10 novih ustvarjalnih in zabavnih stvari, ki jih želite dodati na seznam žetonov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 novih ustvarjalnih in zabavnih stvari, ki jih želite dodati na seznam žetonov

10 novih ustvarjalnih in zabavnih stvari, ki jih želite dodati na seznam žetonov

Žlica seznami so bile znane v tem filmu Bucket List (namesto primerno naslov), in veliko ljudi, ki se nanašajo na njihov seznam vedro kot seznam stvari, ki jih želijo storiti, preden umrejo. Čeprav pritrditev besedo "Die", na koncu naslova seznam zveni nekoliko mračna, da ustvarite seznam vedro je pravzaprav zelo zabavno in življenje POTRJUJEJO.

Seznam vedro je v bistvu vaš seznam stvari, ki jih želite početi v življenju. To je tvoj način, da večino svojega časa na planetu Zemlji, doseganje in počne stvari, ki jih poznate, bo potrditi svoj obstoj. Namesto da bi sedeli vsak dan gledal ponovitve prijateljev, da ste dobili tam in naredil pridobivanje stvari.

Vsi moramo cilje in sezname, da nas spodbudi, da naredijo stvari, in brez seznama vedro mi morda ne bo večina našega življenja. Če je vaš seznam žlica dejansko videti nekako sivo v tem trenutku in potrebuje popestritev malo, pa si oglejte na 10 novih ustvarjalnih in zabavnih stvari, ki jih lahko dodate na tam.

load...

Preživite dan, kot vaš Alter-Ego

Ena od stvari, ki jih nihče od nas ne more vedno spremeniti, je naš značaj in osebnost. To je samo način, kako smo. To je način, kako so rojeni, in tako bomo še naprej.

Za en dan, pa si lahko narediš nekaj, ki ste jih vedno sanjala o tem - živeti svoje življenje kot svoj alter-ego.

Bodite Spiderman do vašega Peter Parker, na Supermana do vašega Clarke Kent. Ves dan, ki deluje iz narave, v pogovoru z drugačnim naglasom, ali je bolj nesramno s skupno neznanci.

load...

Bodite spontani Road Trip

Vikend je skoraj tu in kaj imaš načrtovali za to? Še en leni soboto zjutraj, če padeš iz postelje opoldne pred poseda v pižami ves dan, dokler je čas, da zadeti klubov?

Daj no, ste to počeli v zadnjih desetih letih. To je čas, da se pretrese stvari in narediti nekaj povsem drugačnega. Čas je za spontano potovanja v cestnem prometu.

Cestna potovanja so res super izkušnja. Lahko vozite nekje v bližini ali nekje daleč stran. Lahko bi celo vnesti novo državo ali državo! Vznemirjenje v zadnjem trenutku potovanje je neverjetno in boste veseli, da ste to storili.

Imata A Throwback četrtek

Verjetno ste že opazili znane osebnosti, ki imajo Throwback četrtek na Twitterju, dan, v katerem praznujejo svojo preteklost z izmenjavo staro fotografijo sebe.

Ampak to je pravzaprav nekako hrom. Za pravilno Throwback četrtek, zakaj ne poslušate vse pesmi, ki jih poslušali kot najstnik, gledati film, ki ga je ljubil kot najstnik in morda celo obleko, kot si nazaj v dan?

To bo res, da se počutite nostalgično, in morda celo v skušnjavi, da bi dobili v stiku s svojimi starimi prijatelji, preveč.

Verjetno najbolje, če ne telefon ex-fanta, čeprav. Verjetno je poročen z otroci in njegova žena ne bodo cenili vas reminiscing o zadnji sedež v kinu...

Preživite dan brez negativnih misli

Ok, ta je težko, ker negativne misli nekako najdejo svojo pot preplavljajo naše misli, ko smo najmanj pričakovali, da jih. Oni so zahrbten, kot je ta!

Toda vsi potrebujemo dan brez pesimizmom, in morda bi lahko načrt za dan, če ste šele tekoč, da bo pozitiven. Za pomoč bi ga lahko porabili dishing pohvale, delaš nekaj prostovoljno teden, in samo na splošno biti dober človek.

Preživite noč v Haunted House

Če ste očara s skrivnostno in vedno mikala preživeli noč v hiši straši, kaj še čakaš ?!

Oh, sem ga dobil. Ti si dejansko strah. Žal mi je.

Ampak resno, ste manjka ven. Premagati svoje strahove in preživite srhljiv noč v hiši straši s svojimi prijatelji. Imeli boste tako zabavno, ko vse skrbi nad srhljivo zvokov sredi noči. Škripanje podu, korakov na stopnišču... Kurja polt!

Poker

Poker je postala zelo priljubljena v zadnjih letih, v veliki meri zahvaljujoč televizijskem uspehu znanih osebnosti, kot so Jon Favreau in Dan Bilzerian (Dude z vsemi topovi). Morda ste zavida njihov uspeh in vedno mislil, da je "poker večer" zveni tako prekleto kul.

No, zdaj je čas, da stopite do krožnika. Ja, to je čas, da gremo ven na cigare in vodko in dal na svoj najboljši poker obraz.]

Hej, nikoli se ne ve; Ta vnos seznam vedro lahko zaključi kar si malo bogastvo.

Ali ste izgubili malo bogastvo. Nikoli ne veš s pokrom.

Donate Blood

Darovanja krvi je zelo časten in humanitarno stvar. To pomaga rešiti življenje in boste počutili resnično občutek ponosa in dosežek kasneje.

Ko si opomogli od omedlevica, da je.

Ne, smo samo šalil! Darovanja krvi je zelo enostavno, in res ne pomaga rešiti nekomu življenje. Drži to na seznamu vedro, da bi bilo bolj zaokroženo seznam.

Glej Severni sij

Malo dražji od darovanja krvi je to eno, ampak vidim luči Severa (ali aurora borealis) je nekaj, kar vsi bi morali res.

Ogledate si lahko to božansko čudež narave v Islandiji, Škotskem, Norveškem in Finskem, in to lahko tudi spremenite svoje življenje. To je v bistvu najbolj mirne, najbolj spektakularnih in najbolj popoln ognjemet boste kdaj videli.

Samo ne uniči tako, da se samoportreta.

Pojdi na koncert klasične glasbe

Tudi če vam ni všeč klasična glasba, si je vsekakor treba poskusiti in doživeti glasbeni koncert klasične vsaj enkrat v življenju.

Lepe, harmonično in veličastne, koncerti klasične glasbe so res zelo lepo. Lahko bi se celo zanese in začne sanjati.

Prostovoljno delo v 3. Svetovno Država

Mi boš na koncu na humanitarno noto, in predlagamo, da se prostovoljno delo v svetovnem državi tretjega. To bo zelo koristna izkušnja, v kateri si dati nekaj nazaj v svet. Boste nove prijatelje in morda celo spremeniti nekoga življenje.

load...