10 presenetljivih prednosti plesne vadbe | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 presenetljivih prednosti plesne vadbe

10 presenetljivih prednosti plesne vadbe

Do pred kratkim, omeniti pole ples, in bi ljudje takoj pomislim Sjemenast nočnih klubih in striptizete. Zdaj pa je pole dancing vstopil v mainstream in je odličen, zabaven način za vadbo in ostati fit. Torej, dal vse svoje predsodke na eni strani, in branje teh deset presenetljive zdravje in fitnes koristi, ki jih ima pole ples vaja v ponudbi:

1. To je zabavna in čuten način, da bi dobili fit

Ne smemo se pretvarjati, da pole ples ni zelo čutna oblika plesa in gibanja, saj je. Pole ples pa se boste počutili zapeljivo in to pomeni, da lahko imate zabavo, medtem ko ste dobili sami fit in ni nič narobe s tem, da.

2. Kuri kalorije hitro

Medtem ko imajo vse to zabavo, boste gori veliko kalorij preveč. Pole ples je oblika vadbe, ki združuje izometrični in kardiovaskularno vadbo, vse v enem. Pol ure pole dancing seja bo izvajal mišice po vsem telesu in gorijo off le toliko kalorij, kot bolj tradicionalne treninge bi.

load...

3. To vas bo bolj prilagodljiv

Boljša prilagodljivost je še ena od čudovitih koristi pole dancing vadbe. Če je tiho meditacijo joge ni tvoj stil, nato pole dancing ponuja odlično alternativo za izboljšanje svoje prožnosti. Pole ples bo napni mišice in sklepe, kot so jih nikoli ni bilo raztegne prej in kmalu boste občutili razliko, ki jo naredi v telesu.

4. To vam bo dala motivacijo za vadbo

Ena od največjih ovir, ki jih ljudje srečujejo na način, kako zdrav je dolgčas. Pole ples je zabavna in, seveda, ni dolgočasna, tako da bodo veseli, da delajo, za spremembo.

5. Boste počutili bolj samozavestni

Povečanje zaupanja je še ena od prednosti pole dancing vadbe. To bo izboljšalo vaše kondicije in bo tudi, da se počutite bolj samozavestni o svojem telesu in privlačnosti.

load...

6. Spodbuja pretok dobre krvi in ​​to je dobro za srce

Ko boste to storili pole ples, jo opravljajo skoraj vse mišice v telesu. Prav tako dobite bitje srca po višji stopnji preveč, kot bi v kateri koli obliki aerobno vadbo. To pomeni, da daje svoj kardiovaskularni sistem res dobra vaja.

7. To lahko porod lažje

Še eden od pomembnih prednosti pole ples je, da bo ta naloga pomagala okrepiti hrbet, kar lahko znatno zmanjša bolečine v hrbtu med nosečnostjo. Prav tako krepi trebušne mišice, ki lahko pomagajo, da se porod lažje in manj boleče.

8. Krepi kosti in sklepov

V nasprotju s tekom ali preskoči, pole ples ne nepotrebno breme za vaše sklepe, vendar pa jih okrepi. To je lahko zelo koristna, ko dobiš malo starejši, saj lahko pomaga preprečiti nastanek osteoporoze.

9. Krepi roke in tonov noge

Pole ples vam bo dala veliko več moči v rokah in to je super za tonika stegna in teleta. Ko boste postali bolj spretni na pole ples, bodo nekatere poteze ste mahati okoli, visi z glavo navzdol, in imajo svoje noge ven naravnost pred vami. Vse kar bo ton in okrepiti mišice.

10. Postali boste bolje Staložen in uravnotežena

Ko začnete pole ples, boste postali bolj zavedati svojega telesa in boste pridobili boljše ravnotežje. Verjetno boste počutili bolj elegantno in pripravljen v svojem vsakdanjem življenju, in morda počutijo veliko manj neroden preveč.

Ali veste, nekatere druge ugodnosti pole dancing vadbo?

load...