj na vašem krožniku po nedavnem razpadu, ne da bi stvari še bolj nejasne, ki ga prehitro ponovno igranje.

5. Potrebuješ nekaj časa razmišljanja

Z vsako razmerje, da greš skozi, boste izvedeli nekaj več o sebi. Neopravljenega odnos običajno ni le krivda ene osebe, zato boste morali nekaj časa za preučitev in razmišljanja skozi kaj se je pravkar zgodilo. Če lahko skočite v drugo razmerje, ne boste imeli te dragocene poglobili čas, ko bi lahko kaj naučiti, da bodo koristno za prihodnje odnose.

load...

6. Ne bo nobene možnosti sprave s svojim ex

Sprava ne sme biti niti majhna možnost, ampak včasih, breakups so le začasna. Morda so bile stvari povedano in storjeno v vročici trenutka, ki ga tako sedaj obžaluje in želijo dati prav. Če danes en fant takoj, nato pa, da se bo razstrelil nobene možnosti sprave s svojim ex, tudi če je to tisto, kar si resnično želite.

7. Atrakcija je verjetno le začasno

Privlačnost se počutite zdaj, da vaš novi partner je verjetno glede na vaše potrebe po neki podporo in sočutje, ali vaše želje, da bi dobili maščevanje na vašem ex. Verjetno boste ugotovili, da je privlačnost popustijo čez nekaj časa, nato pa se bodo srečali še razbitje, vroče pete v zadnjem enega.

8. Niste res sami po razpadu

Drug problem pri povratnih razmerij je, da niste pravi si za nekaj mesecev, po razpadu. V vaši naglici bi našli drugega partnerja, ste verjetno dal na sprednji vtis, in vaš novi partner ni videl realnega vas. Sčasoma bo zakon moral priti do konca. Nato boste morda ugotovili, da ste tako ne kot združljiva, kot si najprej mislil, da si.

9. Ne moreš kar izbrisati svoj ex iz svojega uma

Če menite, da igranje na preobratu bo obrišite svoj um jasen vseh misli o svojem ex, potem boste razočarani. Tvoj bivši še vedno sveža v tvoji glavi, z ali brez novim partnerjem v vleko, in dating ne bo stvari nič lažje.

10. Moral bi spet ponovno nekaj svojega neodvisnosti

Skakanje naravnost v drugo razmerje se boste počutili pomoči potrebnim. Vi ne potrebujete partnerja biti popolna in urok, ki živijo v eno življenje za nekaj časa bo verjetno naredil dobro. Čas šele po razpadu bi bilo bolje uporabiti ponovno odkriti Real vas in stoji na svojih dveh nogah za nekaj časa. Na ta način boste postali močnejši in potem boste pripravljeni na novo razmerje.

Kakšne so vaše misli o povratnem odnose? Ali rebound odnos deluje?

load...