10 neverjetnih vaj z velikimi rezultati | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 neverjetnih vaj z velikimi rezultati

10 neverjetnih vaj z velikimi rezultati

Če ste novi v izvajanju, ali poskuša izboljšati učinkovitost vaše rutine, je lahko težavno delo, ki vaje res delujejo in katere ne. Vedno lahko našli neko novo-modno vadbo, ki vam bo kravato v vozlov, vendar je najenostavnejši in najbolj osnovne pa so pogosto najboljši. Tukaj je deset od teh vaj, kar jamči, da boste dobili pomembne rezultate.

1. Hoja

Vrnimo se k osnovam! Kljub temu primerni ali neprimerni, si vsakdo lahko koristi je iz živahne hoje. Vi ne potrebujete nobene opreme, ki jih sploh ne potrebujete za dvig znoj, vendar bo še vedno dvignite svoj srčni utrip in gorijo off nekaj kalorij. Pospeši malo, ko hodi in hodi bolj pogosto, potem boste videli pomembne rezultate, ne da bi zares težaven.

2. Squats

Sedi so res učinkovit način tonika noge in vaše teleta in bodo poostrijo svoje jedro preveč. Če še ne, zgraditi nekaj squats v vašo dnevno vadbo rutinsko in boste lahko, da se počutijo in videli razliko, da bi. Ko boste to storili squats, da vaš hrbet naravnost in z rokami ven pred vami za največji učinek.

load...

3. Push-up

Ne, ne moreš premagati staromodnih sklece za toning vaše jedro in izgradnji svoje roke mišice, in ne potrebujete nobene posebne opreme ali uteži. Push-ups so veliko bolj vsestransko vadbo, kot ste morda mislili. Okrepili bodo prsne mišice, oblikujejo svoje triceps in ramena, in jim pomagajo, da tone celotno jedro preveč. Oni so tudi odličen način, da gorijo off nekaj kalorij, zato poskusite ponoviti tolikokrat, kot lahko.

4. Seske

Ali uporabljate stol, mizo, posteljo, ali pa jih naredite na tok, bo seske ton vaše roke in okrepiti hrbet res učinkovito. Samo sedi z rokami ob telesu in spustite se na tla in potegnite se spet. Če želite poskusiti talne seske, sedi s svojim ukrivljen kolena in rokami za vami in nato dvignite se s tal.

5. Paneli

Deske so sploh ni zapleten, vendar pa bodo potrdile svojo abs, in okrepiti svoje jedro in roke. Začnite s zaplesti navzdol v položaju, push-up, nato upognite kolena in ima svojo težo na podlakti. Suck v trebuhu in imajo sami ven ravno tako dolgo, kot lahko. Trik za pridobivanje večina desk je, da svoj hrbet čim bolj ravna.

load...

6. Lunges

Lunges so še ena od tistih klasičnih vaj, ki so tako učinkoviti. So ton svoje noge, poostriti svojo zadnjico, in delajo off nekaj kalorij preveč. Trik z lunges je, da poskrbite, da boste obdržali svoj hrbet naravnost, brado gor, in tvoje oči veselimo. Moral bi biti videti na tem dvajset lunges na vsaki nogi, vendar pa, kot vse te vaje, začnete s tem, kar se počutite udobno in potem dela svojo pot navzgor.

7. Noge postavlja

Noge postavlja vam bo dala pomembne rezultate na vaši abs hitro. Položite plosko na hrbtu z rokami na vaši strani, in če ga lahko upravljate, dvignite obe nogi, vodenje naravnost, dokler se ne kaže na strop. Dvig obe nogi hkrati je težko, tako da, če ste se borijo s tem, poskusite zvišati eno nogo naenkrat in izmenično med obema. Zapomnite si, da te noge naravnost.

8. Škrtanje

Škrtanje so najboljša vaja za ravno abs, vendar bodite previdni, kako jih narediti, ali pa bi lahko poškodoval hrbet in vrat. Ležati na hrbtu z ukrivljen kolena in položite roke za glavo, vendar ne prekrižala skupaj. Nagnite brado naprej in dvignite vrat in ramena od tal. Drži, da je položaj za trenutek, nato pa se prepustite nežno nazaj na tla.

Dvigalo 9. Klečanje noge

To je odlična vaja za toning svoj zadnji in krepitev svoje pregibači noge. Poklekniti na tla z rokami plosko na tleh. Dvignite eno nogo za seboj, tako da se naredi "L" oblike. Znižajte nogo dol in ponovite z drugo nogo. Ponovite dvig nadomestnih nogam tolikokrat, kot lahko. Vaš cilj te naloge je 40-krat za vsako nogo.

10. Planinci

Alpinisti so učinkoviti, vsestranski telo vaja, ki bo imel velik vpliv na vrsto različnih mišičnih skupin in to je še posebej dobro za abs. Pridobite si v položaju, push-up, z razširiti svoje roke. Dvignite eno nogo in dvignite kolena navzgor proti prsih, nato pa se vrnete v začetni položaj in ponovite vajo z drugo nogo. Nato še naprej izmenično noge za toliko ponovitev, kot si lahko upravljate.

load...