10 stvari, za katere se nikoli ne bi smele odreči | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 stvari, za katere se nikoli ne bi smele odreči

10 stvari, za katere se nikoli ne bi smele odreči

Ko se zaljubiš, se počuti, kot bi storili popolnoma ničesar za drugo osebo, vendar pa mora biti meja. Ne glede na to, koliko želite odnos do dela, obstaja nekaj stvari, ki jih preprosto ne bi smela ogroziti naprej. Tukaj je deset stvari, ki jih nikoli ne bi odrekla za odnos, vendar pa dobro si morda mislite, da je:

1. Vaše osebne ambicije, sanje in cilje

Odnos mora biti nekaj, v katerem lahko negujejo svoje sanje, ne le vrzite stran. To je samo ljubosumen in nezanesljiva ljudje, ki poskušajo in zadušil svojega partnerja ambicije, cilje in sanje, in to ni znak zdravega odnosa.

2. Vaša pravico, da odločitev za sebe

Kompromis je pomembno v razmerju, vendar kompromis ni isto, kot daje v, ves čas. Imate pravico, da svoje odločitve v življenju in to se nikoli ne sme dati za odnos.

load...

3. Vaša pravica, da bi kdo ste

Ne obupajte svojo individualnost, bodisi, ker to je tisto, kar ti, kdo si. Vi ste več kot le partnerja druge osebe; ste oseba, ki v sebi in imate vso pravico do izražanja, ki.

4. Vaši prijatelji in družina

Vsakdo potrebuje prijatelja zunaj partnerstva in ste precej pravico iti ven s prijatelji ali obiščite družino preveč. Ob življenje, zunaj partnerstva, je zdrava in jih ne bi smeli nikoli prosil, da se odreče tem.

5. Vaše samospoštovanje

Nikoli ne dovolite, da vas obravnavajo brez spoštovanja. Če menite, da niste, ki se zdravijo z spodobnosti in spoštovanja, je to zanesljiv znak, da je to razmerje, ki bi bilo bolje izven.

load...

6. Nekaj ​​časa sam

Tudi v popolnem razmerju, boste želeli nekaj časa zase. Vi bi morali imeti možnost, da preživijo čas, ki opravlja svoje hobije in interese ter dobili nekaj mi čas. Če ste dali to poseben čas do skupaj za odnos, potem bo žal in zamerijo na neki točki v času.

8. Preliv tako, da vam je všeč

Jutranje videti lepo za vašega partnerja, je v redu, vendar se nikoli ne dovolite, da si bo povedal, kako se oblačiti. To bi bilo ponižujoče in nadzor, zato ne dovolite, da se to zgodi, da vas.

8. Vaš finančno neodvisnost

Ko ste v dolgoročen odnos, pogosto pa imajo skupne finance, vendar pa to ne pomeni, da ne morete imeti denar za svoje. Ne obupajte svoj bančni račun ali pa se usede za simpatičen "nadomestilo". Takšne stvari se je že pred leti.

9. Vaša prepričanja in vaša pravica do mnenja

Vaša prepričanja in mnenja, so tvoja sam in ni nobenega razloga, da bi v skladu s tistim svojim partnerjem. Nikoli ne obupajte svojo pravico do glasovanja, za koga bodo sledili ki vera želite, ali pa, da se lahko strinjam s svojim partnerjem.

10. Tvoja sreča

Nikoli ostati s partnerjem, ker je primeren, ali zato, ker se bojiš življenja brez njih. Svoj sreča je najbolj pomembna stvar, ki je tam, tako da, če ste v nesrečnem razmerju, dobili vraga ven!

load...