10 čudovitih dejstev o hrani, ki jih mora vsaka fit dekleta vedeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 čudovitih dejstev o hrani, ki jih mora vsaka fit dekleta vedeti

10 čudovitih dejstev o hrani, ki jih mora vsaka fit dekleta vedeti

Silvestrovanje je, seveda, razlog za praznovanje. Drugo leto je več kot je bila nova, je kmalu začel. Za veliko žensk, novo leto pomeni tudi možnost, da bi še eno resolucijo. In za mnoge od nas, resolucija je pogosto ista: Želimo, da izgubijo težo.

Veliko je razlogov, zakaj dekleta zdi, da je težko, da izgubijo težo, ne nazadnje zato, ker motivacija je skrajno zapletena. Ampak včasih mi zdi, da je težko preusmeriti težo samo zato, ker nas nima pravilnih dejstev.

Obstaja veliko mitov o vrtenjem hrane v okolici. Ena dietetik na televiziji bi lahko rekli eno stvar, druga pa pravi, da še ena stvar. In potem je tu še tvoja mama, ki vam pove, da bi jedli več zelenice, medtem ko babico (bog blagoslovi ji) vam pove, da bi jedli več torto.

load...

Da bi vam pomagali ločiti dejstva od fikcije, tukaj je 10 neverjetno dejstev hrane, da je vsak sposoben dekle mora vedeti.

Dodana Sladkor je velik ne-ne

Vsakdo ve, da je sladkor slabo, kajne? Toda medtem ko nekateri pravijo, da je sladkor le prazne kalorije, ki jih ne bo vam preveč škode, bodo drugi povedal, da se sladkor lahko privede do bolezni, ki lahko dejansko ubije.

Dodan sladkor je bogata praznih kalorij. Vsebuje tudi nič hranila. Kot taka, da ne bo tudi Einstein, da ugotovimo, da če porabijo veliko sladkorja, boste na koncu s hranilnim pomanjkanjem.

load...

Sladkor je povezan tudi z debelostjo, diabetesom in celo srčne bolezni. To je zato, ker je njegova vsebina fruktoza presnavlja le jetra. Sčasoma lahko povzroči bolezni jeter, kot tudi odpornost na inzulin. Še huje, ustavi pa se vpliva leptina, hormona, ki vas ustavi iz želijo, da bi dobili maščobe.

Zdrava hrana bi morala iti Bad hitro

Vem, kako je. Ste kupili nekaj "zdravo" hrano pred tednom dni in še vedno izgleda čudovito. To je zato, ker je tako zdrava, kajne? Juhu!

Dobro. Ni res.

Zdrava hrana je ne bi smel, da ostanejo sveže za zelo dolgo. Dejansko, hrana ostane "svež" za daljše časovno obdobje le, če je bilo kemično spremenjen z konzervansov in aditivov.

Omega 3 maščobe so bistvenega pomena

Omega - 3 maščob so bistvenega pomena za pravilno delovanje človeškega telesa, vendar mnogi od nas preprosto ne "dobijo dovolj.

Približno 35% večkrat nenasičenih maščob v možganih, ki ga sestavljajo omega - 3-jev. V bistvu bi si pameten.

Kot rezultat, če ne uživajo dovolj omega - 3-jev prek vaše prehrane, bi lahko na koncu s slabo IQ, kot tudi različne duševne motnje, vključno z depresijo.

Lahko dobite omega - 3 je iz rastlin ali živali, kot so losos.

Univerzalno Popolna prehrana ne obstaja

Morda si mislite, da je takšna stvar, kot odlično hrano, ki ustreza vsem - vendar pa bi bilo narobe. Vsakdo je edinstven, in kot tak, kaj je pravi za vas, je odvisno od več dejavnikov, vključno s kulturo, genetika, tip telesa in celo okolje.

Za nekatere, z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov dieta deluje najbolje, medtem ko je za druge bo prehrana na rastlinski osnovi, da je najbolj učinkovita. Kaj je za vas morda ne dela za vašega partnerja.

To ni težko ugotoviti, kaj diete so pravi za nas, vendar je najboljši način, da izveste več o tem, je, da izvede nekaj poskusov. Preizkusite različne jedi in načrte obrokov in videli, kako se počutite.

Dodana Sol je slabo za vas

Dodanega sladkorja, je slabo za vas, in tako je dodana sol. Kljub temu, povprečni Američan odraslih bolnikih s približno 3000 mg soli na dan. Neverjetno, kajne?

Dnevna priporočena količina soli za vsakogar je le 2,300mg, kar pomeni, da so tudi mnogi od nas preveč uživate.

Ogljikovi hidrati so bistvenega pomena

Če poskušate izgubiti težo in se odloči, da izrežemo ogljikove hidrate, ker "ogljikovih hidratov, da ste maščobe", ne pozabite, da so ogljikovi hidrati dejansko bistvenega pomena.

Dejstvo je, ogljikovi hidrati so vašega telesa primarni vir energije. So razgradijo v glukozo med prebavo, in se nato potegnil v svoje celice.

Zelenjava so neverjetne

Seveda veste, da bo zelenjava dal vaše zdravje kick. Tvoja mama je bila ti to pove, odkar si bil otrok. Toda, ali ste kdaj na krov in dejansko ravnal po nasvetu?

Mnogi od nas preprosto ne jedo dovolj zelenjave. Ampak, če ste preskočili zelenjave, ste manjka na bistvenih mikrohranil, vključno mineralov, vlaknin, antioksidantov in vitaminov.

Jedo več zelenjave je bila povezana tudi z zmanjšanim tveganjem za razvoj celo vrsto izčrpavajoče bolezni, vključno z boleznimi srca, rakom in sladkorno boleznijo.

Vitamin D pomanjkljivost je Scary

To pravim zato, ker vitamin D je zelo poseben vitamin, ki deluje kot neke vrste steroidnega hormona v človeškem telesu. Ko je koža izpostavljena soncu UV žarki, je v resnici, da vitamin D, in to je, kako večina od nas naš D popraviti.

Toda vedno več od nas se premalo vitamina D, bodisi zato, ker ne bomo dobili ven toliko, kot smo vajeni, da ne, ali sonce ne sije zelo pogosto, kjer živimo. In ker si mi bati kožnega raka, smo se za zaščito pred soncem, ki ščiti našo kožo - vendar preprečuje, da bi naše telo proizvaja vitamin D.

Pomanjkanje vitamina D pomeni, da vam manjka ključni hormon, to pa lahko vodi do povečanega tveganja za bolezni, kot so rak, sladkorna bolezen in osteoporozo.

To je All About kakovost in ne količina

Tipična večerja ploščo leta 2017 je dejansko skoraj 40% večji od tistega v šestdesetih letih. To pomeni, da jemo preveč.

Pomislite na to takole: Ko polna, je potrebno vaš želodec petnajst minut povedati svoje možgane. To pomeni, da bi lahko brez težav na koncu prenajedanje, ne da bi se tega zavedal.

Mnogi od nas se ni treba jesti toliko kot mi. Za zdravo, poskusite jesti iz manjših plošč.

Meso ni najboljši vir beljakovin

Vedno mislil, da je meso najboljši vir beljakovin? Pomisli še enkrat. Kljub temu, kar bi lahko vaša telovadnica obseden prijatelj vam povem, rastline in ribe so dejansko najboljši vir beljakovin na svetu, saj vsebuje več popolne beljakovine. Na primer, kvinoja vsebuje vse bistvene aminokisline.

load...