10 čudovitih super hrane, ki vas bodo naredile močnejše in bolj zdrave | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 čudovitih super hrane, ki vas bodo naredile močnejše in bolj zdrave

10 čudovitih super hrane, ki vas bodo naredile močnejše in bolj zdrave

Verjetno ste že slišali za izraz "super hrano", ki jih sedaj. Mogoče tvoj prijatelj je povedal, da je imela za glavo doma kmalu jedel super živila, preden je propadel, ali morda vaš šef ti je povedal, zakaj je sposoben delati 560 ur na teden, je zato, ker je turbo s super živil.

Ampak kaj točno so?

Super živila so tako imenujejo zato, ker so si v bistvu swiss-nož vojske na svetu hrane. Polnjene z esencialnih hranil in močnih antioksidantov, ki jih boj proti bolezni, spodbujanje zdravega lase, da si močnejši in vam spodbude v energijo. V bistvu, oni so največji čudež narave, da vas bo spremenil v zelo boljšo različico sebe, tako psihično in fizično.

load...

Zato se nam pridružite, saj bomo pogled na top 10 čudovitih super živil, ki bo vas močnejši in bolj zdravi.

Jagode

Ko sem bil otrok, moja babica uporablja za iskanje po mene v času poletnih počitnic, ko so bili moji starši delajo. Ena izmed najboljših stvari, ki smo naredili skupaj, je šel jagodami pobiral na področjih. Ljubil sem jo, in jaz ljubil jagode - in še vedno jih imam danes.

Jagode so na voljo za vse vrste različnih barv in okusov, in vključujejo maline, borovnice, jagode in robide. Toda najboljša stvar vse o njih je, da si zelo zdrava.

load...

Jagode so bogati s prehranskimi vlakninami, ki je mikrohranilo, ki veliko premalo nas je že dovolj. Fiber ohranja počutite polni dlje, kar preprečuje prenajedanje. Kot taka, jagode k izgubi teže.

Jagode so tudi veliko zdravili proti raku, kot tudi vitamina C.

Jajca

Jajca imam slab ugled v vsej devetdesetih let, ko so povezana s slabim holesterolom. Vendar so takšne teorije, ker je zavrnila, in jajca so zelo super hrano, da bi morali vsi jesti več.

Jajca so bogata z vrhunsko beljakovin, ki vam daje malo več vztrajnosti. To je še posebej uporabno v dopoldanskem času, saj bi to lahko ostal moč ustaviti od nakladanja na prigrizkov, da vas bo do kosila.

Študije so namreč kažejo, da umešana jajca na toast pri zajtrku se tako prepričajo, da so pomoči, ki tehtajo izgube. In čeprav si je rumenjakov poslabšala ga slabih holesterola govorice v devetdesetih letih, oni so bogata z močnimi antioksidanti, ki spodbujajo zdravje oči.

In najboljša stvar jajca? Lahko jih kuhamo tako v mnogih pogledih!

Špinača

Popeye se uporablja, da bi jedli špinačo, kadar je potrebno dodatno moč, in čeprav je predstava je ustvarjalci dejansko precenjeni, kako močna bo ta temna listnata zrn bi vas, da je še vedno fantastičen super hrano, ki je bogata v vseh vrstah mikrohranil, vključno z železom.

Fižol

Fižol je eden izmed najbolj vsestranskih, ki temeljijo na rastlinskih živilih lahko jeste. Oni so tudi zelo zdravi, in odličen vir železa, pomemben mineral, ki ne grand delo na prevoz več kisika iz pljuč v celice.

Je opozorilo, čeprav: Železo najdemo v zrnih je pravzaprav nekako težko za vaše telo absorbira! Oh, ne! Iz tega razloga, predlagam, da dodate hrano, ki je bogata z vitaminom C, na vašem krožniku, kot limoninega soka ali sladkega krompirja. Hrana bogata z vitaminom C, ki bodo spodbudili boljšo absorpcijo železa.

Fižol so tudi razvpito bogata z vlakninami, z le pol skodelice vsebuje osupljivih sedem gramov!

Oreški

Preden boste paket vaše čokolado v okviru svojih delovnih prigrizkov jutri, razmislita o možnostih za orehe namesto. Oreščki so superhrana prigrizek, ki so polnjene z nenasičenimi maščobami, ki so dobre za zdravje srca in ožilja.

Študije so pokazale, da imajo tisti, ki jedo oreške priložnost življenja najmanj dve leti dlje kot tisti, ki ne. Orehi zlasti so prikazani-stealers, zaradi svoje neverjetno omega - vsebnost 3 maščobne kisline, kot tudi njihove velike količine alfa-linolenske kisline.

Kot tudi skrbi za svoje srce, oreški povečati tudi razpoloženje, zaradi česar se počutiš super!

(Žal).

Pomaranče

Pomaranče so lahko moje najljubše sadje na svetu. Ljubim svoje žive barve, in so me vedno spominjajo sonca, sladkosti in srečo. V bistvu, ne moreš jesti oranžno in počutim žalostno. Iz tega razloga, pomaranče imajo psihološko prednost pred vsem sadja.

Toda, kot tudi, da so pomaranče so tudi pomemben vir vitamina C, s samo eno oranžno, ki vsebuje celotno dnevno priporočeno količino. Vitamin C je bistvenega pomena, saj proizvaja protiteles in belih krvnih celic vaše telo potrebuje za okužbe bojne. Prav tako ščiti vaše celice pred poškodbami, ki jih nadležen prostih radikalov in upočasnjuje proces staranja.

Čebula

Od sladkosti pomaranč na kislosti čebule. Lahko dva zelo nasprotna živila resno tako super? Veš da!

Čebula morda ne bo za vsak okus, in pa da ne bo ravno povečanje vaše možnosti za pridobivanje poljub na prvem zmenku, delajo čudeže za vaše zdravje. Rich v močan antioksidant, ki se imenuje kvercetin, saj povečujejo dobro raven holesterola, hkrati pa zmanjšuje visok krvni tlak in redčenje krvi.

Tea

Čaj je zdrava alternativa za kavo, ker vsebuje manj kofeina. Še vedno naredi lepo in opozorilo, in vsebuje tudi L-teanin, ki sprošča duha in telo z znižanjem kortizol, je zlobni stresnega hormona.

V daljšem časovnem obdobju, lahko delaš tudi srčni veliko uslug, če pijete tri skodelice čaja na dan.

Kje je kotliček...

Česen

Dietetiki in zdravstveni strokovnjaki so soglasno, da je treba česen dodamo vsaj enega od svojih obrokov vsak dan. Zakaj? Ker ta trebušasta proizvajajo hrano spodbuja nastajanje belih krvnih celic, kar krepi imunski funkcijo.

Česen je prav tako pokazala, da upočasni rast gliv, kvasovk in škodljivih bakterij, in medtem ko je divji česen, je vsekakor možnost, da je pomembno, da vsaj vedno odločijo za svež česen iz supermarketa, v nasprotju z česen v cevi. Samo ne.

Losos

Losos je fantastično možganov hrane, da bo tudi, da si močnejši, zaradi svoje veliko beljakovin in omega - 3 maščobnih kislin vsebujejo. Riba je tudi dober vir vitamina D, zato je priporočljivo, da ga jesti vsaj dvakrat na teden.

load...