Svetovanje za ženske od moških | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Svetovanje za ženske od moških

Svetovanje za ženske od moških

Ko punca potrebuje nekaj nasvetov o moških, kjer se je običajno obrniti? Druga dekleta, seveda, potem pa, da je nekaj podobnega prosi zdravnika, da se določi vaš avto. Zdravnik lahko dobro vedo veliko o avtomobilih in več kot sposobni, da vam nekaj koristnih nasvetov, vendar ne bi bilo lažje, da se pogovorite s mehanik? Zazdelo se nam je, da če želimo nekaj odnos nasvetov o tem, kako naj se ženske ukvarjajo z moškimi, potem se moramo vprašati nekaj ljudi, in to so deset nasvetov, ki so nam dali:

1. Fantje so lahko samo dobra prijatelja

Pozabite na karkoli drugega ste slišali. To je povsem mogoče, da človek lahko samo prijatelja s punco. V bistvu, lahko človek najboljši prijatelji s pripadnikom nasprotnega spola in se še vedno lahko zgolj platonsko prijateljstvo, tako da ne vozite sami noro, vsakič, ko vaš fant v pogovoru z drugim dekletom.

2. Naj bo preprosto

Moški želijo preprost in enostaven odnos. Ni miselne igre, brez manipulacije in ne pričakujem, da moški berejo misli. Naravnost naprej komunikacija je tisto, kar človek želi: dogovor o tem, kako hitro je razmerje premika in smer, v katero se glave, in če vam ni všeč nekaj, se prepričajte, da mu povem o tem, ne da bi ga pričakovali, da se glasi vaš um.

load...

3. Ne pretvarjaj se, da rad stvari, ki jih ne

Še ena povezava nasveti za ženske od moških, je - ne se pretvarjati, da je všeč nekaj, ko si res ne. Človek bi raje želeli, da praviš, da ne maraš nogometa, kot bi sedeli v tišini skozi igro se pretvarjate, da ste storili. Nič ni narobe, če imajo različne interese, da je del tega, kar naredi odnos zabavno in, če se pretvarjamo, da je všeč nekaj, res ne, on je samo dogaja, da se počutijo krive, ko izve, da je naredil sediš skozi to.

4. Moški ne želijo zavezo

To je mit, da so moški strah obveznosti. Lahko skrbi odgovornosti poroke in otrok, in ne bodo želeli, da se zavežejo, da dokler ne bodo pripravljeni, vendar pa vrednost predanost in zvestobo veliko več, kot si lahko predstavljate.

5. Človek ni delo v teku za dokončanje

Naslednja odnos nasveti za ženske od moških - ne poskušajte spremeniti svojega moškega. Moški želijo, da se cenijo, kdo so, in ne za to, kar mislite, da jih lahko spremeni v. Zdravljenje človeka kot projekt za hišne živali in poskuša spremeniti ga bo le, da se počuti neustrezna in cenili in, na koncu, ga obrniti stran od vas.

load...

6. Niso vsi moški so isti

Še ena povezava nasveti za ženske od moških, je - ne obravnava vseh ljudi enako. Ena stvar, ki resnično otežuje človeka, ki je povedal, da se boji, da znova poškodoval. Samo zato, ker je bil tvoj bivši najnižji izmed nizka, še ne pomeni, da bo vaš trenutni moški enaki. Moški niso vsi enaki, tako da pustite prtljago, kamor spada, v preteklosti.

7. Moški potrebujejo svoje "človek trenutke"

Fantje potrebujejo svojih deške noči ven. Nič ni, da bo ljubosumen in se nič ne dogaja. Moški potrebujejo samo njihovi moški lepljenje trenutke in, ko pridejo domov, bodo te ljubim še bolj, ker delajo, da so te pogrešala.

8. Fantje radi žensko z identiteto in mnenja

Men je všeč, da se je želel, in celo, da je potrebna, vendar ne ves čas! Radi ga, če imajo njihovi partnerji svoje lastne identitete, mnenja, želje in sanje, in imajo radi ženske, ki lahko stojijo na lastne noge na njegovi strani.

9. Moški se radi cenjeni in oni ljubezen pohvale

Še ena povezava nasveti za ženske z moškimi - poskrbite, da pokažejo nekaj zahvalo za vašega moškega. Moški, ki sovražijo spuščajo in pobral na vendar pa radi se cenijo. Pošten mnenje, celo negativna, bo dobro sprejeta, če je iskren, vendar konstantna nit nabiranje bo samo preneha veljati čez nekaj časa, še posebej, če tudi ne hvalijo, kjer je pohvale zaradi.

10. Komunikacija, o vsem, je pomembno,

Fantje se ni dobro sploh pri branju subtilne znake, da je dobra in enostavna komunikacija je ključ do uspešnega razmerja. Ne bojte se pogovorite s svojim partnerjem, kaj je dobro za vas in kaj ne. Bodi nežen in konstruktivna in bo poslušati, ker je res ne želim, da bi bilo prav za vas.

Ali imate kakšno drugo razmerje nasvetov za ženske? Vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...