10 prehranjevalnih navad, da bi se izognili temu, da boste depresivni in zaskrbljeni | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 prehranjevalnih navad, da bi se izognili temu, da boste depresivni in zaskrbljeni

10 prehranjevalnih navad, da bi se izognili temu, da boste depresivni in zaskrbljeni

Obstajajo manj resničnejše rekov na tem svetu, kot "si, kar ješ".

Kljub temu, kar mnogi ljudje verjamejo, junk hrane ne samo vpliva na vaše fizično zdravje - to vpliva tudi na duševno zdravje, preveč. In ker duševno zdravje je tako velika tema razprave v tem trenutku, je skrajni čas, da se ljudje upošteval, da bi lahko za svojimi črnimi razpoloženja njihova prehrana.

Kot ta članek kaže, povezava med hitro hrano in težavami v duševnem zdravju, vključno z depresijo raste ves čas. Znanstveniki so ugotovili, da ni naključje, da so ljudje, ki vzdržujejo prehrane praznino esencialnih hranil bolj nagnjeni k anksioznosti in paničnih napadov, kot tisti, ki porabijo veliko in veliko mikrohranil.

load...

Na srečo, je pomoč pri roki. Izboljšanje vaše prehrane, da umakne svoje razpoloženje je tako enostavno, kot je sprejemanje boljših odločitev, ko greš v trgovino z živili. To tudi pomeni, upiranju skušnjavi priklicati takeaway štiri ali tako noči na teden.

Če vas skrbi, da bi se vam je depresija in anksioznost povezana z vašim prehrane in prehranjevalnih navad, tukaj so 10 stvari, ki jih morate ustaviti početje.

Sladkor

Sladkor je precej močna povezava z depresijo, je le eden od razlogov, zakaj Nismo vsi, ki želijo na sladkor tu Lepota in nasveti. Pa tudi dejstvo, da se lahko sladkor gnilobe zobe, povzroči diabetes debelosti in tudi? Ja, to je le nekaj razlogov, zakaj se sladkor v velike palce navzdol od nas.

load...

Študije so pokazale, da so post-menopavzi ženske, ki uživajo preveč sladkorja na visoko tveganje za razvoj depresije. V preteklosti se je sladkorjev očitna povezava do duševne nestabilnosti nerazumljiva raziskovalce, vendar je bilo od leta pokazala, da je, ko so naši ravni glukoze v krvi previsoka, naša rast obeh sinaps in nevronov znižale - in to lahko privede do hude primeru blues.

Umetna sladila

Kdor misli, da so umetna sladila dober nadomestek za sladkor? Ne samo, da okus še slabše, ampak oni so prav tako prav tako nezdravo za vas.

Veliko ljudi, ki so pod vtis, da samo zato, ker umetna sladila vsebuje nič sladkorja, to je nekako dobro za vas.

Ni. Ne samo, da lahko umetno sladilo gnilobe zobe tako kot vaši sladkorja, lahko pa povzroči tudi upad vaše razpoloženje.

To je v veliki meri posledica sestavino, imenovano aspartam, ki ustavi vaše telo proizvaja serotonin, nevrotransmiterja, ki je ključnega pomena za dobro razpoloženje.

Kofein

Če ne morete začeti dan, dokler ste imeli svojo jutranjo kavo, je to morda pretirano zanašanje na kofein, ki jih potrebujete, da ponovno razmisli.

Kofein je znan dejavnik depresije, vendar pa njeni učinki se razlikujejo od osebe do osebe. Vendar, če pijete dve ali več skodelic kave na dan in ne more dvigniti svoje razpoloženje v trenutku, morate izrezan Joe in videli, kaj se bo zgodilo.

Alkohol

Ja, vsi vemo, kako to gre. Vikend se približuje in vaše prijazno prijatelji - v celoti zavedajo, kaj slab teden ste imeli - vabimo vas v mesto to soboto zvečer.

"Daj no! To ti bo dobro! Moraš priti ven in zabavo! "

"Ja, bo dobro," si razlog za sebe. "Koktajl je samo tisto, kar potrebujem."

Veliko nas so pod vtis, da je alkohol res pregnati blues. In to ne - vendar le začasno.

Alkohol je po svoji naravi depresiven, in bo sčasoma pritisnite vaš celoten centralni živčni sistem.

In vaš centralni živčni sistem, je nekako pomembno, saj nadzoruje, kako se vaša čustva obdelajo.

Predelana hrana

Ali res veš, kaj je v predelanih živilih? Zaupaj mi. Ne želiš vedeti.

Predelana živila so najprej ni naravno. Če to še ni zaskrbljujoče dovolj, je več. Predelana živila vsebujejo kemikalije in maščob, ki spremenijo razpoloženje na slabše.

Ali ni to samo bolje, da se držijo naravno hrano, kot so sadje in zelenjavo? Boste lahko delaš svoj um veliko uslugo.

Canned juha

Canned juha lahko enostavno šumijo gor, in morda celo dober okus. Toda tako kot vsi predelanih živil, se je treba izogniti.

Hitra hrana

Hitra hrana je primerna, poceni in okus neverjetno. Ko ste požrešno lačen po napornem dnevu v službi, hitra hrana je vedno odgovor. Prav?

Problem je, da lahko hitro hrano oblikovati svojo fizično in psihično stanje zelo na slabše na dolgi rok, če si preveč zanašajo na to.

Glede na študije, opravljene leta 2017, folk, ki jedo veliko hitre hrane so več kot 50% bolj verjetno, da se razvije hud primer črnega psa, kot tistih, ki so se izognili stvari.

Moraš razmišljati o tem takole: Slabe maščobe iz hamburger ne pojdite na trebuhu in stegnih - prav tako gredo v možgane. Enkrat sem, da lahko vplivajo na vaše razpoloženje na slabše.

Čokolada

Seveda ni vse čokolada je slabo za vas. V majhnih količinah, lahko temna čokolada celo zelo koristna za vaše zdravje.

To je res SUPER sladka čokolada, ki se želite izogniti. Še posebej, ko se porabi v velikih količinah, lahko bolehen sladko čokolado potemnitev vaše razpoloženje.

Gluten

Tudi če nimate celiakijo, mora gluten biti na seznamu živil, da bi se izognili, če je vaše razpoloženje downbeat za nekaj časa.

Po anxiety.org, lahko gluten prispeva k slabšemu duševnemu zdravju. Ga Izogibanje vam lahko pomaga, da bi se izognili anksioznosti in grdo napadi panike.

Izogibajte Trans Maščobe

Trans maščobe je drugo ime za nenasičene maščobe, ki je drugo ime za slabe maščobe.

V bistvu, trans maščobe so slabe novice in boste morali začeti jim izogniti.

Trans maščobe so še vedno relativno nova stvar, in niso bili uvedeni za hrano serijske proizvodnje do leta 1950, ko so vse vrste proizvodov začel hit policah, kot so margarine.

Trans maščobe so zloglasne za zamašitev arterije, vendar pa lahko pripelje tudi do depresije in anksioznosti. Od zdaj naprej, je to zelo dobra ideja, da bi zamenjali slabe maščobe za dobrih, kot so oljčno olje.

load...