10 fitnes nasvetov, ki lahko spremenijo vaše telo in vaše življenje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 fitnes nasvetov, ki lahko spremenijo vaše telo in vaše življenje

10 fitnes nasvetov, ki lahko spremenijo vaše telo in vaše življenje

Kljub vsem terjatev učinkovitosti super živil, najnovejše trende vaja in prehrana tablete, ne obstaja ena stvar, ki vas bodo fit, če ne boste to storili sami. Pridobivanje in ostal zdrav je res do dve glavni stvari: določanje in sorte. Prvič, morate odločenost, da vidim svoje načrte skozi; samo razmišljanje o hoji na delo namesto uporabe avtomobila se ne bo, da boste dobili zelo daleč po cesti do fitnesa. Drugič, morate različne, tako v vaši prehrani in svojim izvajanjem režima. Raznolikost je začimba življenja, zato preberite deset zamisli, da vam pomaga na poti do fitnesa:

1. Načrtujte svoje cilje

Eden od najpomembnejših nasvetov fitnes je postavljanje ciljev. Dovolj slabo, če nimate zemljevida, če pa niti ne vedo, kam želite iti, lahko pa tudi ostanejo doma! Postaviti nekaj realistične in dosegljive cilje, proti katerim se lahko merijo svoj napredek in celoten proces se zdi veliko bolj smiselno.

2. Spremljajte svoj napredek

Vodi dnevnik o tem, kaj storiti, nato pa lahko spremljate napredek, da storiš, kot greš. Kako zdrav je toliko o motivaciji, saj gre za nič drugega, in če samo sebe potrepljal po hrbtu, ko ste prišli do končnega cilja, lahko čakati predolgo.

load...

3. Razmislite fit

Drug pomemben fitnes tip je - zdi primerno! Razmislite o odločitvah, ki jih naredite vsak dan in zdi primerno, ko bi jih. Se bom po stopnicah ali z dvigalom? Se grem, da bi dobili kosilo ali voziti? Vse te malenkosti, ki ste jih izbrali storiti bodo pomagali s svojim splošnim fitnes.

4. Jejte zdravo in raznoliko prehrano

Seveda, fitnes nasvete tudi zdrave prehrane. Večina od nas ne res treba povedati, katera živila so zdrava in katera ne. Vsi vemo, da je hamburger in krompirček niso zdrava možnost v meniju, tako da izberete solato ali sadje, namesto, in spreminja svoje hrane odločitve, da ostane zanimiva, kot tudi zdrava.

5. Pojdite javnost

Drug velik fitnes tip in čudovita spodbuda, da bi to delo, je povedal vsem ostalim okoli vaše fitnes cilje ali ga naredi za dobrodelne namene. Javno razglasil ambicija teči pol maraton in zbira denar za dober namen bodo poskrbeli, da vstaneš zjutraj s celo veliko bolj zavzeto, kot če bi ga obdržati zase.

load...

6. Delo s prijatelji

Delo s prijatelji samo ne more motivirati, ampak tudi vaš fitnes režim veliko zabave! Vadba sami lahko dolgočasno in lahko postane enostavno moti. Delo s prijatelji lahko prinese malo zdrave konkurence v postopku in se vam bo dala več spodbudo in motivacijo za nadaljevanje.

7. Poskus s svojimi vaja rutino

Še en preprost, vendar učinkovit fitnes nasvet je - dobili nekaj različnih v svoje treninge in eksperimentiranje z različnimi rutino. Moraš se dosledno izvaja, vendar to ne pomeni, da mora biti ista stvar vsakič. Različne vadbene rutine bo ton različne dele telesa, tako da spremenite vrsto rutinsko vsake toliko imeli boljše splošno vpliva na vaše sposobnosti, kot tudi kot manj dolgočasno.

8. Hydrate

Pitna voda je bistvenega pomena za vaše zdravje običajno v vsakem primeru, ko pa izvaja znoj, zato ne pozabite piti veliko vode, da greš.

9. Naj dnevnik hrane

Ti si zaslužijo zdravljenje od časa do časa, vendar voditi dnevnik vsega, kar jeste, in ga pregleda ob koncu vsakega tedna. Boste presenečeni, kako veliko zahrbten vesti še lahko sami!

10. Ostanite osredotočeni na svoje cilje

Se spomniš tistih ciljev, ki ste jih nastavili, ko ste začeli o tem? No, spomnim se od njih, ko je čas, da izšlo preveč. Pomislite na slavo, ko mimo tega ciljno delovno mesto in da bo vse zdi vredno.

Upamo, da boste našli ta fitnes nasveti koristni. Vas prosimo, da delite svoje fitnes nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...