10 odličnih prednosti zdravja in lepote spiruline | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 odličnih prednosti zdravja in lepote spiruline

10 odličnih prednosti zdravja in lepote spiruline

Spirulina je naravni alge, ki ima nekaj neverjetno zdravje in lepoto koristi. Raste v vodi, to je zeleno-modre barve in zagotavlja neverjetno visok vir hranil in beljakovin. Spirulina je na voljo kot živilo, prehransko dopolnilo in je na voljo v tabletah, kosmiči in prah. To je bila uporabljena za stoletja kot prehranskih dodatkov, ki se dodajo živilom zagotoviti dodaten vir beljakovin in hranilnih snovi, in spirulina ima številne koristi za zdravje, deset, ki smo uvrstimo sem za vas:

1. Toni kožo

Zdravstvene koristi spirulino vključujejo boljšo in svetlejšo kožo. Ob Spirulina dopolnila redno lahko dela čudeže za vašo kožo. Alge vsebujejo visoke nivoje številnih spojin, ki so bistvenega pomena za jasno, žareče kože, vključno z vitamini A, C, E, K in vitaminov B1, B2, B3, B5, B6, B9, fosfor, železo, kalij, cink, baker , mangana, selena in kalcija. Prav tako lahko pomaga v boju proti prostim radikalom, ki so vzrok stopenjski in mlahavi videza kože.

2. Čisti kri

Še eden od pomembnih zdravstvenih koristi Spirulina je, da lahko očisti kri. Spirulina vsebuje klorofil in AFA, ki spodbujajo nove proizvodnje celic in pomladitev prekrvavitev. Klorofil je skoraj enaka, v svojem ličila, na hemoglobin, ki je tisto, kar je odgovorna za transport kisika po telesu in za čiščenje krvi.

load...

Okužba 3. Borbe

Uživanje Spirulina boste dobili dober vir beljakovin, ki spodbujajo nastajanje snovi, imenovane makrofagi, ki so posebna vrsta belih krvnih celic, ki preprečuje in bori proti okužbi v telesu.

4. Znižuje holesterol in pomaga, da izgubijo težo

Še eden od velikih zdravstvenih koristi Spirulina je, da lahko pomagajo nižje ravni holesterola in pomaga, da izgubijo težo. V študiji na Japonskem, pa tudi v nekaterih drugih študijah so raziskovalci ugotovili, da Spirulina, če se jemlje dnevno, lahko zmanjša raven holesterola v telesu in zmanjšanje inflacije, ki je lahko vzrok holesterola kopičijo v krvnem obtoku.

5. Spodbuja imunski sistem

Spirulina je brez primere v svojih imunskega zmogljivosti sistema povečanje. Vsebuje vse od osmih aminokislin, ki so bistvenega pomena za zdrav sistem in vsebuje tudi antioksidante, zeaksantin ter beta karoten, prav tako pa so bogat vir vitaminov in mineralov.

load...

6. Izboljša razpoloženje in povečuje spomin

Zdravstvene koristi Spirulina tudi boljše razpoloženje. Ljudje, ki so se Spirulina dopolnila, so poročali o znatnih izboljšav na njihovo splošno razpoloženje in njihovo sposobnost, da se spomnimo in odpoklic stvari. To je mislil, da je zaradi ravneh aminokislino L-triptofan, ki se nahajajo v Spirulina, ki je tisto, kar je odgovoren za proizvodnjo melatonina in serotonina v telesu.

7. Ima proti staranju lastnosti

Spirulina je sedaj mogoče kupiti v kremi za tretiranje proti staranju. Kreme vsebujejo vitamin E, ki pomaga sam popravil in tirozin kože, ki lahko zavirajo nastanek znakov staranja.

8. Bogat vir beljakovin

Kot proteinski dodatek, spirulina je precej nepremagljiv. Vzeto v obliki tablet ali dodane živilom, spirulina vsebuje 65% več beljakovin, kot jajca ali sojo in so lahko odlično prehransko dopolnilo za tiste ljudi, ki ne dobijo dovolj beljakovin iz njihove vsakdanje hrane.

9. Fights alergije

Študija, objavljena v Journal of Medicinal Food je pokazala, da redno uživanje spirulino zavira alergijske reakcije. Tisti, ki so sodelovali v študijah poročali dramatično zmanjšanje simptomov, ki jih prinaša njihova alergije.

10. Las zdravljenja izgube

Zdravstvene koristi Spirulina vsebuje zdrave lase. Spirulina se zdaj uporabljajo v številnih izdelkih, namenjenih za zmanjšanje izpadanje las in spodbuja rast novih las. Zaradi visoke vsebnosti aminokislin, esencialnih maščobnih kislin in beta karotena so vse koristne pri spodbujanju rasti zdravo glavo las.

Spirulina seznam zdravstvene koristi lahko šel naprej in naprej.

Ali veste, nekatere druge zdravstvene koristi spirulino?

Vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...