7 nasvetov o tem, kako priti do preloma | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

7 nasvetov o tem, kako priti do preloma

7 nasvetov o tem, kako priti do preloma

Najslabši del vsakega razmerja, je razpad. Več čustva in ljubezen, ki je bila v razmerju, bolj razpad bo bolelo. Vsakdo ima svojo predstavo o popolni ljubezni, ampak ugotovitev, da je idealno Soulmate ni vedno enostavno. Morda obstaja veliko odmor ups, vzpone in padce, preden se ugotovi, da je popolna ljubezen. Ljudje lahko zlomi srce in, da bi bilo težko plezati iz te depresivno stanje in se naučiti ljubiti in ponovno zaupati. Kako nad razpada je težko za vsakogar, ampak tukaj je nekaj nasvetov o tem, kako priti preko break up, ki vam lahko pomagajo in vas spodbujajo:

• Naj gre

Po začetnem razpada, morda je prišel čas, ko je vse, kar boste želeli storiti, priklic ex in prosim, da ste vzeli nazaj. Ne delaj tega! To ni vredno dodatne bolečine. Tam je bil razlog za to break up, da se naučijo, da spustiš, naprej, poskusite pozabiti na vse bolelo in začeti učiti se biti srečni.

load...

• Poskrbite, da se zaposleni

Najboljše zdravilo za zlomljeno srce je vodenje um od tava. Če je um zaposlen, potem bo lažje za srce, da se pozdravi. Vrzi tiste intenzivne občutke v delo, da svoje delo na najboljši način, kar lahko, ustvariti umetniško delo, dosegli odlične športne rezultate... Uresničitev dobro opravljeno delo bo povečala vaše zaupanje, ki se je izgubila z razpada, tako da vas " boste počutili bolje o sebi.

• Kako priti preko razpada? Pogovorite prijatelju

Kako preboleti depresijo razpada? Poiščite nekoga, ki je dober poslušalec. Ne drži vse notri, očistili te občutke in odpreti svoje srce vašega zaupanja vrednega prijatelja; prijazno besedo iz zvestega prijatelja, bo pomagalo vaše srce opomore hitreje.

load...

• Kako ravnati s svojimi čustvi?

Morda je čas, ko je razpada, ko se boste počutili nekaj intenzivnih čustev, kot so globoke žalosti, močno jezo ali zavrnitev. Več o tem, da se ukvarjajo s tem. Jih javnost in jim dovoliti, da gredo; da vam bo pomagal na dolgi rok. Čustvena nevihta bo minilo. Namesto potaplja v negativnih čustev in žalosti, obkrožajo sami s pozitivnim vibracij. Vzemite si čas, da naredite zabavne in zanimive stvari, ki jih uživajo. To bo pomagalo napolniti svoje čustvene baterije, ki so bile izpraznijo s tem težkem obdobju svojega življenja.

• Izogibajte se alkoholu

Break up je lahko zelo težko priti skozi. Najbolj pomembna stvar za zapomniti je, da alkohol ne bo pomagalo. To preprosto ne more sprejeti bolečino stran in ne bo pomagala pri pridobivanju skozi trdo življenjsko obdobje - najti druge načine, ki lahko pomagajo pri soočanju z bolečino dobili preko razpada. Uživate v ustvarjalnost in samoizražanja so boljše možnosti.

• Čas je najboljši zdravilec

Čas je največji pomočnik pri zdravljenju. Stari pregovor potrjuje: "Čas zaceli vse", no, to je res! Sčasoma vaš lomljenega srca bo zdraviti, zato bodite potrpežljivi in ​​še vedno verjamejo vase. Življenje gre naprej.

• Ne skoči v novo zvezo takoj

Kot sem že zgoraj omenil, zdravljenje je potreben čas. Ne samo skoči v prvi nov odnos, ki prihaja skupaj. Tam se bo čas, datum, ko je proces zdravljenja storiti. Skakanje naravnost nazaj v novo ljubezensko avanturo tvega slabo tekmo in ima velik potencial za drugo premoru srca. Torej, vzemite čas in zdraviti prvič, pred razmišljati o ponovno igranje.

Samo ne verjame v ljubezen in vemo, da je nekdo za vsakogar, to samo lahko traja nekaj bolečine, preden je ugotovila, da je odlična izbira. Po teh preprostih nasvetov bo pomagalo pri pridobivanju preko razpada. Zapomnite si, da je odlična oseba tam, čaka, da se najdejo vas.

Upam, da vam je ta odnos nasveti koristni.

Vas prosimo, da delite svoje nasvete o tem, kako priti preko odmor v komentar oddelku spodaj.

Ostanite srečni in še vedno verjamem v ljubezen...

load...