10 moramo vedeti skrivnosti meditacije | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 moramo vedeti skrivnosti meditacije

10 moramo vedeti skrivnosti meditacije

Veliko ljudi misli, da je meditacija samo nekaj čudno da hipiji, ki sedijo okoli polja počnejo, ampak meditacija je bila približno za tisoče let in je zdaj izvajajo ljudje vseh vrst, iz vseh družbenih slojev. Meditacija je bilo dokazano, da imajo številne prednosti, tako za telesno zdravje, in psihično počutje. Če ste novi v meditaciji ali pa si želite izvedeti več, tukaj je deset 10 mora vedeti skrivnosti meditacije.

1. Nimate, da bi sedel ure in ure na končni meditira

Ni težko hitro in pravila, ko gre za meditacijo, in vam ni treba, da bi sedel ure in ure na koncu, da bi dobili koristi od posredovanja. Medtem ko dnevno meditacija, v času, ki ga v prahi posebej za meditiranje, je najbolje, da lahko meditirate kadarkoli in kjerkoli, in tako dolgo ali kratko obdobje, kot ti je všeč.

2. Vsaka pozicija je lahko dobro za meditacijo

Druga skupna napačno prepričanje je, da morate sedeti križ nogami meditirati. Dejstvo je, vsako stališče, da dela za vas je v redu za meditacijo, nekateri ljudje sedijo na stolu, nekatere določajo in drugi celo meditacijo stoje. To je res dol k iskanju stališče, da se počutite udobno, in eno, v katerem se lahko osredotočite svoj um.

load...

3. Nimate biti duhovno meditirati

Čeprav je meditacija pogosto misli v zvezi z verskimi prepričanji, in zlasti, budizem, ni nobenega razloga, zakaj moraš biti duhovna oseba, da bi lahko vadite meditacijo. Meditacija je vse o čiščenju vaš um in da je v tem trenutku, in vsakdo lahko pridobijo nekaj iz meditacije.

4. Meditacija ni tako težko narediti, kot si mislite

Mediacija ni nekakšna orientalske umetnosti, ki traja leta, da bi obvladali, je lahko tako enostavno, kot se osredotoča na dihanje in ven. V zen meditacije, na primer, vse, kar morate storiti je sedite tiho in se osredotočite na svoje dihanje in, če je vaš um začne se sprehaja, ga preusmeriti nazaj na dihanje. Obstaja veliko knjig in DVD-jev, ki bodo dobili ste začeli, ali pa bi lahko obiskovali razred meditacije.

5. Biti prisoten je samo tvoja naravno stanje

Biti prisoten, kar je cilj meditacije, preprosto pomeni, da ima brez nepotrebnih misli nered vaš um. Včasih si znajo biti prisoten, ko ste bili še otrok, vendar ste izgubili to sposobnost, kot boš starejši in vaš um postane nered vsakdanjih skrbi, stresa in skrbi. Kot dojenček, bi morali pogledati v tvoje mame oči in oči so se ji bo vaša edina skrb. V meditaciji, da se osredotočite na samo svoje dihanje, ali mantro, in počistite svoj um vseh ostalih stvari.

load...

6. Meditacija krepi imunski sistem

Če ste se kdaj spraševali, zakaj ljudje meditirati, tukaj je nekaj prednosti, ki jih lahko dobite od meditacije. Prvi je ta, da je meditacija izkazala za krepitev imunskega sistema. Meditacija vam pomaga nadzirati stres in tesnobo, ki so, ki imajo lahko resno negativno vpliva na imunski sistem dve stvari.

7. Izboljšuje plodnost

Medtem ko so znanstveniki niso povsem prepričani, zakaj, je znano, da je zmanjšanje stresa, da je meditacija zagotavlja, izboljšuje plodnost ženske. Statistični podatki kažejo, da so ženske, ki prakticirajo tehnik za zmanjšanje stresa, kot so meditacija veliko bolj verjetno, da bi zanosila, kot tisti, ki ne.

8. Izboljša samozavest

Meditacija tudi uči, da se lahko nadzirate negativna čustva bolje in da izboljša samozavest. Skozi meditira, boste izvedeli, kako prevzeti nadzor nad vaš um in občutek nadzora ustvarja občutek moči in samozavesti v vsakdanjem življenju preveč.

9. Boste pridobili več pozornosti

Meditira je učenje, kako, da se osredotoči svoj um in nadzorovati svoje misli, in da je navada, da drži. Ljudje, ki meditacijo imajo veliko večji razpon pozornosti in so lahko bolje osredotočijo na vsakodnevne naloge.

10. Ni prav ali narobe način za meditacijo

Obstaja veliko različnih vrst šole meditacije, od katerih so nekateri v zvezi z verskimi in duhovnimi prepričanji, vendar mnogi niso. V samo enem hindujski besedilu imenuje Vigyan Bhairav ​​Tantra, obstaja 112 različnih načinov za meditacijo, in to je samo ena knjiga! Ni pravi način za meditacijo, lahko eksperimentirate z različnimi objavljenimi vrst meditacije, ali bi lahko celo izumiti svoje. Prava skrivnost meditacije je, da bi našli svojo pot s poudarkom na sedanjost in odstranjevanje neželene misli iz svojega uma. Kako si to naredil, je odvisno od vas.

Ostanite srečni in zdravi.

load...