Kako ravnati z ločitvijo? 8 dobrih nasvetov, ki vam bodo pomagali | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Kako ravnati z ločitvijo? 8 dobrih nasvetov, ki vam bodo pomagali

Kako ravnati z ločitvijo? 8 dobrih nasvetov, ki vam bodo pomagali

"In kdaj je bilo znano, da ljubezen ne pozna svoje globine do uro ločitve." - Khalil Gibran

Če ste tekoč skozi ločitev ali razvezo zakonske zveze, potem je lahko eden od najbolj travmatičnih stvari, ki jih ima kdo, da gredo skozi. Lahko se ujame v vrtinec čustev: krivde, žalosti, krivde, jeze, žalosti... Vse te občutke lahko udaril v eni potezi in nekako, morate nadaljevati z normalnim življenjem ob istem času. Dobili boste skozi to, čeprav, tudi če se ne počutim kot to prav zdaj, in tukaj so 8 nasvetov, ki upamo, da vam bo pomagal:

1. Dovolite si čas za žalovanje, da se pozdravi svoje srce

Naš prvi namig o tem, kako ravnati z ločevanjem je - ne plastenka stvari, vse spustili ven. Lahko dajo na pogumen obraz v javnosti, ampak v zasebno, ne bojte se, da žalujejo. Ločitev je izguba in, tako kot pri izguba ljubljene osebe, žalujem je del procesa zdravljenja, brez katere morda niste mogli spustiti.

load...

2. Sprejmite realnost

Sprijazniti s situacijo, morate najprej sprejeti. Mnogi ljudje poskušajo in se preslepiti, da je ločitev samo začasna, da bo njihov partner občutek in se vrniti. Če to ni res tako, čeprav, ne sprejema stvari, za kaj v resnici so se podaljšajo le bolečino in bi stvari še težje obravnavati.

3. Ne premagati sami gor o tem, da sta potrebna dva za tango!

Še en nasvet o tem, kako ravnati z ločevanjem je - ne premagati sami gor o tem. Če niste previdni, lahko začnete razmišljati, da je celoten krivda in ste se sprašujete, znova in znova, kjer se je šlo narobe. No, breaking news! To traja dve do tango in traja dva do tako narediti in prekinil zvezo. Nikoli ne boste vedeli, pravi razlog, zakaj je šlo narobe, včasih je res samo primer "preprosto ni bilo mišljeno, da bo".

4. Bodite močni, ostanite mirni in obdržati svoje samospoštovanje

Tako težko, kot je lahko, da svoje samospoštovanje in ne začnejo kričati, vpiti in išče maščevanje, ne gredo na kolenih prosi za odlog. Ne pozabite, da ste človek v sebi in da bo bolečina zdravi, boste lahko, da se premaknete naprej in si lahko močan.

load...

5. Ne bo nobenih nepremišljenih odločitev

Še en nasvet o tem, kako ravnati z ločevanjem je - da si čas, da se zaradi tega pred začetkom kakršnih koli velike odločitve o svojem življenju. Prodaja in prehod na Aljaski morda zdi dober način, da bi čisto odmor vsega sedaj, vendar boste morda drugače razmišljati v času nekaj mesecev, tako da ne bo nobenih nepremišljenih odločitev samo še.

6. Poiščite nekaj podpore

Ne biti sram, da si za nekaj podpore, je to še en dober in koristen nasvet o tem, kako ravnati z ločitvijo. To je lahko v veliko pomoč, če imaš nekoga, ki mu lahko zaupate, da govori stvari konec. Dober prijatelj ali ožji družinski član bi mogli gledati na stvari malo bolj jasno, kot si lahko v tem trenutku, in bodo lahko, da vam nekaj nepristransko mnenje. Bodite prepričani, čeprav je, da izberejo zaupnika, ki nima sekiro za grind na obeh straneh, samo najti nekoga, da deliti slabo ustju tvoj bivši s se v resnici ne bo pomagalo.

7. Če so otroci, morajo na prvem mestu

Otroci so zelo odporni in imajo ločene ali ločenimi starši ni tako nenavadno v teh dneh, vendar, kako dobro se spopasti z razmerami, je v veliki meri navzdol za vas in vaše ex. Otroke kot kmeta ali pogajalski čip nikoli ne uporabljajo; ne bodo razumeli, da je to, kljub temu, kar ste vi in ​​vaši ex šel skozi, da ste še vedno samo mama in oče z njimi.

8. Potrpežljivost je ključnega pomena za pridobivanje čez razpad. Vzemite to en korak naenkrat, en dan v času

Kako po ločitvi pa traja nekaj časa, vendar boste dobili nad njim. Zdaj ni čas, čeprav, da začnete razmišljati o tem, kaj prinaša prihodnost, samo osredotočiti na neposredne naloge v roki kot je videti po sebi in skrbi za svoje otroke, če jih imate. Imate dovolj za spopadanje s trenutno, zato vzemite stvari stabilno, en dan v času, en korak naenkrat, in boste dobili skozi.

Kako ravnati z ločitvijo? Ali imate druge nasvete deliti?

load...