Kako povedati, kdo laže? 10 nasvetov o tem, kako prepoznati lažnivca | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Kako povedati, kdo laže? 10 nasvetov o tem, kako prepoznati lažnivca

Kako povedati, kdo laže? 10 nasvetov o tem, kako prepoznati lažnivca

Kako lahko poveste, če je nekdo laže? To je lahko uničujoče, ko boste ugotovili, da je nekdo, ki vam zaupa leži vse skupaj. Mi ljudje niso pravzaprav zelo dober pri odkrivanju laži, bi raje, da se ljudje po nominalni vrednosti, potem pa, včasih, se znajdemo bridko razočarani. Obstajajo načini, čeprav je, da lahko zaznavajo lažnivec, skozi govorico telesa. Tako se glasi teh deset očitne znake, ki vam bo povedal, da je nekdo leži na vas in naslednjič, ko boste pripravljeni za njih.

1. Pomanjkanje kretnje

Naš prvi namig o tem, kako naj povem, ko je nekdo laže je opazovati poteze. Ljudje uporabljajo svoje roke razširiti na to, kaj pravijo, ko so resnično strastno o pogovoru. Pazite, ko oseba nenadoma preneha z uporabo ročne kretnje, saj bi to tudi pomenilo, da tudi ti ne verjamejo v tisto, kar govorijo.

2. Glej v stik z očmi

Še en dober namig o tem, kako prepoznati lažnivec je gledati ob stiku z očmi. Stik z očmi lahko težka soditi, saj bo unpractised lažnivec preprečiti njihov pogled, če leži, ker bo vadili lažnivec držite pogled dlje kot običajno, v namernega poskusa vas prepričali, da so pove resnico. Odgovor je, da si za spremembe v način, da so videti na vas, da jih bo običajno vdati.

load...

3. Skrivanje obraz

Ljudje, ki ležijo pogosto poskušajo prikriti svojo prevaro za svojimi rokami. Pazi na osebe, ki neznačilno prinaša svoje roke do ustih ali obrazu, medtem ko govorimo, saj bi se lahko skriva nekaj od tebe. Nos praskanje in uho vleče tudi podzavest načinov, da razkrijejo, da ljudje poskušajo skriti laž.

4. Pazi za "Oscar zmagovalni" uspešnosti

Še en dober namig o tem, kako naj povem, ko je nekdo leži na vas je, da opazujejo, ali je ta oseba govori naravno ali opravlja. Ljudje, ki ležijo pogosto govori, kot da so vadili govor in so običajno premisliti, kaj se gre povedati. To je redko popolnoma off-the-cuff stvar, tako da se bodo vadili svoj govor pred tem, in morda ne boste mogli prepoznati njihovo Oscar zmagovalne zmogljivosti, če ste iskali za to.

5. Pazi za dolge pavze

Razen če so zelo dobri v tem, da ljudje potrebujejo čas, da spin dober preje. To pomeni, da bodo verjetno pavza, dlje kot običajno med nekaj, kar ste rekli, in njihov odgovor. To je, da se jim čas za delo iz odgovora, ki bo ustrezal z zgodbo, da so tkanje.

load...

6. Ustnice lizanje

Naslednji dober nasvet o tem, kako naj povem, ko je nekdo leži na vas je, da gledajo svoje ustnice. Laganje postavlja veliko stresa na telo, in ena od najpogostejših simptomov, ki lažnivci trpijo, je suha usta. Eden izmed najboljših darila, ko nekdo leži na vas, je njihov neobvladljivo željo, da ližejo svoje ustnice, zato pazite, da je ena!

7. Reči besedo "pošten" prepogosto

Drug velik namig o tem, kako prepoznati lažnivec je opazil, besede, ki jih ta oseba uporablja. Nekdo, ki je ležal bodo poskušali in preveč vas prepričali, da je laž resnica. Uporabili bodo besedne zveze, kot so ", da vam povem resnico", "biti pošten" in "verjemite mi, ko vam povem,"; ponoviti te vrste besed tako pogosto, da boste kmalu ugotovili, da so z uporabo te fraze, samo, da mislite, da svojo laž.

8. Glej za potenje

Ste že kdaj opazili, da je v starih TV detektivske kaže, morilec vedno potenje pod zaslišanju? No, ta temelji na dejstvu, da ljudje potiti več, če pa lažejo. Bodite pozorni na znake prekomerno potenje ali lepljiva dlani, ko pretresemo svoje roke, je to lahko znak, da je nekaj sumljivega se dogaja.

9. Zardela

Naslednji namig o tem, kako naj povem, ko je nekdo leži na vas je, da pazi na zardela obraz. Zardela je neobvladljive, ste verjetno imeli to izkušnjo, ko ste v zadregi, lahko počutite blush, ki prihajajo, in da je samo nič ne moreš storiti, da bi ga ustavili. To je lahko isto, ko nekdo pove laž, zato bodite pozorni na nepričakovane zardevanja obraza, ki bi bil znak Lagati.

10. Ure noge

Noge nekoga ležečega more dati veliko proč preveč. Nenadzorovano prisluškovanje stopala lahko pomenijo, da nekdo poskuša obdržati nekaj od tebe, saj se vleče svoje noge nazaj od vas, kot govorijo. Očitno je tudi predsednik Nixon dal proč svojo krivdo, s potegom noge nazaj, ko govorimo, da je to znak, da oseba, ki se skriva nekaj.

Kako ugotoviti, če je nekdo leži na vas? Vas prosimo, da delite svoje nasvete o tem, kako prepoznati lažnivec v komentar oddelku spodaj.

load...