Ali je dobro, da spi gol? 10 prednosti gola spanca | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

Ali je dobro, da spi gol? 10 prednosti gola spanca

Ali je dobro, da spi gol? 10 prednosti gola spanca

Jarku PJ-jev! Čeprav je manj kot 10% prebivalcev Amerike spati gola, to je znanstveno dokazano dejstvo, da spi gola dobro za vas. Večina nas spati samo goli za malo zabave med rjuhami, ampak tukaj so deset razlogov, zakaj bi morali biti spanje nude, vsak večer:

1. Boste bolje spali

Prvi in ​​preprost odgovor, zakaj bi morali spati goli je, da boste dobili spanec boljši noč. Vsakdo potrebuje dober spanec, ampak kolikokrat ste se zbudili, ker ste preveč vroče ali zato, ker je dobil svoje pižame zvit okoli vas? Sleep gola in ti problemi izginili.

2. Izboljša samozavest

Še ena od velikih prednosti spi gola je, da bo izboljšala svojo samozavest. Poraba časa brez obleke vam bo pomagal, da postane bolj udobno s svojim telesom. Ko se počutite udobno in sproščeno o sebi, potem boste bolj samozavestni in srečni tudi na splošno.

load...

3. To bo izboljšalo kožo

Prednosti spanje goli tudi boljšo kožo. Spanje gola daje vaši koži priložnost, da diha, in ne boste znoj ponoči toliko. Mnogi ljudje, ki imajo akne na svoje telo, so poročali izrazito izboljšanje, ko so začeli spat brez pižame.

4. Upočasni proces staranja

Vaše telo sprošča anti-aging in rastne hormone ponoči, vendar le, če niso preveč vroče. Popravilo sistema telesa deluje bolje v hladnem okolju, tako pa se boste počutili vse toplo in udobno v vaših debelih PJ-ih, ne boš pomagal boj proti znake staranja!

5. To zmanjšuje tveganje vaginalnih infekcij

Morda zveni zelo bruto, ampak bakterijske in glivične okužbe uspevajo v toplih krajih, tako da omogoča več zraka priti do vaše telo bo pomagal končati vaginalnih infekcij. Prav tako je dobro za fantje spat nag, če se potrudiš za otroka, ker povečuje moško plodnost.

load...

6. Izboljšuje cirkulacijo

Boljša cirkulacija je še ena od prednosti spi gola. Stroga, elastičen pas trakovi in ​​ozke majice omejujejo pretok krvi po telesu. Sleep nag in boste izboljšali cirkulacijo in se počutijo bolj udobno.

7. To vam bo pomagal izgubiti težo

Prednosti spi nag vključujejo celo izgubo teže. Ker boste spali bolje nag, bo vaše telo proizvaja manj stresnega hormona kortizola, ki povzroča, da se kup na funtov okoli vašega trebuha.

8. Boste vez bolje s svojim partnerjem

Več stik kože s svojim partnerjem, pomeni več ljubezni hormonov, oksitocina, ki se sprosti v telesu. Oksitocin je odgovorni za risanje ljudi bližje skupaj, kot tudi dobra pomagati, da se počutite sproščeni in mirni.

9. Zmanjšuje visok krvni tlak

Sproščen, globok spanec, da boste doživeli, če ne nosite PJ je bo pomagalo zmanjšati krvni tlak. Raziskovalci so ugotovili, da se lahko krvni tlak ljudi, ki trpijo zaradi hipertenzije zmanjša za več kot 20 odstotkov, ko spijo dobro.

10. Vam bo, prihranite denar!

Še ena od prednosti spi gola je, da bi vam prihranili nekaj denarja. No, malo malo vseeno, ker ti ne bo treba kupiti pižamo več.

Ali je to dobro spati gole? Kaj misliš?

load...