10 neverjetno hacks za nakup sadja in zelenjave, kot pro | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 neverjetno hacks za nakup sadja in zelenjave, kot pro

10 neverjetno hacks za nakup sadja in zelenjave, kot pro

Zdi se, da je dolgoletni problem, ki se ne bo odšel kadarkoli prej: Veliko ljudi, ki želijo, da bi jedli več sadja in zelenjave, vendar ne želijo plačati cene nebo visoko. Jesti zdravo, pravijo, stane preveč denarja.

Pa je to res?

Da in ne nakup vrhunsko ekološko pridelano sadje in zelenjavo, lahko stane veliko denarja, če ga pusti. Ampak, če poznate trike in trgovino, jo lahko preprosto jesti vse dobre stvari, za del stroškov.

load...

Preživeli o zdravi prehrani za manj denarja, je povsem izvedljivo. Kako? No, kaj je samo da si ogledate od 10 neverjetno žaga za nakup sadja in zelenjave, kot pro!

Dom je tam kjer je srce

Če želite shraniti bagful denarja, lahko rastejo svoje hrane in zelenjave na svojem dvorišču ali dodelitve. Vse, kar boste potrebovali za nakup so materiali, ki so potrebni za urejeno (kot pravo zemljo in semena), nato pa ste pripravljeni za zdravo jesti praktično brez stroškov na vseh.

Seveda, raste svojo hrano ni enostavno. To je zelo koristno, vendar pa je tudi izziv. Če ste novi na to vrsto stvari, je najbolje, da začnete s preprostimi stvarmi, kot so enostavnejši semena - paradižnik na primer.

load...

Ni vse sadje in zelenjava raste enako; nekateri, kot je špinača, je bolj zanesljiv kot drugi, medtem ko so nekateri, kot redkev, rastejo hitreje kot drugi.

Trgovina pozno ponoči

To bi lahko zvok radikalna, če pa podjetje v supermarket blizu polnoči, boste ugotovili, da so njihove ugodne koši polnjene s poceni sadja in zelenjave, ki jih potrebujejo, da se znebite pred zaprtjem čas.

Proizvod bo verjetno poteče jutri, ampak, da vam daje dovolj časa, da ga jesti. In lahko ponavadi jo kupi za manj kot 50% svoje običajne cene. Zmaga!

Pogovorite se z drugimi

Če ste novi v tej igri sadja in veg in so utrujeni od polic do ogromen nakupovalni zakona, ki skoraj povzroči, da omedlel v supermarketu, boste morda želeli, da se posvetuje s prijatelji ali družinskimi člani, ki so bili za zdravo prehranjevanje za številne za zdaj let.

Vprašajte druge, kako jim uspe dobro jesti manj. Vprašajte jim svoje skrivnosti, kje bodo kupovali, in razpravljali o tem, kako ohraniti hrano svež.

Nakup Od trga kmet je

Veliko ljudi, ki se borijo, da ohranijo svojo nakupovalno račun navzdol verjetno nikoli obiskali kmeta trg. Obiskal sem eno za prvič pred dvema letoma, in nisem mogel verjeti, kako neverjetno poceni je bilo.

Nakup na kmeta trgu pomeni, da ste nakup lokalnih proizvodov in podporo lokalne skupnosti, vendar to tudi pomeni, da ste dobili boljšo ponudbo, kot bi jih iz supermarketa.

Ne samo to, ampak boste tudi odkup pridelkov, ki jih je brez pesticidov in konzervansov, in ki je okolju prijazen. Poskusi!

Primerjajte cene

V starih časih, primerjajo cene med dvema supermarketih in lokalno greengrocers vzel veliko časa. Naši predniki bi morali fizično podjetje vsaki veleblagovnici, preden delanje zapiskov.

Leta 2017, vse, kar morate storiti, je pop na spletu, da primerjajo cene. Torej, kaj vam preprečuje, da bi dobili najboljšo ponudbo? Morda ste nakupovali v eni trgovini v zadnjih 10 letih, vendar je morda zdaj čas, da poskusite nekje drugje.

Pick Your Own!

Se spomniš, ko si bil otrok in babica si je v času poletja, da izberete nekaj sadja iz lokalnih kmetij? Moja babica me je prepričan, vzel ven poleti, in sadja, obiranje je bil eden izmed mojih najljubših zabav.

Ne samo, da je sadje popolnoma brezplačno, ampak tudi okus božanski in je bil brez grdo pesticidov, ki se pojavljajo v predpakirano sadje prodajajo v supermarketih.

Ne, ne moreš preprosto sprehaja v vsakem stare kmetije in izbrati sadje, seveda; ugotoviti, katere lokalne kmetije vam to storiti, in še vedno vprašajo dovoljenje.

Nakup v razsutem stanju

Če obstaja nekaj, kar bomo uporabljali veliko v naslednjih štirinajstih dneh, to je dobra ideja, da kupujejo v razsutem stanju.

Veliko ljudi, ki se pritožujejo, da banane "ugasnila" prehitro, ampak banane dejansko traja dolgo časa, da gredo off. Seveda, se obrnejo yellower in prikaz pege, ki pa so še vedno dobro za jesti.

Know Your Seasons

Če ste nakupovanje za sadje in zelenjavo za kar nekaj časa, do sedaj, boste zagotovo opazili, da cene nihajo - včasih precej. To ni nič opraviti s cenami delnic in tržne trende; Namesto, da je v celoti dol z letnimi časi.

Nekateri pridelki raste skozi vse leto, kot so paradižnik. Nekateri pa ne - kot so beluši. In ko je izdelek ne v sezoni, njene cene ponavadi vzhaja.

Zaradi tega bo ostrejša kupec kupi samo proizvodnjo, ki je v sezoni. Ko je, na primer, beluši gre iz sezone v jeseni, ostrejša kupec ne bo kupil.

Vprašajte Okoli Za prodajalce

Za vse veš, tvoj prijatelj ali vaš bratranec ali vaše delo kolega bi se povečuje svoje sadje in zelenjavo, prav ta trenutek. Ampak zato, ker nisi nikoli vprašal, ki ste jih nikoli ni bilo zavedati.

Daj krik-out na Facebook, da vidim, če kdo poznate raste svoje pridelke. Vprašajte ljudi na delovnem mestu, če pa že, preveč. In če nekdo ponudi za nakup nekaj hrane off jih za popust. Te bomo kar nekaj denarja, in boste dobili fantastičen posel !!

Pripravite Tedenski obrok načrtov

Če se odločite, da kuhamo nekaj na rezervo trenutka, boš na koncu plačate skozi nos v supermarket za sestavine, ki se uporabljajo samo za en obrok.

Če pa mislite svoje obroke naprej vsak teden, boste dobili več bang za svoj denar z uporabo enake sestavine v različnih jedi.

load...