10 korenov cvetov soka, kar morate vedeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 korenov cvetov soka, kar morate vedeti

10 korenov cvetov soka, kar morate vedeti

Obstaja več rdeče pese kot le kisle sorte; sveža rdeča pesa je zelo hranljiva hrana, ki se lahko zaužili surovi ali sok. Naj vas ne odvrne misel, da sok rdeče pese se dogaja, da je kot pitje kozarec krvi rdeče, mešana škripcih, čeprav, poskusite nekaj osvežilne svež sok rdeče pese in boste uživali vse te zdravstvene koristi tudi:

1. To lahko povečajo vašo vzdržljivost

Pitje sok rdeče pese lahko izboljšate svojo vzdržljivost. V študiji, opravljeni v letu 2009, so raziskovalci ugotovili, da so testne osebe, ki so pili sok pese za en teden, so lahko cikla za eno uro in pol dlje, kot tiste osebe, ki niso pod vplivom alkohola sok.

2. Znižuje krvni tlak

Še ena od velikih prednosti sok rdeče pese je, da lahko zniža krvni tlak. Ko pijete sok rdeče pese, dobiš skoraj takojšnje zmanjšanje vaš krvni tlak, ki traja do štiriindvajsetih urah. Raziskovalci, ki so odkrili to neverjetno dejstvo, menijo, da je zaradi nitrata, ki se nahaja rdeče pese.

load...

3. To je dobra pijača, ko ste noseči

Sok rdeče pese je idealna pijača za nosečnice. Sok je odličen naravni vir folne kisline, ki je med nosečnostjo priporočeno, saj pomaga pri pravilnem oblikovanju dojenčka hrbtenjače.

4. Izboljšuje delovanje možganov

Druga velika prednost sok rdeče pese je, da je pitje pesa sok zelo dober način za izboljšanje kognitivnih funkcij pri ljudeh vseh starosti. To je še posebej učinkovita, čeprav pri starejših ljudeh, saj poveča dotok krvi v možgane, ki lahko pomaga v boju proti off demence.

5. Rdeča pesa sok povečuje vzdržljivost

Ena od prvih uporab rdeče pese je Rimljani za povečanje vzdržljivosti. Pesa vsebujejo visoke nivoje spojine bora, ki je neposredno povezan z izboljšanjem vzdržljivosti.

load...

6. Razstruplja jetra

Še eden izmed čudovitih prednosti sok rdeče pese je, da rdeča pesa omogoča zelo učinkovito detox pijačo, ki pomaga jeter se znebiti škodljivih toksinov in spodbuja celice v jetrih. Rdeča pesa vsebuje metionin in glicin betaina, ki podpirajo proces razstrupljanja in sok lahko tudi zaščito vaših jeter iz kopičenja maščobnih oblog.

7. To je dober vir energije

Prednosti pese sok tudi povečanje energije. Zelo malo naravna živila so dobri, da boste z energijo, kot rdeča pesa je. Pesa so malo kalorij, a veliko sladkorjev, ki se počasi sproščajo v telesu, ki vam trajno povečanje energije, ki bo trajal veliko dlje, kot vzpodbudo dobite od jedo čokolado ali bonbon.

8. Rdeča pesa sok pomaga v boju proti staranju

Še eden izmed čudovitih prednosti sok rdeče pese je, da lahko pomaga preprečiti zgodnji pojav znakov staranja s pitjem sok rdeče pese. Sok vsebuje veliko zalogo antioksidantov in fenolnih spojin, za katere je znano, da boj učinke prostih radikalov in s tem preprečite poškodbe DNK, ki je lahko vzrok za prezgodnje staranje kože.

9. To lahko pomaga preprečiti raka

Prednosti pese sok vključujejo tudi preprečevanje raka. Sok rdeče pese vsebuje številne sestavine, ki so se izkazali za učinkovite pri preprečevanju raka. Sok vsebuje betacyanin, ki je bila povezana z zmanjšanjem tumorjev.

10. To izboljša presnovo in prebavo

Pitje sok rdeče pese lahko močno izboljšajo svojo presnovo in prebavo. Sok stimulira živce v črevesju in pomaga telo za prebavo hrane bolje, ki ohranja vaš prebavni sistem deluje pravilno in pospeši vaš metabolizem.

Rdeča pesa seznam koristi sok lahko precej dolgo.

Katere druge ugodnosti sok rdeče pese želiš dodati na ta seznam?

Vas prosimo, da delite svoje misli in zdrave nasvete prehranjevalnih v komentar oddelku spodaj.

load...