10 stvari, zaradi katerih je fant manj privlačen | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 stvari, zaradi katerih je fant manj privlačen

10 stvari, zaradi katerih je fant manj privlačen

OK fantje, to je čas, da se naučijo, kjer ste bili narobe vsa ta leta! Če menite, da je telesni vonj samo znak vaše možatosti, in preklinjanje na natakarja, ker je vaša juha je hladno, je znak moči, potem bi morali biti branju teh deset stvari, ki jih dekleta pravijo, da se boste manj privlačna!

1. Pomanjkanje nego in osebno higieno

Če želite ostati enotni, potem ne ob skrbi za svoj videz, je prepričan ogenj način, da to storite! Slab zadah, telesni vonj, ne moti, da britje in stare, zmečkan obleke so vsi prepričani načinov za pretvorbo dekle proč od sebe.

2. Pomanjkanje ambicij

Ženske ljubijo moške s pogonom in ambicije, tako da, če se sliši, kot da nimate nobene, so kmalu bo treba odložiti. Človek mora imeti nekaj "vstati in iti" o njem in biti sposoben pokazati nekaj strast do življenja, če hoče, da ga ujela s punco.

load...

3. Bad table manire

Dekleta ne želijo videti svojo hrano, penjenja okrog v ustih, medtem ko govori, in tudi ne ona želite ogledati si cramming hrano v usta, kot še niste jedli za teden dni. Zapomni si svoje osnovne tabele manire, ko greš na zmenek ali vaši neolikana bo vse, da se spomni nate.

4. Smislom za humor primanjkljaja

Na vrhu večine žensk seznamu želja za idealnega človeka je njegova sposobnost, da njen smeh. Ni dekle želi biti s fantom, ki se je traja tako resno, da se ne more smejati samemu sebi, tako da sprosti se in crack nasmeh, če želite, da ostane okoli.

5. So preveč obsedeni s športom

Večina fantje radi svoje športe, vendar to ne bi smelo biti vse, kar živiš, ker večina deklet le niso tako navdušeni nad športom, kot ste vi. Šport je v redu, vendar pa bo tekme vsak teden, ni ideja nadvse dekliški popolnega dneva in ne bo športni bar, vsakič, ko jo izpolnili.

load...

6. Preveč preklinjanja

Zavedamo se, da če marmelado prst v vrata avtomobila, potem ste verjetno, da bi rekli "oh dragi, da pičil bit '. Ampak, če je vaša vsaka druga beseda je Prisegam beseda, nato pa, da se bo preobrat off. Ne pozabite, da nekega dne morda želeli, da vam predstavil svoji družini, in je malo verjetno, da bo njena mama želijo slišati to vrsto jezika.

7. Pijanosti

Dekle želi, da je zanesljiv, podpirajo in da se lahko, da bi jo zaščitili, vendar, če ste tako pijani, da je ona tista, delaš vse trdo delo, samo da bi prišel domov v enem kosu, potem pa, da se ne bo tako na svojem srcu! Naj bo vaš pitje do razumnih mejah, tako da boste lahko, da imajo pomembno pogovor z njo preveč.

8. Ker je preveč agresiven

Naj bo vaš temperament pod nadzorom in ne gredo izpodbija vsak fant, ki je videti svojo pot, ko ste ven. Dekle želi, da se počutijo, da jih lahko skrbel zanjo, vendar ne želi, da bi gledal prideš v boju vsak večer.

9. Biti pozno in pozabijo datumi

Vedno pa prepozno za termin bo kmalu dal ji je vzel, in če ste vedno pozablja, da jo izpolnjujejo v celoti, lahko tudi napišete razmerje off zdaj! Če ne skrbi dovolj o njej, da so točni, potem bo ona se sprašujem, kaj druge stvari, ki jih ni mogoče jemati resno.

10. Nosi vse, kar vas naredi videti čudno ali geeky

Dekle želi biti ponosni na vas in lahko bi vam predstavil svojim prijateljem. Torej, če ste radi hojo okoli nosil sandale in nogavice, s tri četrt dolžine hlače, A Spiderman majica in govorim glasno v napravo Bluetooth, ki je trajno prilepljen na ušesu, potem se motite!

Katere druge stvari, na svojem mnenju, da moški manj privlačna?

load...