Govorimo o nekaj zanimivih dejstev o življenju | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

Govorimo o nekaj zanimivih dejstev o življenju

Govorimo o nekaj zanimivih dejstev o življenju

Večina nas je tako zaseden hustling in živahno našo pot skozi življenje, da smo le redko vzamejo priložnost, da poglej okoli in čudite neverjetne stvari, ki so povsod okoli nas. Zgolj dejstvo, da smo živi, ​​je čudež sam po sebi. Če zemlja ni bila točno tam, kjer je, ravno velikost, ki je in njeno ozračje prav tako, kot je, potem ne bi bilo tukaj sploh. Pravijo, da je na območju Zlatolaska, ker zemlja je ravno prav za obstoj življenja. To je samo ena neverjetno dejstvo, o življenju, ki se nam zdi samoumevno, in tukaj je deset več za vas, da premislite o:

1. Vi ste neverjetno

Pomislite na vse neverjetno sodelavcev vplivih na, ki vas vodijo do rojstvom. Kaj pa, če bi tvoja mama ni šla na zabavo, kjer je spoznala svojega očeta? Kaj pa, če bi ura tvoj dedek je ustavil, zato je nikoli, da je prvi dan z babico? Kaj če? Kaj če? Sešteti vse tiste, kaj če je, in to je precej neverjetno, da ste tukaj, sploh!

2. Ti so narejeni iz zvezdnega prahu

90%, kar predstavlja človeško bitje, ki je narejena iz zvezdnega prahu. To je zato, ker obstajajo samo helij in vodik v vesolju na svoje in vse ostalo, 90% vseh stvari v vesolju, ki je nastala v zvezde.

load...

3. Verjetno nismo sami

Čeprav so možnosti za planet pa v tako imenovani Zlatolaska območju in da lahko podpira življenje precej tanka, so do 50 milijard planetov samo v naši galaksiji. Tudi če je bilo le 1% od teh planetov v območju Zlatolaska, potem bi tudi bilo življenje na 500 milijonov drugih planetih.

4. Ste električni

Ko razmišljate, vaši možgani proizvaja električne impulze. Ko ste budni, vaši možgani proizvaja dovolj te električne energije za pogon majhno žarnico.

5. Ti so le trije prijatelji od vsi ostali na svetu

Včasih je treba povedati, da je bilo le šest stopinj ločevanja med vami in vse drugo na svetu. Z drugimi besedami: poznate nekoga, ki pozna nekoga, ki pozna nekoga drugega, do šestkrat in s katero bi ugotovili, da ste na daljavo seznanjeni s predsednikom Združenih držav, na primer. Facebook in druge socialne mreže območij so se spremenili vse to in statistiki sedaj izračunali, da ste le 3,7 znanci stran od vseh ostalih.

load...

6. Niste ki ste jo uporabili, da bi

Vaše telo se nenehno obnavlja in v samo 11 mesecih 98% od atomov, ki sestavljajo vaše telo bodo zamenjali z novimi. Nova vas vsako leto!

7. Moraš hoditi celotno dolžino nogometnega igrišča, da gorijo off en sam M & M

Samo jesti eno od teh drobnih malo bonbonov M & M vesti in boste morali hoditi celotno dolžino nogometnega igrišča, da gorijo off kalorij.

8. Poljubljanje je bolj zdravo kot tresenje nekoga roko

Ko rečeš, da te ne bo poljubil imam hladno; delaš ljudem nobenih uslug sploh, ker je vedno več bakterij opravili v tresenje rok, kot so v kljuvajo na lice.

9. Upihujete millionare!

Najbrž že veste, da diha veliko, vendar ste vedeli, da je približna številka vašega vdihov več kot 5 milijonov na leto?

10. Nasmejana je lažje kot namrščil

Dejanje nasmejan vključuje okoli 17 obraznih mišic, medtem ko Namrščena vključuje več kot 40. To pomeni, da je veliko lažje, kot mrko nasmehnil. Nasmejana je bilo dokazano tudi, da takoj izboljša vaše razpoloženje. Torej, nasmeh več, nasmeh pogosto!

Ali veste, nekatere druge zanimivosti o življenju?

Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...