20 srčkanih imen, da pokličete svojo punco | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

20 srčkanih imen, da pokličete svojo punco

20 srčkanih imen, da pokličete svojo punco

Sweet imena za partnerje niso nič novega; pari so to počeli za vedno! Večina sladke imena so brezplačne, nekatere so malo neumno in drugi so samo navaden neumno, vendar se bije kliče svojo punco gospa Smith ves čas. Tukaj je dvajset imen, ki bi si želeli poklicati svojo punco, ne vključuje imena, ki jo imenujemo, ko vidiš izjavo skupno kreditne kartice!

1. Gorgeous

Igrajmo se varno za začetek. To je malo star klobuk, ne pa dekle lahko kaznivo dejanje, pri čemer se imenuje krasen, tako da je dober kraj za začetek.

2. Cutie pie

Cutie pie je še eden od ljubkih imen poklicati svojo punco. Mi smo še vedno na varnem terenu tukaj. Pove dekle, ki je ona Cutie pie, izgleda privlačno, celo prva stvar zjutraj, ko je čisto odkrito, da ne bo vedno si zaslužil nekaj točk.

load...

3. Darling

Saj ne morem iti narobe s to eno niti, čeprav se sliši malo zgornji razred in zastarelo.

4. Občevanje Bug

Ta je za te ljubek trenutkih, ko je vse, kar želite storiti stisnila pred televizijo in toplem ognju.

5. Honey Bunch

Kaj bi lahko bilo slajše kot kup medu? Ampak, še enkrat, ne bi bilo tudi kup medu bolehen, sladko, Gnjecav nered?

6. Bubble Butt

Niti ne iti tja! Razen, seveda, se počutite še posebej pogumen ali pa samo želite hiter konec razmerja.

7. Sweet Mali cmok

Ti bodo morali biti previdni s tem. Tvoja punca lahko prav tako zadovoljni z njeno ukrivljenih sliki, vendar je to odvisno od glasom, in okoliščin, ki jih uporabljate s tem imenom. Lahko bi se bodisi uporablja v stavku, kot so "ti si moj ljubek mali cmok" ali si lahko rekel "si nič drugega kot velik cmok maščobe '!

load...

8. Sadje Loop

To bi lahko zvok sladko in luštna, ampak kaj si res rekel? Misliš, da je tvoja punca ima nekaj težav z duševnim zdravjem? Bodite previdni s to eno!

9. Kitten

Kitten je še ena od sladkih in srčkan imen poklicati svojo punco. No, mladiči so srčkan, ljubki in igrivi, tako da, če, ki opisuje svojo punco, potem je to ime za vas, da uporabite.

10. Lutka obraz

To je oldie in tesna povezava med "lutka" ali le "lutka". Lahko bi se pravi, da ima lep obraz, vendar pa bi se lahko prav tako kaže, da je treba sprejeti nekatere ličila lekcije!

11. Angel oči

Kaj je boljši način, da ji povem, kako posebna je, je, kot da jo primerjajo z angelom. Plus, kar zagotavlja koli dekletove oči bo vedno zmagovalec.

12. Babe

To je ime, ki je najbolj rezerviran za zasebno rabo, saj, če pokličete dekle, da ne boste dobro poznate "Babe", morda je užaljen. Prav tako je to ime lahko uničil film o pogovoru prašiča!

13. Dreamboat

Pokličete lahko tudi svojo punco Dreamboat. Kaj to dejansko naj sredina je ugibamo, vendar se sliši dobro, nekako.

14. Palačinke

Lepe, vendar se prepričajte, da ona ne mislite, da se nanašajo na njeno velikost nedrčka!

15. Pet

To je drugo ime za prijateljice, ki ima nekaj precej čuden pomen, če si vzel besedo dobesedno. Je to, da je ona srčkan in ljubki, ali je, da jo še naprej tesno vrvici?

16. Ljubezen mojega življenja

Še eden od velikih in srčkan imen poklicati svojo punco, je ljubezen mojega življenja. Če želite tvegati, potem je to za vas. Ni skritih pomenov, ni mogoče nesporazume, pač ne uporabljajo na dekle, ki ste jo pravkar spoznal, ali pa ne bo zvonil res.

17. Lover Dekle

Dober starinski ljubimec dekle. Vsaj to ime nam ne uide iz bolehen sladko tiste, za nekaj časa, in ki ne bi bil zadovoljen z kompliment o svojem hrabrost kot ljubimec!

18. Zajčica

Sweet, srčkan in ljubki; ona ne zameri na to, zagotovo.

19. Srce

Stare so pogosto najboljši in draga samo pričara podobe otroštva ljubezni; nedolžnega in enostavna.

20. Bučna

Mi bomo tukaj konča z drugo nesmiselno, še priljubljeno ime. Urednik želel dodati pojasnila teh imen, ampak kot večina od njih, kot so buče, kljubujejo nobene logične razlage, da je bilo nekako težko narediti. Ampak, potem, so sladke imena ne bi bilo logično, so? In, kot so te sladke imena samo med vama, koga briga!

Katere so vaše najljubše srčkan imena za klic svojo punco?

load...