10 znakov, da ste našli popolno ujemanje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 znakov, da ste našli popolno ujemanje

10 znakov, da ste našli popolno ujemanje

Veliko nas odrasti sanja o princu na belem konju. Vemo, da bomo verjetno morali iti skozi nekaj različnih fantov pred iskanjem naš princ, vendar smo pripravljeni biti potrpežljivi.

Včasih je odlično tekmo pride, ko najmanj pričakuješ. Po nekaj tednih ali mesecih s fantom, začnete vprašati, če je v resnici ti tisti, ki ga želijo preživeti preostanek svojega življenja z.

"Ali je res? Je on res tisti? "

To je zanimivo vprašanje, in razburljiv čas v vašem življenju. Konec koncev, to je nekaj, kar smo čakali.

Če želite vedeti, za prepričani, ali je on tisti, za vas, ne moremo zagotoviti, da poznajo odgovor. Ampak imamo 10 Seveda Fire znaki, ki ste jih najdemo popolno tekmo.

load...

Ste prepričani, da so takoj, ko dobiš dobra novica

Kadarkoli smo prejeli dobre novice, ne moremo čakati, da deliti z ljudmi. Tvoja mama in oče bo verjetno na misel, ampak zdaj, da ste srečali popoln fant jih ima precedens pred nikomur.

Mislite, da o njih ves čas, saj je, tako da ni presenetljivo, da ko ste prejeli novico, da vas naredi nasmeh od ušesa do ušesa, on je tisti, ki takoj pride na misel. Ne, ne moreš čakati, da deliti z njim. Veš, da boš vračal svojo srečo.

Ti si tako pozitivna

Samo zato, ker eno - ali oba - so negativni, pa to v resnici pomeni, da fantje niso prava drug za drugega? Zelo verjetno.

Ko sta dve osebi prava drug za drugega, bo veliko nasmehov in pozitivnosti. Zakaj ne bi bilo? Tam bo nasmeh zjutraj, se nasmehne, ko se spet vidijo drug drugega, se nasmehne ponoči, se nasmehne, ko govori po telefonu - dobro, dobiš sliko.

load...

Pozitivna čustva so ključ do srečnega, trajno zvezo.

Ti je vseeno, kaj Vaša družina drži za glavo

Ko dne na upornikov rocker kot najstnik, ki jih odkrito ni mar, kaj vaša družina mislil o njem. Dejstvo je, da niste želeli, da ga spoznam. Tvoji starši preprosto niso bili ohladi dovolj za njega. Poleg tega, boste že vedeli, njihov odgovor - če ne bi bil všeč.

Toda zdaj, ko ste odraščali malo in se srečal človeka, ki ga dejansko mislite, da bi lahko preživel preostanek svojega življenja z, kako vaša družina čuti o njem pomembno. Si želite, da mu je všeč, in se skupaj z njim. Veš, da se bo prišel v času kosila in druge stvari. Pomembno je, da jim je všeč in da se strinjajo, da je neverjetno. To vas bo še bolj prepričan o njem.

Obstaja Golden utiša med vami Oba

Uma Thurman to pojasnili popolnoma v Pulp Fiction.

V bistvu, veste, da ste našli nekoga super, če lahko tako utihnil in dejansko počutijo udobno.

Vi Občevanje Lot

Pari, ki niso v resnici prava drug za drugega ne težijo k crklja veliko. To vedno ne počutim čisto v redu, precej udobno.

Toda, ko sta vidva resnično odlična tekme, crkljanje je nekaj, kar si želite, da delaš.

Dosledno intimnost je jasen pokazatelj, da je odnos se dogaja mesta. Če kot fizična naklonjenost počutiš varno in vas popelje na svoj srečen, toplo mesto, da si na nekaj trajnega in izpolnjujoče.

On je tvoj najboljši prijatelj

Ki ste jih boste slišali, da je dejal, da bi morala biti tudi tvoj življenjski partner tvoj najboljši prijatelj. To je res. Torej, če je tvoj fant dejansko postal vaš najboljši prijatelj, je to zelo močan znak, da so fantje popolnoma ujema.

Ampak, kako veš, kdaj je on postal vaš najboljši prijatelj? Kaj so ti znaki?

Najboljši prijatelj je nekdo, da si nadvse udobno okoli.

Najboljši prijatelj je tisti, ki ga obrniti, ko imaš velik problem.

Najboljši prijatelj je nekdo, ki vas spoštuje, se smeje z vami, vas spodbuja, in ki zaupate s svojim življenjem.

Vaši Vrednosti Pair Up

Pravijo, da se nasprotja privlačijo. Toda medtem ko je povsem v redu, da imajo nasprotne interese in strasti, to ni v redu, da so nasprotne vrednosti.

Vrednote so tisto, kar vodi naše vsakdanje odločitve, vključno s tako majhnimi in velikimi narave. Naše vrednote so naše morala in etika. Če tvoj ne ujemajo z vašim partnerjem, da se dogaja, da je zelo težavno, da ta odnos dogaja. Medtem ko se stvari lahko videti prav v zgodnjih fazah, se ne ujemajo vrednosti sčasoma povzroči težave.

Lahko dejansko videli prihodnost z njimi

Če je človek tisti, za vas, da je naravno, da bodo fantje na neki točki začeli predstavljati, kako bo skupna prihodnost podobno. V ta namen si predstavljam življenja v svoji hiši. Si predstavljaš ob počitnic skupaj, imajo otroke skupaj in se starajo skupaj.

Saj ne bi predstavljaš te stvari samo z nikomer. Če človek ni popoln par, si ne more sprijazniti s predstavljam skupno prihodnost, ker nisi prepričan, da se bo del tega. Poleg tega, niste prepričani, da želite, da bi bil del nje.

Toda, če želite, da bi bil v svojih prihodnjih načrtih, začnete sanje.

Lahko Just Be Yourself

Včasih vam ne bo na vaš najboljši. Ko prvič začnete hoditi človeka, so stvari drugačne, seveda. Vi poskrbite, da vedno na tvoj najboljši. Karkoli manj in da bo verjetno naprej, kajne?

Ampak, če ste vi tako zadovoljni s seboj, da lahko hodi okoli, ki ne zliva za tri dni, to je dober znak, da so kot nalašč za seboj vidva.

(Mislim, ne zliva za tri dni? Kdo je boš ti želijo ?!)

J / K.

Tvoje življenje cilji ujemajo 

"Želim živeti življenje popolno svobodo."

"OMG to jaz !!"

Življenjski cilji so nekako velik posel. Konec koncev, oni precej dogaja, da narekujejo, kaj preostanek svojega življenja je (upajmo) bo izgledal. Torej, če je tvoje, je enaka kot partnerji, veste, vse, kar tako morate storiti je sodelovati, da bi bili prepričani, da uresničile.

Popolna.

load...