10 zabavnih stvari, ki jih je treba narediti v deževnem dnevu za pare | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 zabavnih stvari, ki jih je treba narediti v deževnem dnevu za pare

10 zabavnih stvari, ki jih je treba narediti v deževnem dnevu za pare

Dežuje, to je lije, in vsakdo je res dolgčas! Ko je vreme ni v najboljši luči, je veliko več, da lahko narediš, kot samo sedeti na kavču in gledal televizijo. Razen cavorting v blatu pri festivalu ni vaša ideja zabave, tukaj so deset drugih stvari, ki se lahko pari storite, na teh deževnih dneh.

1. Izbruhnejo družabne igre!

Televizor ima veliko za odgovor, in po eno stvar, ki je to storil, je, da je to nas je vse pozabil, kako se zabavati brez njega! Ko je dež lije zunaj, imajo kopati okrog zadnji vaših omarah in našli tiste stare družabne igre, ki jih nikoli ne igrajo. Presenečeni boste, kako zabavno je lahko imaš z nečim, da ne potrebuje električne energije na delo!

2. Preživijo nekaj ur v kavarni

Ven iz dežja in v kavarni ali baru. Zgrabi sedež ob oknu in Trik stran ur govoril in gledal sedaj vsakdo bitko elementi zunaj. To je lahko zelo zabavno gledal nekoga drugega dežnik obrniti od znotraj navzven, v vetru.

load...

3. Ven stare foto albumov

Memory pas je idealen kraj, da se na hladno, mokro in vetrovno dan. Udobno se namestite skupaj in preleti nekaj starih fotografij in prinese nazaj spomine na sončno dni. Poročni album je vedno dober kraj za začetek.

4. Go kopanje

Še ena kul stvari za početi na deževen dan je za kopanje. Če je mokro zunaj, zakaj potem ne gredo nekam, kjer je mokro notri preveč. Vaš lokalni bazeni verjetno tiho na deževnem vremenu. Torej, da večina njega in se zabavati brizganjem okrog v vodi skupaj.

5. Obiščite muzej

Še ena izmed zabavnih stvari za početi na deževen dan, da veliko ljudi pozabi na obisku na lokalni muzej. Nadoknaditi nekaj kulture in se sprehajajo v muzeju ali galeriji. Boste toplo in suho, ponavadi imajo kavarno notranjosti, kjer lahko dobite hiter prigrizek. Morda se naučijo nekaj novega v procesu tudi, ko ste tam.

load...

6. Daj vaš dom pomlad čisto

To ni deževen dan dejavnost, ki bi imeli vsi na njihovem seznamu, ampak delaš čiščenje skupaj je veliko bolj zabavno, kot to počne na svoje. Dobili boste vse, kar je dal proč na svoje pravo mesto, svoj dom očistiti od vrha do dna, in ne boste imeli dovolj časa, da se med seboj pogovarjajo, medtem ko si to naredil.

7. Ali sestavljanko

Deževni dnevi so idealen čas za stvari, ki se jih običajno ne storijo. Eden od načinov, da zasede čas in določajo um je poskusiti in narediti sestavljanke skupaj. Ali pa, vsak narediti drugačno sestavljanko, in da dirko od njega.

8. Ali Wii maraton

Bodite na izzive in videli, kdo lahko zmaga celodnevni Wii maraton. Lahko prinese nobene konec različnih iger v zaprtih prostorih z Wii in vas bo aktivna na deževen dan preveč.

9. Samo imajo leni dan

Kaj početi na deževen dan ne bi smel biti vedno preveč zapletena. Včasih, deževen dan je samo izgovor, kar morate storiti ničesar. Saj ni treba, da se delaš nekaj aktivnega, da uživajo svoj dan skupaj. Lahko bi sedel in brati, gledati malo TV in uživajte v družbi drug drugega. Naj dež to, kar je všeč zunaj in samo chill.

10. Pojdite in zmočil

Torej dežuje; pa kaj! Spravite svoje klobuke, plašče in Wellington škornje in iti ven v dežju in uživajte. Bodite kot otroci znova in splash v nekaj luže, malo dežja ni poškodoval nikogar. Ko prideš domov, si lahko delite lepo vročo kopel skupaj in vse, kar lahko sledite od tega.

Katere so vaše najljubše stvari za početi na deževen dan?

load...