10 neverjetnih prednosti kopanja | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 neverjetnih prednosti kopanja

10 neverjetnih prednosti kopanja

Katere so nekatere prednosti, ki jih lahko dobite od ob vročo kopel?

Vroče kopeli so eden od tistih malih užitkov v življenju, ki se lahko obrnejo kako drugače slab dan v dobro enega. Saj veš, kako to gre: You zbudil pozno, skrajšana svoj prst v tuš, zažgejo jezik na kavo in zamudili vlak za delo.

Potem, vaš šef ranted na vas za nekaj, kar je sploh ni tvoja krivda, preden Bob iz VP po nesreči polil napitek po celem vrhu, ker je samo tako neroden.

Da bi bile stvari še slabše, odprla so se nebesa na poti domov in imaš namočeno v dežju.

To je bil le eden izmed tistih dni, in si temeljito zaslužijo vročo kopel mehurček, ko prideš domov! Namakanje v globine milnico tople vode je takšna dopolnitev občutek, da je cel dan že oddaljen spomin. Imaš svoje mehurčki, kozarec šampanjca in si ne gibljejo od tu za zelo dolgo časa.

load...

Neverjetno!

Tako kot obračanja jezijo na glavo, pa si oglejte, kaj drugi neverjetno koristi, vroče je, da vam ponudimo.

Vroče kopeli lahko izboljša pretok krvi 

Ali ste vedeli, da se krvne žile potrebujejo vadbo? So prepričani, da storijo. Brez ustrezne vaje, vaše ladje ne bodo mogli prevažati kri s toliko veselja, kot jih res potrebujejo.

load...

Vroča kopel je odlična "vaja" za krvne žile. Kako? Ko strma svoje telo v vroči vodi, ki je neke vrste fizičnega pritiska na vas plovil, kar poveča zmogljivost vašega srca.

Kaj sem v bistvu rekel je, da je vaše srce deluje močnejši in hitrejši v vodi. To morda ne bo vaja v rednem smislu, vendar je še vedno izvaja.

Vroče kopeli lahko izboljša dihanje

Nikoli ne bi drugi mislili, da diha, ko gredo stvari dobro. Toda, ko se borimo za dihanje, smo nenadoma spoznali, kako pomembno je dejansko dihanje.

Potopi se v vroči vodi s samo vašo prsih navarjanje lahko poveča vnos kisika in kapaciteto pljuč. Razlogi za to sta dva: prvič, tlak voda deluje na pljuča in prsi je ključnega pomena.

Drugič, ker so pljuča pod vodno gladino, se ti zahtevajo, da se globlje in dlje časa trajajočega vdihov, kar poveča zmogljivost vašega Lung je.

Vroče kopeli Spodbujanje Spanje

Če imate težave s spanjem ponoči, ob vročo kopel pred spanjem bi lahko bil odgovor.

Kako? Prvič, topla voda sprošča mišice. In ko so mišice sproščene, ste precej pripravljeni za dremež.

Če imate občutek, še posebej napeto v tem trenutku, bi bilo dobro, da bi vroč vpijejo pred spanjem nocoj.

Vroče kopeli Boost Your Brain

Vroče kopeli lahko dajo vaši možgani zagon. Skeptični?

Menijo, da se potopi v toplo vodo, tako znižuje vnetja in pomirja živčni sistem.

Oboje je potrebno za boljše delovanje možganov.

Poleg tega je za vsakogar, ki trpi s Parkinsonovo boleznijo, pri čemer vroče kopeli ima svoje prednosti. To lahko zmanjša simptome, povezane z boleznijo, ki jo zagotavlja posturalne stabilnosti.

Vroče kopeli lahko lajšanje bolečine po vadbi

Jaz vaja zelo veliko, medtem ko je moj fant igra Soccer trikrat na teden. Ena stvar, ki jo uporablja, da se pritožujejo veliko o tem je bila bolečina v mišicah po intenzivni fizični aktivnosti.

Zdaj, ko smo zadeli na idejo ob vroči kopeli se delajo, mi več ne trpijo zaradi iste vrste obrabe mišic in solze.

Enako velja z bolečinami v sklepih. Če ste trpijo zaradi agonije količino bolečine po vadbi, si je vsekakor treba upoštevati pri vročo kopel za takojšnje lajšanje.

Vroče kopeli so dobri za vašo kožo

Got grdo stanje kože si ne morem znebiti v tem trenutku? Redni vroče kopeli lahko pomaga.

Še posebej, če druge metode - kot exfoliating in vlažilne - pravkar niso delali, boste morda želeli, da se obrnejo na vročo kopel, ki vam pomaga ven.

Vroče kopeli Boost Your gastrointestinalne zdravje 

Če se zgodi, da trpijo zaradi analne fisure ali hemoroidi, boste zagotovo vedeli, da je lahko bolečina včasih precej neznosna. Vendar pa lahko vroče kopeli pomaga.

Kako? Preprosto zato, ker topla voda sprošča mišice zapiralke in lahko spodbujajo hitrejše celjenje ran.

In pa ne priporočamo, da si vzamete vročo kopel takoj po jedi, je vredno omeniti, da se potopi v toplo vodo, povečuje krvni obtok, kar izboljšuje prebavo.

Vroče kopeli lahko zniža krvni tlak

Študije so pokazale, da lahko vroči kopeli pomaga urediti krvni tlak in preprečuje nevarne konice. To je še posebej fantastična novica za vsakogar, ki trpi z bolezni srca in kot taka, da pozorno oko na krvnega tlaka.

Je opozorilo, čeprav - vroče kopeli lahko poveča tudi vaš srčni utrip. Iz tega razloga, če o trpijo srcem, priporočamo posvetovanje z zdravnikom, preden ob vročo kopel.

Vroče kopeli zagotovili olajšanje mišični krči

Kaj so mišični krči? Krči so precej pogosti, včasih pa res boleče. Pogosto se pojavljajo kot posledica preveč aktivnosti ali telesno prizadet, kot skolioze, mišični krči pojavljajo v kratkih, a intenzivnih rafali - in se lahko vaše življenje beda.

Zdravila proti bolečinam lahko pomaga ublažil bolečino. Toda tisto, kar si resnično želite storiti, je dvojno dol na krči, in lahko to storite tako, da vroče kopeli.

Topla voda pomirja spasming mišice, in jih umiri v trenutkih.

Vroče kopeli Izboljšajte svoje razpoloženje!

Ok, tako da sem začel ta članek, ki kaže, da je vroče kopeli izboljša vaše razpoloženje. Si že vedel. Očitno je, kajne?

Toda ali ste vedeli, da obstaja dejanska znanost za to ?? Glede na študijo, izvedena v letu 2002, je bilo ugotovljeno, da je razlog, vroča kopel izboljša razpoloženje zaradi nekaj dejavnikov, ki v kombinaciji, so zelo učinkoviti. Ti dejavniki vključujejo toploto, izolacijo, udobje in dejstvo, da lažeš vodoravni.

Ali veste, druge prednosti med tuširanjem?

load...