10 stvari, ki jih pridobite, ko končate napačen odnos | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 stvari, ki jih pridobite, ko končate napačen odnos

10 stvari, ki jih pridobite, ko končate napačen odnos

Vendar pa je slab odnos postal, je še vedno velika odločitev za končno poklical, da zapre in se premaknili na pašnikih novih. To pogosto traja dolgo časa in ogromno "ena zadnja priložnost" trenutkov, preden je ta odločitev sprejeta, še posebej, če je odnos ni tako slabo, da je prav, da to ni povsem v redu. Končna odločitev je lahko samo tvoja sam, vendar če ste se spraševala, kaj pride po delih, tukaj je deset stvari, ki jih pridobili, ko vam na koncu napačen odnos:

1. Vi ponovno svobodo

Prva stvar, ki jo pridobili, je tvoja svoboda. Zdaj, da ne sme biti v celoti, kar želite, vendar živi v eno življenje za nekaj časa lahko dobro za vas. To vam bo dal prostor, da ponovno odkrijejo Real vas, obnovi stara prijateljstva in začeti življenje znova.

2. Daj mu svojo svobodo preveč

Tudi če ne ljubiš drugo osebo več, lahko še vedno skrbi zanj in ga je težko poškodoval nekoga, ki vas zanimajo. Odlašanje neizogibno, čeprav se dogaja, da ga bolj boli, zato je prijaznejši, včasih, da se odmor za oba in mu njegovo svobodo preveč.

load...

3. Vaše samospoštovanje bo vrnil

Ko boste to storili, da odločitev, se boste počutili veliko bolje za njega. Če je odnos je slaba ali neprimerna, potem vam bo zagotovo bolje, vendar tudi če je samo narobe, na koncu pa vam bo dala novo samozavest in nov začetek.

4. Boste imeli jasen um in čisto vest

Če veste, v svojem srcu, da je odnos narobe, potem ste verjetno porabi in neizmerno veliko časa razmišljam o tem in tudi občutka krivde na možnost, da jo konča. Vsaj, ko je bilo končano, boste lahko bolj osredotočiti na druge stvari, kot so prijatelji, družino in vašo prihodnost.

5. Boste imeli boljšo predstavo o tem, kaj si želiš

Če se to obravnava kot učne izkušnje, namesto nesreče, nato pa se bodo pojavile iz nje z veliko jasnejšo predstavo o tem, kaj si želiš od življenja. To je priložnost, da naredimo korak nazaj in nekaj življenja spremembo odločitve o tem, kje si res želite, da gredo od tu.

load...

6. Naučili se boste, da ste močnejši, kot si mislite

Ti se lahko izoblikovano z dvoma prav zdaj, ampak ko bo to storjeno, boste razumeli, da ste veliko močnejša oseba, kot ste kdajkoli spoznal. To bo naučil, da verjamejo v novo, lahko-do, način razmišljanja.

7. Boste mogli spoznati nove prijatelje

Vaš novi našel svoboda ni samo o tem, da lahko spet danes, boste lahko tudi iti ven več in spoznavanje novih ljudi, tako kot prijatelji. Odnos zavzema veliko časa in sedaj boste imeli čas za enostavno druženje znova.

8. Naučili se boste, da sprejmete spremembe

Včasih se zdi lažje, da ostanejo v nesrečnem rut, kot pa tvegati spremembo. Ob nadzor nad lastnim življenjem, in odločitvijo, da konča razmerje se bo naučil, da sprememba ni vedno slaba stvar.

9. Ti bodo srečnejši

To so lahko težke čase v tem trenutku, ampak na dolgi rok, če ste v nesrečnem razmerju, potem pa se stvari lahko le bolje, da ga konča. Razmerja pa je treba delali, če pa globoko v sebi ste zelo nezadovoljni, potem je čas, da se sooči z resnico in začnite razmišljati o svojem sreče.

10. Boste da povratek!

Ko bo vsega tega konec in ste takoj spet dobil svojo glavo, imate priložnost, da začne vse znova. Ko ste pripravljeni, lahko začnete spet igranje in boste kmalu ugotovili, da v resnici obstaja veliko drugih rib v morju, in ta čas, boste vedeli, kaj iščete.

Katere druge stvari ljudje pridobili na vašem mnenju, ko so na koncu napačen odnos?

Vas prosimo, da delite svoje misli in nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...