10 negativnih kaloričnih živil, ki jih morate vključiti v svojo dieto, če želite izgubiti težo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 negativnih kaloričnih živil, ki jih morate vključiti v svojo dieto, če želite izgubiti težo

10 negativnih kaloričnih živil, ki jih morate vključiti v svojo dieto, če želite izgubiti težo

Oglejmo odpraviti mit, preden začnemo tukaj; ne obstaja takšna stvar kot negativna kalorij ne. Kaj pa, čeprav so živila, ki jih lahko jeste, kjer vaše telo uporablja več kot ali več, kalorij za prebavo hrane, kot sama hrana vsebuje. Takšna hrana je lahko zelo koristno, da v svojo prehrano vključiti, ko se trudijo, da izgubijo težo, vendar, strokovnjaki za prehrano opozarjajo, da jih ne bi smeli poskušati živeti prehrana sestavljena samo iz teh živil, ali boste izpustili na nekaterih zelo pomembnih hranilnih snovi, ki dobiš od drugih živil. Kaj je velik približno teh živil, čeprav je, da lahko jeste toliko, kot vam je všeč, ne da bi kateri koli težo, tako da tukaj so naši top ten "negativni" kaloričnih jedi, ki jih morate v svojo prehrano vključiti, če želite, da izgubijo težo :

1. Zelena

Zelena je verjetno najbolj znan negativnih kalorij hrane, ki jih lahko jeste brez neto dobiček v kalorij. Posamezna povprečna porcija zelene vsebuje manj kot 20 kalorij, in ti bo več kot to zapisati v pripravi, žvečenje in ga prebavi.

2. Brokoli

Hranil bogato brokoli je dober zelenjave jesti ves čas, vendar je še posebej dobro, če ste štetje kalorij. Brokoli vsebuje vitamin C, vitamin A, kalcija in folne kisline, in je veliko topnih in netopnih vlaken preveč. Ena skodelica brokolija vsebuje le okoli 30 kalorij in je neto učinek, potem ko je razgrajanjem je velik, ni tako debela, nič.

load...

3. Solata

Solata je še eden od priljubljenih negativnih kalorij hrane, ki je lahko koristno, če se potrudiš, da izgubijo težo. Čeprav je solata solata je idealen način, da si napolnili malo preden jeste svoj glavni obrok, boste dobili skoraj brez kalorij, da bi jo jedo. Glavna vsebina solate voda in popolno skodelico solate vsebuje le 8 kalorij; solata vsebuje kalij, kalcij, železo, vitamin A in C. Jejte solato pred svojim glavno jed in boste jedli manj visoko kalorično hrano.

4. Limone in pomaranče

Citrusi so odličen način, da uživajo brez kalorij prigrizek. Jejte oranžno in boste dobili vse prednosti antioksidantov in vitaminov, ki jih vsebujejo, za praktično brez kalorij sploh. So tudi velika spodbuda za imunski sistem in pomaga, da obranila kašelj, prehlad in druge podobne neprijetnih bolezni.

5. Lubenica

Čeprav ima slastno sladek okus, porcija lubenice vsebuje le 30 kalorij. Lubenica je bilo dokazano, da poveča metabolizem, vsebuje antioksidante, kalij, železo, magnezij, vitamine A in C, in njegova visoka vsebnost vode bo pomagalo, da boste hidrirani kot dobro.

load...

6. Kumara

Eden od priljubljenih negativnih kalorij hrane je kumare. Kumara naredi velik okras za solato in lahko precej jesti čim več od tega, kot lahko upravljate. Kot solato, kumare je visoko vsebnost vode in povprečno število kalorij na 100 gramov, je le 16.

7. Cvetače

Je na primer križnice zelenjave, cvetača, ima številne koristi za zdravje, pa tudi zelo nizko kalorično vrednost. Dokazano je, da vsebujejo protivnetne sestavine in pomaga pri izboljšanju prebave in kardiovaskularni sistem. Kljub vsej tej dobroti, še vedno naredi odličen dodatek k nadzorovati vnos kalorij meniju prehrane; na samo 25 kalorij na 100 gramov porcijo, cvetača je še en čudovit primer negativnih kalorij hrane.

8. Gobe

Gobe ​​pridejo v vseh oblik in velikosti in se lahko zaužijejo surove ali kuhane, vendar vse različne vrste gob so malo kalorij. Gobe ​​so bogate z vitaminom D, železo, kalij in magnezij. Bodite previdni, kako jih kuhamo, čeprav jih dušijo v sir in maslo ne bo šlo, ampak sami, 100 gramov prestajanje gob vsebuje manj kot 40 kalorij.

9. Zelje

Zelje se priporoča kot zelenjavo jesti, ko ste na dieti, ker, čeprav bi vas napolni v času jesti, boste kmalu gorijo off kalorij, ki je ne vsebujejo. Zelje je napolnjena s hranilnimi snovmi in vitamini, in tipično 100 gramov služijo vsebuje le 25 kalorij.

10. Jabolka

Jabolka so vključene tudi v našem seznamu negativnih kalorij hrane. Eno jabolko na dan odžene zdravnika stran in celo boljši kot to, eno veliko jabolko vsebuje le okoli 100 kalorij, vendar bo trajalo 120 kalorij, da ga prebaviti. Morda bi lahko rekli, jabolko na dan bo vodila zdravnika, in kalorij, proč.

Kaj drugih negativnih kalorij hrane vam je všeč, da v vaši prehrani vključiti? Vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

Ostanite zdravi in ​​lepi!

load...