Zakaj je človek privlačen za žensko? 10 stvari | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Zakaj je človek privlačen za žensko? 10 stvari

Zakaj je človek privlačen za žensko? 10 stvari

To je pogosta gripe med moškimi, ki je vedno ista vrsta fantov, ki dobijo dekle: bogati, visok, temnih in čeden. Pogovorite se z ženskami, čeprav, in bodo skoraj vedno ne strinjajo. Izgleda so na seznamih mnogih žensk privlačnih lastnosti, ampak kaj je dobro izgleda precej razlikuje od dekleta do dekleta. Denar tudi ne zdi tako visoke, kot si morda mislite, če sploh, v večini seznamu deklet, tako da je lahko pogled na desetih stvari, ki dekleta pravijo, res jih privabljajo z moškim:

1. Romance ni stvar preteklosti 

Občutek romantike je velika stvar za večino žensk. Želijo, da se swept off svoje noge, ki jih princa očarljivo in želijo, da se obravnavajo kot dama. Torej fantje ne pustite, kdo ti povem drugače, cvetje, čokolade in ljubezenske pesmi niso stvar preteklosti!

2. Ker je radodarna s tem, kar imate, je privlačen

Medtem ko se denar ne sme biti velika stvar, radodaren s tem, kar imate, je. To ne gre le za nakup darila za dekle, čeprav, da so prijazni in velikodušni do drugih je tudi pomembna lastnost, da so ženske radi videli v človeku.

load...

3. Velik smisel za humor

Kaj naredi človek privlačni za žensko? Humor. Če lahko človek bi dekle smeh, potem pa je na pol poti! Pojavi se smisel za humor na skoraj vsak seznam dekleta. To naredi vse ostalo zdi, da izginejo, in tudi če se fant vijaki gor, bo smeh, da se zdi manj pomembno.

4. Dotik razreda in kapljico prefinjenosti

Večina deklet ne želijo snob, vendar pa cenim malo prefinjenosti včasih. Človek ne potrebuje, da je vino poznavalec, na primer, vendar bi moral vsaj vedeti, da je sestrelitev steklenico piva in nato riganje, v šopirjenje restavraciji ni prava stvar.

5. Samozavest in nekatere odločanje

Človek s samozavestjo bo pomagal postaviti žensko na njen obraz. Kaj dekleta gotovo ne želite, je človek, ki je tako živčen, da ne bi celo rekli, boo na gosi, in kdo bo moral vse odločanja do nekoga drugega.

load...

6. Negovan človek (Forget ponošenih kavbojke, stare superge in rast tridnevno za strnišča,...)

Dekle želi biti ponosni, da se ven s svojim moškim, tako preprosto nego je pomembna tudi. Obrabljene kavbojke, stare superge in rast trije dan strnišče lahko udobno, vendar pa ne bo pomagalo fant pritegnili dekle.

7. Passion je vroče! Aimless zasanjane skozi življenje ni!

Dekleta se ne privlačijo fantje, ki meander skozi življenje brez cilja hočejo nekaj strasti in nekaj prepričanje. To bi lahko bila strast za delo, za hobi ali za športne ekipe, ampak, daj no! Imajo skrbeti o nečem.

8. Pripravljenost za učenje in pogon za izboljšanje

Še eden od pomembnih točk o tem, kaj naredi človek privlačen za žensko je njegova pripravljenost za učenje. Lahko bi vodil to točko, inteligenco, ampak potem bi to bilo zavajajoče, saj ni ob možgane astrofizik, da se zadeve, to je pripravljenost za učenje. Ob pogon za izboljšanje in da se naučijo novih stvari, je zelo privlačna lastnost v človeku.

9. Moški, ki imajo radi otroke

To je znanstveno dejstvo, da so ženske privlači moški, ki imajo afiniteto z otroki. To pa ni nujno, da pomeni človeka, ki želi imeti svojo družino jutri, ampak človek, ki se lahko nanašajo na otroke, se zdi, da se pritoži na strani vzgojo ženske.

10. Looks (vendar so v očeh opazovalca)

Izgleda storiti važno, ne pa visok, temen lep tip. Izgleda, da so ženske našli privlačno lahko zelo razlikujejo. Nekatera dekleta ljubijo plešasti moški, drugi pa kot debela, teče lase. Nekatera dekleta imajo absolutno odpor do dlak na obrazu, drugi pa radi brade. Zgleda je tukaj v našem seznamu, ampak kaj dekleta zdi privlačna, v resnici, je v očeh opazovalca.

Kaj naredi človek privlačni za žensko? Vas prosimo, da delite svoje mnenje.

load...