10 nasvetov o tem, kako se hitro znebiti kolcanja | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 nasvetov o tem, kako se hitro znebiti kolcanja

10 nasvetov o tem, kako se hitro znebiti kolcanja

Kako se znebiti od kolcanje? V kolcanje ponavadi pridejo in najbolj neprijetno krat in ko prideš, da je zelo prvo, poskusite kot si lahko, si ne moremo jih zadržati. Nihče ne ve točno, zakaj se kolcanje, vendar vemo, da se pride, ko se možgani pošlje dodatne sporočila v trebušno prepono, zaradi česar pogodbo diagrama prehitro. Čeprav nihče ne razume vzrok, vsakdo ima zdravilo in tukaj so naše deset najljubših kolcanje zdravil. Nekateri od njih ne sme biti zelo znanstveno, potem pa stare žene včasih vedo, kaj govoriš!

1. Odprite usti požiranju

Naš prvi namig o tem, kako se znebiti kolcanje hitro je odprta usta požiranju. Ta traja nekaj prakse, da popolna in verjetno ni priporočljivo, če ste v nabito polni sobi. Odprite usta in imejte odprte, nato poskusite in pogoltniti, vendar držimo usta odpreti ves čas. Nekako se zdi, precej nerodno dejanje požiranju, z odprtimi usti, premika mišice na tak način, da kolcanje ustavi v nekaj minutah ali tako.

2. Pogoltnite težko z priključen ušesa

Če priključite ušesa s prstom in pogoltniti, res težko, nekajkrat, bo to pogosto ustavi kolcanje. Zdi se malo, kot ste požiranju nazaj kolcanje.

load...

3. Jedo nekaj kisle

Ste slišali, kako daje nekdo šok dejal, da ozdravi kolcanje; no, to je samo variacija tega. Jedo nekaj podobnega limone ali žličko kisa bo vaše mišice pogodbo in je verjel, da se ustavi kolcanje.

4. Žličko sladkorja

Še en velik trik, kako se znebiti kolcanje hitro je, da jedo žlico sladkorja. To je eden od najstarejših pravnih sredstev, in to je verjetno samo dejanje požiranju, ki naredi to pravno sredstvo delo. Ne glede na resnico v ozadju tega ukrepa, bodo otroci tako radi vseeno!

5. Mouth masaža 

Naslednji predlog o tem, kako se znebiti kolcanje hitro je bolan ven jezikom in nežno masažo hrbta na streho usta. Ta ukrep spodbuja Vegas poguma, ki ustavi krče v vašem prepone, ki so vzrok za kolcanje.

load...

6. Pijača toplo soda

Pitje nekaj velikih gulps tople soda bo vedno boste burp in zdi se, riganje ustaviti kolcanje.

7. Globoko vdihnite

Ob Globoko vdihnite in držite se zdi, da odvrniti kolcanje, ki prihajajo gor. Medtem ko se držite sapo, poskusite premakniti vaš membrano, kot da ste bili z dihanjem, in da bo na kolcanje izginejo.

8. Pitje z glavo navzdol

Pitje na glavo, je še en dober namig o tem, kako se znebiti kolcanje hitro, ta prihaja iz Stare žene knjigi patentiranih pravnih sredstev, vendar se zdi, da deluje. Sedi s kozarcem vode, upognite v pasu, dokler tvoja glava je z glavo navzdol in nato nekaj napakah gulps vode.

9. Žlico arašidovega masla

Še en velik trik, kako se znebiti kolcanje hitro je, da žličko arašidovega masla, ga držite usta za deset sekund, nato pa jo pogoltniti cele, brez žvečenja. Globoko ukrep pri požiranju, bi morali olajšati kolcanje za vas.

10. Dihaj v vrečo papirja

To lahko resnično pomaga ljudem, ki zaidejo kolcanje, ko so živčni. Držite papirnato vrečko na usta in potem dihati, in ven, se bo ustavil kolcanje in bo miren anksioznost preveč, če hyperventilating.

Kako se znebiti od kolcanje?

load...