10 stvari, ki se bodo zgodile, če se vrnete skupaj s svojim bivšim | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 stvari, ki se bodo zgodile, če se vrnete skupaj s svojim bivšim

10 stvari, ki se bodo zgodile, če se vrnete skupaj s svojim bivšim

Dobili nazaj skupaj s svojim ex ni odločitev, ki jih je treba sprejeti rahlo. Konec koncev, si se razšla z razlogom, kajne? jim daje še eno priložnost verjetno ni v tvoji glavi, ko se razšla, in morda celo jim je povedal, da nikoli ni želel, da bi jih kdaj videl.

Nerodno!

Ampak, če ste bili tako v ljubezni, je povsem naravno, da na neki točki, ki bi jih dobili spet skupaj. Če ste v položaju, ko razmišljate daje stvari drugo gredo, pa si oglejte na 10 stvari, ki se bo zgodilo, če boste dobili nazaj skupaj s svojo bivšo.

load...

1. Vaši prijatelji vas bo vprašanje

Ok, tako da ste pravkar preživel zadnje tri mesece sovražiti na vaš ex k svojim prijateljem. Imaš pijan in jih poklical v sredini neštetokrat ponoči trgati v svoj ex, jim povedal, koliko si ne želite, da jih videti in kako ste to storili z njimi.

Iz tega razloga, lahko pričakujete malo ire od teh istih prijateljev, ko se vrnete na vaš ex. Ti boš ti vprašanje, in jih morda celo malo moti. Morate pričakoval. Konec koncev, si jim povedal, da jih ne potrebujejo ljubimca, ko imaš najboljše prijatelje na svetu.

2. Tvoja mama bo imela kaj povedati

In vsi ostali. Ampak tvoja mama bo zlasti biti pripravljeni, da ji dva centa, in ona je bodisi gong vas motili ali nagajati vraga iz tebe. V tem primeru, morate samo za vožnjo nevihto. Tvoja mama bo občutek, da se ima pravico do po njenem mnenju, in boste samo še, da naj ji ga izraziti. Ko se je pomiril, bo ona verjetno sprejeti stvari take kot so zdaj.

load...

Verjetno. Ok, kupi ji darilo. To bi moralo voditi svojo tiho!

3. Da ne omenjam, vsi drugi pa vam bo vprašanje

Ko prideš nazaj skupaj s svojim ex, moraš pričakovati milijon in enega vprašanja. To je neizogibno. Vprašanja bo debela in hitro, in da jih bo osredotočeno zakaj vidva spet skupaj in zakaj ga prekinila na prvem mestu.

Boste hodili na delo zjutraj in nekdo bo mimogrede rekel: "Tako! Si spet skupaj vzamem? "Nekako, bodo vsi vedeli, da si spet si seznanitev, in vse, kar boste želeli malo sočno čenče. Bodi pripravljen.

4. Boste Tudi vprašanje Yourself

Povsem naravno je, ko prideš nazaj skupaj s svojim ex, da postavljajo vprašanja o sebi. Ali ste naredili pravo stvar? Boste morali spet videti njihova mama ves čas? Če se vrnemo k tvoj bivši ni preprosta, snap odločitev in boste imeli dvome in vprašanja za odgovor. To se dogaja ves čas, in še to je samo še ena nevihta za vožnjo. Če ste prišli do vseh odgovorov, da si v redu.

5. Ljudje bodo Gossip

Morate biti pripravljeni, da ljudje čenče o vas, če si vzamete ex nazaj. Še posebej, če živite v majhnem mestu, kjer se zdi, da vsi vedo vse. Nekateri ljudje so mnenja o vsem in jih bomo zagotovo imeli svoje mnenje o svojem vedenju.

Vendar vam ni treba skrbeti za čenče. Živi življenje tako, kot si želijo živeti in za vraga z vsem ostalim!

6. Vaš prijatelj, ki je že v začetku vas bodo izginili

Ko se razšla prvič okoli, vedno obstaja, da je en prijatelj, ki ti je všeč več let in to videl kot svojo priložnost, da te povabim na zmenek. Seveda, da ne želijo, da takoj, ko ste bili enotni stavke; so mislili, da bi dal to časa. Na žalost, so čakali ravno dovolj dolgo, da dobiš nazaj skupaj z ex!

Torej, kaj se zgodi? Po tednih vas tolažbo in je tam za vas, in celo spogleduje z vami, izginejo. Ne morejo se rodi več, in jih izbrisati svoj Facebook. Oh, ne! Ste izgubili prijatelja? Verjetno ne. Ti bom prebolela.

7. To je lahko nerodno na prvi...

Prvič okoli, bi imeli nobenih pomislekov o crkljanje do drug drugega na kavču. Zdaj, čeprav so stvari drugačne in ne veste, kaj storiti. Hočeš, da gredo v za pocrkljam, ampak ti si samo ne tako prepričan. Ali ste, kot, popolnoma spet skupaj, za določen? In lahko še vedno vse stvari, ki jih uporabljajo storiti zadnjič? Stvari lahko postane še bolj nerodno, če je eden od vaju z dne nekdo drug v času svojega časa narazen. Ampak ne skrbite, boste kmalu navadili drug drugega spet!

8.... Ampak potem se boste počutili bolje kot zadnji čas

Nerodno stopnja nagiba, da ne bo trajalo predolgo, in ko ste imeli svoj prvi velik poljub in pocrkljam, se bodo stvari videti še bolje kot zadnjič v okolici.

V tem primeru boste morali poskrbite, da boste ne odnese. Ja, to je super, da je spet v drug drugega roke, in da si jih med seboj zgrešil. Toda to ne pomeni, da je popolna. Tam bo še vedno težave, ki jih je treba izginile, in boste še vedno morali delati na stvareh, če boš, da je uspeh tega odnosa. V nasprotnem primeru boste morda našel sami spet trdi, vsak trenutek zdaj.

9. Boste izvedeli, kaj se je zgodilo v času vašega Break

"Torej! Kaj si počel v času našega odmorom? "

"Oh, saj veš. Pogledal sem skozi naše stare fotografije. Videla mamo in očeta. Ne veliko. Samo splošno Moped o. Kako pa ti? "

"Sem hodil Steve. Veš, Steve? "

"Moj najboljši prijatelj?"

Ups. Ko prideš spet skupaj po premoru, je neizogibno, da boste želeli izvedeti, kaj drugi storil v času svojega časa narazen. In eden izmed vas ne bo všeč, kar slišite. To je, kjer lahko stvari postanejo jezni in napeta, in včasih je najbolje, da se prepreči ta pogovor v celoti. Po drugi strani pa, če se dogaja, da bi bilo delo drugič okoli iskrenost je najboljša politika.

10. Boste počutili bolj v ljubezni

Konec koncev, se boste počutili bolj v ljubezni tokrat. Ste prišli skozi ovire in stiske, in ste tako imeli moč uma, da jih premagali skupaj. Vi ste jahali vihar, in kljub temu, razstavljanje in boj, ste spet skupaj, boj proti močni. Zaradi tega se bo vaša ljubezen so zrasli in se boste kmalu počutili v ljubezni več kot zadnjič v okolici. Aww. Sweet.

load...