10 neverjetnih naravnih zdravil za deklice z bolečino v obdobju | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 neverjetnih naravnih zdravil za deklice z bolečino v obdobju

10 neverjetnih naravnih zdravil za deklice z bolečino v obdobju

Fantje pravijo, da je moški ekvivalent porodu se zagnali v modih. Oh ja? Torej, kaj je enako mesečno bolečine obdobje?

Čeprav ima obdobje, je povsem naravno, da je tudi zelo boleče za veliko žensk, tako fizično kot čustveno. Z vsemi nelagodja, krči in odkrito bolečine, ki prihaja z njo, je vse, kar fancy počne ležečem položaju, curling in molili za vse do konca.

In najhuje je, da veš, kdaj točno je to prihaja. In nič ne moreš storiti glede tega.

... Ali pa je tam?

Tukaj je!

Over-the-counter lahko zdravila proti bolečinam, zagotovo pripomore k lajšanju menstrualnih bolečin. Ampak oni niso vedno najboljše stvari za vaše telo. Poleg tega, da niso naravne. Namesto tega pa si oglejte 10 čudovitih naravnih sredstev za lajšanje bolečin obdobje.

load...

Vaja

Vadba pa na seznamu naravnih sredstev za bolečine obdobje morda zdi neproduktivna; vadbo je verjetno zadnja stvar, ki jo želite storiti, ko sklopka želodec od vse bolečine.

"Vaja? Ali si nor !? "

Slišim te. Toda poslušaj me.

Vsaka vrsta telesne aktivnosti zdaj se ne bo poslabšalo bolečine. Dejstvo je, da se dogaja, da ga podoživite. Sliši se neumno?

Poslušaj tole: Ko smo se vključijo v telesno vadbo, naše telo črpalke več krvi. Več krvi pomeni, da javnost več endorfinov. Več endorfini pomeni manj krči. To je kot domino učinek, pri končni rezultat je, da se boste počutili veliko bolj udobno, kot ste naredili pred izvaja.

load...

Nimate zadeti telovadba kot žival. Samo živahne hoje je lahko dovolj za lajšanje bolečin in da se boste bolje počutili cel kup.

Jejte Boljše

Jedo več zelenjave ter zmanjšanje maščobe, medtem ko ste na obdobje, lahko gredo na nek način za lajšanje svoje menstrualne krče. Manj maščobe v telesu, pomeni manj vnetja, kar pomeni manj bolečin.

Dobra stvar pri sprejemanju boljše prehrane med menstruacijo je, da bi bilo treba spodbujati, da se držijo z njim krog vse leto. To ne bo samo zmanjšala količino bolečine imate v obdobju, vendar pa lahko tudi preprečijo bolečine v celoti.

Uporabi Heat

Razlog ste trpijo zaradi toliko bolečine prav zdaj, saj so mišice v maternici krči. Ko se mišice krčijo, povzročijo veliko bolečine. In žal, da mišice v pogodbi maternice enkrat na mesec. Ni v redu.

Uporabo toplote je še eden izmed čudovitih naravnih sredstev za lajšanje bolečin obdobje. Lahko kupite over-the-counter toplotne blazinice za lajšanje bolečin, z ThermaCare pa naša izbira. Lahko pa izpolnite svojo steklenico tople vode (ali katerega koli plastenko) z vročo vodo pred uporabo za vaše bolečine v trebuhu.

Pijte vodo - Izogibajte Kofein

Kofein lahko povzroči mišice za pogodbene več. Voda, medtem, je najbolj naravna snov na planetu. Swap kave za vodo med menstruacijo, saj bo nekdanji poveča pretok krvi in ​​lahko sprostite napete mišice.

Vitamin B1 ali ribje olje

Ribje olje ali vitamina B1 bi bilo v času vašega mesečnega vojno z menstruacijo postala rezana točke vaši prehrani. Po študiji, objavljeni v globalnem listu zdravstvene vede, dekleta, ki porabijo več ribje olje in vitamin B1 v času njihove izkušnje ogromno olajšanje bolečine.

Kamilica čaj

Čaj je še eden izmed čudovitih naravnih sredstev za lajšanje bolečin obdobje. Obstaja veliko različnih čajev, ki so na voljo, ki koristijo naše telo na različne načine. Ginger čaj, na primer, lahko za lajšanje prebavnih težav, medtem ko zeleni čaj nam daje zagon v energijo.

In kamilični čaj je vaš go-pivo, če želite, da se ubranijo pred bolečino obdobje.

Neka študija je pokazala, da ženske, ki popijejo več kamilični čaj proizvajajo več hipurat v svojem telesu, naravni protivnetno, ki blaži simptome in bolečine, povezane z menstrualne krče.

Jejte več Zelišča

Ko ste menstruacijo, so več prostaglandini sprosti v telesu, kar poslabša vnetja. Zelišča. Medtem, vsebujejo protivnetne lastnosti, ki ovirajo proizvodnjo prostaglandinov in s tem zmanjša bolečino obdobje.

Pridobite več vitamina D

Vitamin D ne samo podoživite svoje simptome - pa jih lahko tudi preprečijo, čeprav se pojavljajo na prvem mestu. Zdaj, ni to tisto, kar si vsi želimo ?!

Problem je, da mnogi od nas samo nimajo dovolj vitamina D v našem sistemu. Zakaj? Ker vitamin D je zelo težko dobiti iz naše prehrane. Poleg tega, če živite v nenehno mrzlo in mokro državi, kot sem jaz, je tudi zelo težko dobiti pred soncem!

Pomembno je, da boste našli načine, kako priti več vitamina D iz vaše prehrane, da bi stradali off boleče menstrualne krče. Najdete vitamina D iz živil, vključno z:

  • Rumenjaki
  • Sir
  • Jetra
  • Tuna
  • Losos
  • Skuša

Akupunktura

Kitajci so se opira na akupunkturo za zdravljenje številnih skupnih tegobe stoletja. Res, da je dejansko ključni del tradicionalne kitajske medicine. V bistvu, je vaša koža pokončna z majhnimi iglami v nekaterih točkah, ki spodbujajo vaše telo. To morda ne zveni zelo prijetno, ampak to je zelo učinkovit.

In to je ena od velikih naravnih sredstev za lajšanje bolečin obdobje.

Študija, izvedena v Južni Koreji, je pokazala, da je od 944 žensk, ki so bili zdravljeni z akupunkturo, da podoživite menstrualne krče, najbolj opazili izboljšanje lajšanje bolečin.

Sleep Več

Nenazadnje, morda najlažje storiti, če ste poskušali obranila bolečine obdobje je za spanje več.

Kot boste verjetno opazili, spanje kaže, da ozdravi vaše telo. Ko gremo spat z bolečine ali bolečine, smo bolj pogosto kot ne zbudim brez njih. To je po zaslugi izjemne pristojnosti našega telesa zdravljenja in okrevanja, ki jih navaja, da dobro uporabiti, ko ste ob dremež.

Torej, curl up v postelji in se sprostite telo.

Katere so vaše najljubše naravna sredstva za bolečine obdobje?

load...