9 mora vedeti nasveti za vaš prvi počitek kot par | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

9 mora vedeti nasveti za vaš prvi počitek kot par

9 mora vedeti nasveti za vaš prvi počitek kot par

Nekateri ljudje pravijo, da je prvi praznik stran dejansko naredijo ali pa uničijo odnos, kot je mogoče prvič, da ste porabili 24 ur na dan, v družbi drug drugega. To je razburljiv čas in je lahko čudovita izkušnja, vendar pa obstaja nekaj pasti, da pazi na preveč. Če ste o tem, da stopijo na svoj prvi dopust skupaj kot par, potem preberite 9 nasvetov o tem, kako zagotoviti, da je uspeh:

1. Naj bo sproščen

Ne poskušaj paket preveč v svoj prvi dopust skupaj. Boste želeli čas za sprostitev in spoznavanje drug drugega bolje in nastavitev toge urnike in Grozničav seznamih ne bo vam omogočajo, da to storim.

2. Izberite destinacijo previdno

Če je to vaš prvi dopust skupaj, potem ne domneva, da veste, kakšne vrste počitnic je, da bo vaš partner raje. Se med seboj pogovarjajo o tem, kaj bi bil vaš idealen dopust bo nato, raziskovalne destinacije, skrbno, da poskrbite, da boste tako dobili tisto, kar želite.

load...

3. Poskusite kratek odmor prvi

Preden greš na vaš prvi, dva tedna ali več, počitnice, poskusite kratek odmor vikend prvič. Na ta način boste lahko izvedeli več o tem, kaj okus in pričakovanja drug drugega so, preden ste se zavežejo, da v daljšem obdobju odsotnosti skupaj.

4. Ne bojte se narediti nekaj stvari, ločeno

Samo zato, ker ste na počitnicah skupaj, to ne pomeni, da morate preživeti vsako sekundo vsak dan skupaj. Če želite, da gredo po nakupih, in on ne, ni nobene škode, če razdelitve za nekaj časa in se sestali še enkrat kasneje.

5. Bodite pripravljeni na kompromis

Saj ne bo na počitnicah na svoje, tako da boste morali biti pripravljeni na kompromis malo. Ni nihče od vas, je treba sprejeti vse odločitve o tem, kje iti, kaj storiti in kje jesti, odločitve je treba vse naredili skupaj. Če se ne moreta dogovoriti, potem vzemi v zavojih med katerimi lahko izbirate.

load...

6. Delo denar, preden greš

Bodite prepričani, da oba vesta, kdo je plačal za kaj in kakšne so vaše proračuni, preden greš za vaš dopust. Ena od največjih vzrokov argumentov med pari je denar, tako delajo vse, kar iz prve, tako da oba vesta, kje ste s financami.

7. Ne napil!

Počitnice v preteklosti so lahko vključeni overindulging na prostem baru all-inclusive letovišče, vendar bodite previdni, da ne pretiravajte z alkoholom na prvi dopust kot par. Vi ne želite, da bi norca iz sebe in niti ne želite preživeti teden dni v postelji z sunstroke in mačka.

8. Ne krivite svojega partnerja, če gre kaj narobe

Stvari gredo narobe na počitnice. Let ima zamudo, stvari so pozabljene in ljudje obrnejo pozno, vendar ne dobijo v obtoževati, če je malo krize, medtem ko vas proč. Ga obravnavajo kot vse del pustolovščine in sodelovati pri reševanju težav, ki bi lahko Izbijati.

9. Ne predlagati samo še!

Sonce, morje in sangria lahko neverjetno vpliva, vendar naj vas to ne mika, da bi predlagala na mesečino plaži, na vaš zelo prvi dopust. Morda bi bilo lepo trenutek, vendar je potrebno več kot eno počitnice res dobili med seboj spoznajo.

load...