10 najbolj alkalnih živil, ki jih morate vključiti v zdrav način življenja | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 najbolj alkalnih živil, ki jih morate vključiti v zdrav način življenja

10 najbolj alkalnih živil, ki jih morate vključiti v zdrav način življenja

Verjetno ste že slišali, da so živila, bodisi kisla ali alkalna. Toda tisto, kar morda ne vedo, je, da mnogi od nas jedo bolj kisle hrane kot mi alkalna. To lahko povzroči težave z našo uravnoteženja Ph sistem, ga pošilja iz udariti, tako da se ne počutim 100%. Ko ne bomo pravilno alkalise naše telo s pomočjo naše prehrane, se lahko pojavijo simptomi, in vključujejo prebavne motnje in utrujenost.

Alkalna potrebuje za prevlado vaš sistem, vendar pa lahko to stori le, če jeste prave hrane. Oglejmo si na 10 najbolj alkalnih živil bi morali vključiti kot del vašega zdravstvenega življenjskega sloga.

Beluši

Če je ena (manjša) negativna, da chomping na šparglji, to je, da se naredi vaš urin vonj smešno. Toda to je le zgolj pritožba enostransko proti vsem mnogih čudovitih prednosti, ki jih ta prinaša.

load...

Beluši ima zelo visoko vrednost pH - 8,5, v resnici, kar naredi to malo zver v alkalnem svetu. Jeste več od tega, je najboljši način za uravnoteženje vaše pH vrednosti, ki zagotavlja, da je zlobni kisline ne sme teči nemirov v vašem sistemu.

Bog darn vas, kisline! Ne boš zmagal tokrat!

Zelena listnata zelenjava

Listnato zelenjavo, kot ohrovt in špinača, so bogata z minerali, vitamini, fitosanitarna kemikalij in antioksidantov.

Špinača je še posebej neverjetno, in ima skupno vrednosti pH 9,0. Kale, medtem, ima kuhan vrednosti pH 6,8. To je še vedno zelo dober! Obe sta idealni za pridobivanje več alkalna v telesu, čeprav je količina mineralov in vitaminov, ki jih imajo različni.

load...

Špinača, na primer, je bogata z folne kisline, vitamina K, železa in vlaknin, medtem ko ohrovt je bogat z antioksidanti in lahko zmanjša slabega holesterola, boju proti raku in osvoboditi svoje telo.

Česen

Česen je pravilno čudež hrane, ki dietetiki, zdravstveni strokovnjaki in strokovnjaki za prehrano se strinjajo, morate poskusiti, da bi jedli vsak dan. In ko misliš, da o tem, kako ščepec česna pohvale toliko jedi, to je dejansko lažje, kot ste morda mislili. To se lahko doda strojar, testenine, juhe... Zal veliko vse, kar si lahko zamislite!

To je idealno za alkalizirajo vaše telo, ampak tudi to, da vam tudi povečuje odpornost, zmanjšuje tveganje za bolezni srca in ožilja, znižuje krvni tlak in pomaga si pretegnil jetra.

Zelena

Zelena je tako alkalna in vodena, in je zato kot nalašč za obnovo svoje vrednosti pH in vlaženje vaš sistem. To je idealno za splakovanje iz vašega sistema, preveč, in je bogato z vitaminom C. Vitamin C je zelo koristno, saj ne boj z nekaj bolj pogostih zdravstvenih težav, kot so oslabljen imunski sistem.

Obstaja ena opozorilo na zeleno, čeprav, to je, da so nekateri ljudje alergični na to. Če menite, da obstaja možnost, da imate alergijo na zeleno, pred sprejetjem ugriz se posvetujte s svojim zdravnikom. Breaking v anafilaktični šok, ni vredno zaradi malce bolj alkalne!

Avokado

Avokado je odlična izbira alkalne hrane, če ste iskali, da bi dobili bolj zdravo. To je zelo težko pripraviti, se lahko doda različne jedi, lahka kosila in sendviči. Lahko bi celo mešanica in dodamo okusen smoothie!

Ljudje opozarjajo, da je avokado z visoko vsebnostjo maščob, ki ga ima. Ampak to je veliko dobrih maščob, kot so omega 9, ki vaše telo potrebuje, če pa je tudi boj proti off vse to kislino. Avokado lahko tudi nižje slabega holesterola, in skrbi za svoje srce, preveč.

Vitamini in minerali, ki jih vsebuje, vključuje vlakna, kalij, folata, vitamina C in vitamina B6.

Lubenica

Kot zelene, lubenica je zelo vodeno. Prav tako je veliko pomembnih vitaminov in mineralov, in ima neverjetno Ph stopnjo 9,0. Kot tak je idealen za čiščenje iz vašega sistema in obnovitve pH vrednosti, tako da se počutite super vsak dan.

Brokoli

Brokoli je težka, ker je to ena od tistih zelenih da ni preveč ljudi, kot okusu. Smo jo jedli v veliki meri zato, ker vemo, da je dobro za nas - in fant, je to dobro za nas!

Brokoli je ena izmed najbolj zdravih živil na planetu, tisti, ki naj bi jih poskušali v vsaj treh tedenskih obrokov vključuje. To je bogata z alkalne, in lahko povečajo svojo energijo, izboljša prebavo, preprečuje raka, in za izpiranje strupov iz vašega sistema.

Kot tudi mineralov in vitaminov, ki jih vsebuje, pa ima tudi protivnetne učinkovine. Lahko ga dodate k solate in juhe, ali mešanico in ga dodate na zeleni smoothie.

Podolgovate paprike

Eksotičnega videza zvon moč je malo super moči. Toda ne samo, da je neverjetno alkalna, je tudi okusna in prihaja z krča. To je zvezda.

Papriko so bogata z razmeroma presenetljivo količino antioksidantov, ki vključujejo karotenoide, flavonoide in cimetovo kislino.

Našli boste tudi karotenoide v korenju, vendar paprika je vaš najboljši vir za njih, ker vsebuje nekaj velikega trideset različnih vrst!

Kumara

Kumara je precej edina zelena sem jedel kot otrok. Moja mama je vedno govorila: "No, vsaj ona je jesti nekaj zdravo."

Kumara je priljubljena izbira pri nas, ki niso preveč navdušeni nad uživanju zelenjave. To je 95% vode, kar pomeni, da je to odličen način za boj dehidracijo. To je tudi velik energetski booster, in vam priporočam, da ga dodate napitke, če si res ne more želodec cele zelenjavo.

Kumara vsebuje antioksidante, ki so večinoma lignani, ki zmanjšujejo tveganje za razvoj bolezni srca in raka. Vitamini in minerali, ki jih vsebuje vključujejo kalija, magnezija, mangana, kalcija in cinka.

Banane

Vsakdo ve, da je USP banana visoka vsebnost kalija, vendar je tudi zelo alkalne hrane, ki je gosta v vseh vrstah bistvenih vitaminov in mineralov.

Vendar pa morate vedno skušajo jesti zrele banane, ker so to bolj alkalna kot nezrela tiste, ki so preveč kisla.

load...