10 nasvetov o tem, kako se vaditi v napornem urniku | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 nasvetov o tem, kako se vaditi v napornem urniku

10 nasvetov o tem, kako se vaditi v napornem urniku

Torej, mislite, da ste prezaposleni, da izvaja? Zaseden urnik ne pomeni, da ne morejo priti v nekaj vaje čez dan, tudi če ni mogoče vgraditi v polnem cvet vadbo. Tukaj je deset 10 must-know nasvetov o tem, kako na skrivaj v nekaj vaje, vendar pa zaposleni ste.

1. Vstani malo prej

Če ni dovolj ur na dan, nato pa dodajte še nekaj, ki jih že malo prej. Kratek, zgodaj zjutraj vadba je odličen način za začetek dneva. To požene kri po žilah in vas postavi v razpoloženje za dan vnaprej. Samo pol ure prej na budilko bi lahko vse razlike.

2. Delo na poti na delo

Zakaj se ne obrača dnevno vozi v dnevno vadbo? Če je vaše delovno mesto je dovolj blizu, lahko naletite, peš ali s kolesom na delo. Če je malo dlje, nato pa preprosto spraviti na vlak ali avtobus, na enem prej, in hodi preostanek poti. Vsak malo pomaga, ko se stiskali v vadbo v natrpanemu urniku.

load...

3. Stisnite v vadbo na kosilo

Tam je vedno šestdeset minut odmor za kosilo, da bi lahko stisnite tudi v nekaterih vadbo. Lahko bi porabili pol ure v telovadnici ali pa vzemite živahne sprehod po parku. Kako ven iz pisarne za nekaj časa bo vaše telo vadbo, in vaš um počitek, tako da bo še bolj produktivni popoldne preveč.

4. Vzemite po stopnicah na begu

Dajanje dvigalu je gospodična in namesto po stopnicah, je preprost način, da bi dobili nekaj več telesne dejavnosti v vašo dnevno rutino. Lahko maksimiranje koristi, če jog Ja stopnicah, ali pa se jim ob dva koraka naenkrat. Da bodo dobili hitrostjo do srca in kri kroži.

5. Daj nekaj znoja v opravilih

Lahko celo dobili nekaj vadbe, postiljanje ali sesanje preprog. Samo poskusiti in narediti opravilih v pol časa, ko običajno bi in več pretiranega gibov, medtem ko so to počeli. Vi boste prihranili nekaj časa, dobili opravila storiti, in dobili nekaj vadbe, kot tudi.

load...

6. Pace, medtem ko govori

Vsako minuto dneva, ki ga ni sedel, si izboljšati svoje zdravje in kondicijo. Preprost način, da bi dobili nekaj več vaje je, da je navado, da vstane, ko ste na telefonu. Pace, medtem ko govori, ali celo narediti nekaj squats, in vam bo dodal presenetljivo količino fizične aktivnosti v svoj dan, ne da bi komaj opazen.

7. Vaja pred televizorjem

Ko hlajenje pred TV, vam ni treba, da bi sedel na kavču ves čas. Poskusite večopravilnost in iztisnite nekaj vadbe v tem obdobju.

8. Vaja v kopalnici

Polovica bitka montaže vadbe v natrpanemu urniku je ustvarjanje rutino, da lahko držijo. Ena stvar, ki jo vsi, vendar pa zaposleni smo, je, da obiščete kopalnici večkrat na dan, tako da boste lahko tudi fit v nekaterih vadbo, medtem ko ste tam. Samo pomislite, če si deset squats, vsakič, ko boste obiskali kopalnico, bi verjetno naredil več v enem dnevu, kot če bi šel v telovadnici.

9. So sprehajalne srečanja

Ko je treba izpolniti s kolegom pri delu, poskusite kaže hoja srečanje, ne pa sedel v zatohli sejni sobi. Živahne sprehod okrog bloka, medtem ko so premetavanje nekatera pomembna dela vprašanja, vam bo dala nekaj vaje in verjetno vas in vaš kolega dal jasne glave, da bi se odločitve, ki so potrebne preveč.

10. Vaja kadar koli lahko

Upamo, da je to dal nekaj idej o tem, kako se lahko prikradejo v vadbo v vašem zaseden urnik, ampak najbolj pomembna stvar od vsega je, da ne misliš, da samo zato, ker ne morete narediti popolno vadbo, kar pomeni, da lahko " t vaja sploh. Vedno obstajajo možnosti, da se prikradejo v nekaterih telesno aktivnost v svoj dan in deset minut, tu in tam, je bolje kot nič sploh.

Kako skrivaj v vadbo v zaseden urnik? Kakšni so vaši nasveti?

Ostani lepa in biti srečen!

load...