9 napak, ki jih ženske naredijo z moškimi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

9 napak, ki jih ženske naredijo z moškimi

9 napak, ki jih ženske naredijo z moškimi

Ni dvoma, da ste že slišali za rek "moški so z Marsa, ženske so z Venere". Ni zanikala, da lahko razumevanje nasprotnega spola je nekoliko težko nalogo, ampak kot ženska, včasih lahko naredite iste napake znova in znova, ne da bi dojel. Za pomoč pri reševanju tega problema, tukaj je 9 pogoste napake, da ženske z moškimi.

1. Pretvarja, da je nekaj, kar si ne

To je razumljivo, da boste morda želeli narediti vtis na človeka, ki vam je všeč, ampak poskuša biti nekaj, kar nisi nikoli ni šlo za delo na dolgi rok. Saj ni treba, da za človeka, da opazite nekatere nekaj. Poskus, da bi dobili odobritev od se človek samo še na koncu kar si nesrečen, saj boste borijo za življenje do domišljije, da si poskuša ustvariti.

2. Poskus, da bi ga spremenili

Še eden od pogostih napak ženske z moškimi se ga poskušal spremeniti. Leopard ne spremeni svojih madežev? Seveda, ljudje se spreminjajo, vendar razmišljanje lahko plesni človeka v želeni partner najverjetneje ne uspe. Človek se bo le na spremembe, če želi.

load...

3. Delitev svoje občutke prezgodaj

Prosim, ne povej človeka, ki ga želite, da se poročita, imeti otroke in da želite življenjskega partnerja / sorodno dušo na prvih (nekaj) datumi ali preveč zgodaj v odnosu. Če boste to storili, je verjetno, da bo potekal hitreje kot Usain Bolt.

4. Ne razume znake

Če je človek v vas zanima, bo najverjetneje to pokazati. Če on ne kaže nobenega zanimanja za vas, potem ste verjetno ni njegov tip. Ne mešaj z igranjem težko dobiti. Moški mislijo, zelo različno od ženske in večina moških bo vas obvestili, če te želijo. Če on pravi, da želi zabavno, potem to ni odnos, da je po.

5. Sodeč njegov značaj

Tako kot vse v življenju, ne morete vedno sodi knjige po platnicah. Ne moreš vedno povedati, kaj bo nekdo všeč, razen če spoznajte jih, ne glede na to, kako dober sodnik značaja mislite, da ste.

load...

6. Postaja ljubosumen in posesiven 

Naslednja eden od pogostih napak ženske, da z moškim postaja ljubosumen in zelo posesiven. Prikaz si ljubosumen strani je lastnost negotovosti. Večina moških se bo osredotočil na privlačno žensko, saj je v njihovi naravi. Vendar pa je za zveste ljudi tam zunaj, da si ne bo goljufati. Če človek bo goljufija na vas, potem pa se bo goljufanje ne glede na vaše negotovosti.

7. Preverjanje svojega telefona / facebook / e-/ twitter

Vodenje ček vaš partner vas bo pristalo v paranoičnega nered. Če ima druge ženske, ki na svojem telefonu ali socialnih medijev, da to ni nujno, ker je laže ali gre za goljufanje. Naj ga imajo življenje izven vašega odnosa in rastejo zaupati drug drugemu.

8. Ni mu daje dovolj prostora

Biti v razmerju ne pomeni, da boste morali porabiti vsako prosto minuto skupaj. Poskrbite, da boste preživeli nekaj časa s prijatelji izven vašega odnosa in naj ga imajo svoj prostor tudi. Nihče ne mara pomoči potrebnim in duši punco.

9. Ne pravim, kaj mislite

Če vas kdo vpraša, kaj je narobe, povej mu. Pretvarja, da je v redu, če nisi, potem pa razočaran, da mu ni mar ni velika pripoved za romantiko. Vaš mož ni bralec misli, tako da če mu lowdown o tem, kako se počutiš, ne pričakovati, da poskusite in razumeti.

Katere druge napake, na vas mnenju, ne ženske z moškimi?

load...