Kateri najuspešnejši ljudje počnejo pred zajtrkom? 11 nasveti, ki morajo vedeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Kateri najuspešnejši ljudje počnejo pred zajtrkom? 11 nasveti, ki morajo vedeti

Kateri najuspešnejši ljudje počnejo pred zajtrkom? 11 nasveti, ki morajo vedeti

Ali ste vedeli, da je veliko uspešnih ljudi sklicati prvo uro po tem, ko se zbudiš "Zlata ura"? To je zato, ker v tistem času zjutraj, vaši možgani manj nered in bolj sposobna jasno in odločno misli, da je čas, da se pripravite na prihajajoče dan. Torej, kaj točno narediti zelo uspešni ljudje storiti s tem, tako imenovani "Golden Hour '? Preberite o izvedeti, ko se ozremo na 11 pomembnih stvari, ki jih uspešni ljudje, preden so imeli zajtrk:

1. So zgodnje ptice 

Prva stvar, da uspešni ljudje ne storiti, je, da ne zapravljajo, da posebno čas dremež v postelji! To je gumb za dremež na vaši alarm zamude le neizogibna, tako zgodaj vstati in obraz svež nov dan. Prej boste to storili, prej lahko začnete, da bi razliko v vašem življenju.

2. Oni neke vrste športa 

Kaj najbolj uspešni ljudje pred zajtrkom? Začnejo se gibljejo. Hitra vaja pred zajtrkom bo zares zbudil. Prav tako skok začne vaš metabolizem in postane možgane pravilno delovanje, tako da dobite v jutranjem vadbene navade in lahko spremeni svoje življenje.

load...

3. Ti se spomni na njihovo dolgoročno in kratkoročno cilji

Ob poglejte, zakaj to, kar počnete, vsako jutro, je velik motivator za preostanek dneva. Uspešni ljudje pogosto traja pet minut, vsako jutro, da zapišejo svoje življenjske cilje in svoje sanje, in potem, se preselijo v pisni obliki svoj seznam opravil na dan, vendar bomo govorili o tem malo naprej...

4. So zavestno priznavajo in štetje svoje blagoslove in jih izraziti hvaležnost

To ni samo tisto, kar hočejo, da so uspešni ljudje zavedajo, da so tudi v celoti zavedajo, kaj morajo biti hvaležni za preveč. To je enostavno narediti, nekaj več kot kos papirja, ki ga zapišejo svoje cilje in nadalje, zapišejo pet stvari, ki ste hvaležni.

5. So zapisali na seznam opravil za dan

Uspešni ljudje so organizirane tudi ljudi, tako da bo napišite seznam, kaj je treba narediti čez dan, prva stvar zjutraj, ko je vse jasno, v svojih mislih. Kasneje v dan, je prepozno, ker do takrat, bo vaš um bo nered z zračniki na dan in lahko enostavno pozabil kaj.

load...

6. Bivanje obvestila

Nekaj ​​minut vsako jutro poslušanje radia ali branje časopisa bo vas obvešča o tem, kaj je happing na svetu in to bi lahko vplivalo na vaše odločitve za ta dan. Saj ni treba, da Wall Street bankir, za to, da je pomembno, ostaja v stiku z aktualnimi lahko dal drugačen pogled na dan koga.

7. Ne pozabite svoje ljubljene

Ne pozabite na partnerja ali svoje otroke v vseh delih te proizvodnemu jutranji. Uspešni ljudje, ki so prav tako veseli, nikoli ne pozabimo na rally pomembne stvari v življenju in jih bo vedno stisniti v nekaj časa za svoje ljubljene.

8. Kaj najbolj uspešni ljudje pred zajtrkom? So meditirati ali moli

Ok, tako da smo ga potiska malo za vse to v samo eni uri, vendar pa je veliko uspešnih ljudje pravijo, da se jih izloči nekaj časa za meditacijo vsako jutro. Tudi samo pet minut jasno, tiho kontemplacijo, vam lahko pomaga, da bolj jasno osredotočiti na dan pred nami.

9. Pripravljajo se duševno

Vizualizacijo dan naprej in vaše želene rezultate lahko pomaga pri pripravi. Nekateri ljudje berejo poglavje iz motivacijske knjige, drugi pa poslušali motivacijski CD ali podcast, drugi preprosto, mentalno se črpalka vstanete.

10. Preverijo svoje elektronske pošte in njihov dnevnik

Bomo priznati, da je ta točka ni ravno revolucionarna, inspirativno nasvet, da je zelo praktičen. Uspešni ljudje razumeli pomen organizirana, tako da so vedno vedeli, kaj je dan v skladišču za njih in hiter pregled imenovanj in e-pošte bodo zagotovili, da so pripravljeni za to, kar je, da pridejo.

11. So nasmeh in prešlo v dobro voljo

In končno, najbolj uspešni ljudje vedo, kako pomembno se začne svoj dan s pozitivnim predznakom. Trudijo se, da bi njihova jutro svetlo, lepo in pozitivno, kot je mogoče, jih zavestno izbiro dobre volje; morda zdijo petje ali ples pod prho ali sami daje notranjo govoriti o samozavestnih pozitivnih afirmacij, pogosto pred ogledalom, med umivanjem zob ali britjem.

Kaj najbolj uspešni ljudje pred zajtrkom?

load...