10 nasvetov o tem, kako najbolje izkoristiti vadbo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 nasvetov o tem, kako najbolje izkoristiti vadbo

10 nasvetov o tem, kako najbolje izkoristiti vadbo

Kako zdrav je nekaj, kar mnogi ljudje želijo delati, vendar je za mnoge, je samo ne zdi, da je dovolj časa. Še bolj pomembno pa, da poskrbite, da bo večino svojega vadbe časa, tako da tukaj je deset nasvetov o tem, kako priti v vadbene navade, in kako bi to delovalo.

1. Nastavite svoje cilje, ki vam ustreza

Ali ste novi na vadbo ali ne, v katerem so svoje cilje previsoko bo le kontraproduktivno. Ne pričakujte, da bo lahko teči maraton, če ne običajno niti hoditi po trgovinah! Če boste to storili, vas bo odvrne vadbe za vse življenje!

2. Ali zastavljene cilje, čeprav

Čeprav si ne smemo pričakovati čudežev, bi morali imeti še nekatere cilje v mislih. Če želite, da stvari realno, mokre cilje, ki so boljša od predhodne uspešnosti. V teku, na primer, cilj teči eno miljo bolj ali vadbo, cilj je narediti več sit-ups, kot si zadnjič.

load...

3. Znamka telovaditi navado

Imajo določene čase za vašo vadbo in vztrajati pri tem! Čez nekaj časa, ste vadbo bo postala navada in bo prišel kot naravni del vaše rutine, tako da bo manj mika, da bi preskočili nekaj dni ali tednov.

4. Delo s prijateljem

Poišči prijatelja ali družinskega člana za delo, in da bo videti precej manj chore. Delo je lahko zabavno, če vam je z vadbo kolega, ampak na svoje, je lahko zelo, zelo dolgočasno. Prav tako lahko potem delijo izzive skupaj in drug drugega spodbujajo k še boljši.

5. Vedno se ustrezno ogreje

Pravilno ogrevanje mora biti del vsake vadbe. Če ne, lahko potegnite mišice in poškoduje sebe. Torej, se prepričajte, da naredite nekaj nežno ogreje vaje, preden začnete vse bolj naporne vaje.

load...

6. Vaja glasbe

Če se znajdete dolgčas, poskusite telovaditi neki optimistično glasbo. Glasba vas bo zabaval in vas spodbuditi, da še več vaje. Samo naredi celotno izkušnjo bolj prijetno in manj Delati težke zadeve.

7. Poskusite krajše, bolj intenzivne vadbe

Če nimate časa za polnih urah, nato poskusite bolj intenzivno, pol ure. Dejstvo je, krajše treninge so boljši od zelo dolgih tisti, ker čez nekaj časa, telo preneha dobili nobene koristi od vadbe.

8. Zapisujte dosežkov

Vodenje dnevnik svojih izboljšav fitnes lahko odličen način, da se vaše navdušenje za svoje treninge. Samo prijavite število ponovitev izpolnjen, na daljavo, tek, ali uteži preklic in to vam bo pomagal naprej v smeri vaših ciljev.

9. Ne bojte se prositi za pomoč

Če uporabljate fitnes, nato pa izkoristijo nasvet in pomoč, da prideš tja. Nobenega smisla nima, da bo sam in poskuša, da se ujemajo, kaj drugi ljudje delajo v telovadnici, saj lahko poškodujejo sebe. Pogovorite se s trenerjem in dobili oceno fitnes, preden začnete in strokovnjaki bodo pomagali vas bo vodil, varno, na svojo optimalno raven kondicije.

10. Poskus

Ne vodijo z enako staro rutino, mesec za mesecem, ali boste dobili dolgčas. Preizkusite različne dejavnosti in opreme in ne pozabite, da obstajajo tudi šport in ples, ki bo pomagal dobili fit preveč.

Ali imate druge nasvete o tem, kako dobiti največ iz treninga?

load...