Poročni nasvet za ženske: ali ste pripravljeni na zakon? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Poročni nasvet za ženske: ali ste pripravljeni na zakon?

Poročni nasvet za ženske: ali ste pripravljeni na zakon?

Ali razmišljate o poroki, vendar ne vem, če ste to počeli iz pravih razlogov? To je skupna Dilem, da mnogi ljudje gredo skozi in to ni vedno samo dotik živcev, ki naredi ljudi se sprašujem, če delaš pravo stvar. Poroka je velika odločitev in velika obveza, zato poskrbite, da ste pripravljeni reči "jaz" in prebral teh deset znakov in se prepričajte, da je pravi za vas, da tie vozel čas:

1. Vi zaupate svojemu partnerju popolnoma

Ko se strinjate, da se poroči, se strinjate, da vse: svoje življenje, svoj čas, svoje sanje, svoj denar in svoje premoženje. Morate biti prepričani, da poznate svojega partnerja, navzven, in da jih lahko zaupate implicitno, preden greste do oltarja.

2. Ljubi svojega partnerja, ki so

To ni nikoli dobra ideja, da se poroči, saj verjame, da lahko spremenite svojega partnerja, ker si verjetno ne more. Poročni prstani ne bodo spremenili osebo in se ne bodo spremenili odnosa, zato se prepričajte, da ste poročil osebo, in ne tisto, kar misliš, da si lahko, da jih postane.

load...

3. Vaša družina in prijatelji, da bi smeli

Vam ni treba imeti soglasje drugih ljudi, vendar je tudi vredno poslušati njihova mnenja. Če imate podporo družine in prijateljev, potem je to dober znak, saj vas dobro poznajo in bodo lahko bolj objektiven pogled na situacijo, kot si lahko.

4. Lahko razmišljate o poroki, ne samo poroka

To ne gre samo za obleko in sprejem, zato poskrbite, da je pravljica ne bo več v trenutku, ko se vrnem iz medenih tednov. Če je to vseživljenjsko zavezo, ki ga veseli, in ne samo glamur na veliki dan, potem razmišljaš v napačno smer.

5. Ne morete predstavljati življenje brez svojega partnerja

Kaj je ljubezen? Nihče ne more resnično odgovoriti, ampak ena stvar je gotovo, če ste razmišljajo poroke, nato pa, da naj bi pomenilo, da razmišljate le živi s svojim partnerjem, za preostanek svojega življenja. Tam bi moral vsekakor biti tava oči in ne misli živi z drugo osebo.

load...

6. Ste naredili vse, kar želite, kot samsko osebo

Ali ste dosegli vse, kar je želel, kot eno osebo? Ali ste odreka nekaj sanje, ki jih je treba poročena? To je pomembno vprašanje. Vi ne želite, da bi zamero partnerja v prihodnosti, saj zakon ustavil pred izdelavo vaše sanje resničnost.

7. Vaše srce je rekel "da"

Morda ste nervozni in vaš logično strani lahko pove, da si nekaj vprašanj, vendar če je tvoje srce je rekel "da", potem bi morali verjetno sledili. Logika je v redu stvar, vendar na koncu dneva, da je tvoje srce, da se boste z veseljem.

8. Ti bi tako raje kompromis, kot zmago

Ko se boriš za zmago, potem mora nekdo izgubiti. Ko oba želita, da bi dosegli kompromis v sporu, potem je to dober znak, da ste tako pripravljeni, da bi zavezo, da mora zakonska zveza za uspeh.

9. Delaš dolgoročno načrtuje skupaj

Ste se tako dogovorili o tem, kaj želite v prihodnosti? Če ste, potem je to odlična popotnica za naprej. Zakonska zveza je pogodba, da stori vse skupaj, tako da če imate kakšne načrte, ki ne vključujejo svojega partnerja, potem morda treba spet razmišljati.

10. Si resnično ljubezen med seboj

Ja, to je, da je staromoden beseda ponovno imenuje ljubezen! Zakonska zveza ne sme biti za katero koli osebno korist, bi moralo biti preprosto, ker si želijo biti skupaj, za vedno. Če je to pravi razlog, da želite, da se poročita, potem verjetno ni pravi razlog, zakaj jih ne bi smeli.

Kaj so drugi znaki, da je eden pripravljen na poroko?

Ostani srečna, ljubezen in biti ljubljen!

load...