10 koristi pitja belega čaja | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 koristi pitja belega čaja

10 koristi pitja belega čaja

Pitje čaja je našel porast priljubljenosti v zadnjih letih. To je mogoče pripisati predvsem dejstvu, da je bil čaj dokazano, da imajo koristi za zdravje in je pomirjujoče in sproščujoče lastnosti. Ena izmed najbolj priljubljenih vrst čaja je beli čaj. Bela čaj je prav tako sestavljen iz enakih sestavin kot običajni čaj, vendar je pridelano in predelano na veliko prej, ko so njeni listi ni popolnoma odprt in čaj brsti še vedno zajeti v drobnih belih niti, od tod tudi ime. Spodaj je seznam ugodnosti, beli čaj lahko pridobijo z namenom, da sami izobraževati, zakaj je ta čaj je znano, da je eden od zdravih svoje vrste:

1. To pomaga pri preprečevanju raka

Nedavne študije so pokazale, da lahko ne samo beli čaj pomoč raka boj, ampak je tudi zelo dobra odvračanja, kot dobro. Beli čaj je polna antioksidantov in flavonoidov, za katere je znano, da se ustavi širjenje rakavih celic. Medtem ko so potrebne nadaljnje preiskave, je že dal stopnja uspešnosti do 50% v boju proti želodca, debelega črevesa in raka na prostati.

load...

2. To pomaga spodbujati zdravo kožo

Nekatere od najbolj znanih prednosti belega čaja je njegova sposobnost, da ščitijo kožo pred prostimi poškodbami radikalov, ki se zaradi stresa ali pa povzročil pod soncem, za daljše časovno obdobje. Ne samo to, ampak se lahko obrne tudi na koži poškodbe, ki jih povzročajo prosti radikali.

3. To je zelo koristno za srce

Eden izmed najbolj znanih prednosti beli čaj je njegova kri redčenje premoženje, ki je kot nalašč za preprečevanje holesterola v krvi narasla do nevarne ravni. Zdravniki in strokovnjaki za prehrano, kažejo, da 2 do 3 skodelice belega čaja bo na dan znatno zmanjša možnosti srčni napad za polovico.

load...

4. Pomaga boj Diabetes

Medtem ko je več študij še vedno potrebno na tem področju, so dosedanji rezultati kažejo, da lahko beli čaj pomaga tudi znižati osebe krvni sladkor. Nadaljnje raziskave so še treba narediti, vendar so navedeni podatki kažejo veliko obetajo na tem področju zdravstvenih koristi.

5. Poveča sistema imunske

Beli čaj vsebuje visoke vrednosti katehinov, ki so znane kot odlične antibakterijske snovi. To pomeni, da lahko ta vrsta čaja pomaga povečati vaš imunski sistem in pomaga pri zaščiti pred večino virusov v zraku.

6. Ima protivnetne lastnosti

Študije so pokazale tudi beli čaj, da ima protivnetne lastnosti. To pomeni, da lahko pomaga v boju proti revmatoidni artritis pri nekaterih ljudeh, kar pomeni, da lahko pomaga ublažiti telesne bolečine.

7. Okrepiti svoje Bones

Kot pri vseh vrstah čaja, ima tudi kost krepi lastnosti, ki vam pomaga izogniti osteoporozo in druge vrste kosti degenerating bolezni, ki se lahko razvije kot ste starosti.

8. Pomaga okrepiti svoje zobe in dlesni

Beli čaj je tudi plak lastnosti boj, da pomagajo ohraniti belino in moč vaših zob.

9. Odličen vir antioksidantov

Znana prednost čajev, beli čaj vključena, je njegove antioksidativne lastnosti, ki je kot nalašč za boj proti proces staranja, lajšanju telo neželenih kemikalij in pomaga očistiti telo temeljito.

10. Znižuje krvni tlak

Ena izmed najpomembnejših prednosti beli čaj je njena sposobnost za zniževanje krvnega tlaka neizmerno. Za ljudi, ki trpijo zaradi visokega krvnega tlaka, pitje belega čaja jim lahko ponudi odlično rešitev.

(Vprašajte za nasvet svojega zdravnika, preden poskušate vse samozaposlene zdravljenja, čeprav)

Katere druge ugodnosti belega čaja veš?

Vas prosimo, da delite svoje misli v pripombah spodaj.

load...