10 razlogov za izbiro prekinjenega posta | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 razlogov za izbiro prekinjenega posta

10 razlogov za izbiro prekinjenega posta

Zakaj ljudje hitro? Ali obstajajo kakršne koli koristi za zdravje?

Obstaja veliko koristi za zdravje, ki prihajajo s postom, vendar se zdi, kot da obstaja le toliko vrst posta. Izbira enega, ki je pravi za vas torej ni enostavno. Kaj dela za nekatere ne bo delo za vse nas.

S prekinitvami tešče je vedno bolj priljubljena. To je vrsta posta, ki deli svoje prehranjevalne navade se med prehranjevanjem in postom. Veliko raziskav je bilo izvedeno v prekinitvami postu pred kratkim, kot raziskovalci, dietetiki, prehrano, zdravstvenih strokovnjakov in celo znanstveniki poskušajo ugotoviti, kako koristen je ta vrsta posta na človeško telo, ki lahko koristi vaše zdravje in dobro počutje.

load...

In se izkaže, da je to zelo koristno. Tukaj je 10 razlogov, da izberejo prekinitvami tešče.

S prekinitvami Post lahko pomaga, da izgubijo težo

Morda je številka ena razlog, zakaj ste tukaj, je, da izgubijo težo. Če je tako, lahko s prekinitvami tešče zagotovo pomagal.

V osnovni pojmi, s prekinitvami tešče pomeni, da po obdobju prehranjevanja z obdobji posta. Kot taka, ki jih ne potrebujete več poudariti, da jeste manj obroke kot ponavadi.

load...

Dokler jih ne izpolnite svoj krožnik z več hrane kot običajno, boste neizogibno porabijo manj kalorij. Kot tak, boste izgubili težo.

S prekinitvami tešče povzroča tudi vaša raven inzulina za padec pa proizvede več rastnega hormona v telesu. Ampak prispevati k večji izgorevanje maščob, ki še zagotavlja, da boste izgubili težo.

Imeli boste več energije

Več energije je nekaj, kar si vsi želimo. Te dni, ko smo samo ne more se zdi, da se zbudiš, so resnično grozno. Neproduktivni, se počutimo kot izguba prostora.

S prekinitvami tešče je odličen način za pridobivanje si več energije kot običajno. V bistvu, razgrajanjem velike, mastne jedi zavzema veliko energije.

Torej, ko se hitro, da ste v bistvu dobil kup energije za uporabo za druge stvari - kot so vaje, delo ali karkoli drugega, kar želite narediti. ZMAGA.

S prekinitvami Post lahko Boost Your metabolična Rate

Kot tudi, da vam pomagajo zmanjšati lastno na kalorije, lahko prekinitvami tešče tudi povečati svoj metabolizem, tako da tudi aktivno spali kalorij, medtem ko delaš pa sploh nič!

Neverjetno.

Študija, objavljena v American Journal of Clinical Nutrition je pokazala pozitiven vpliv na metabolno stopnjo 11 zdravih žensk in moških, ki tešče prekinjeno za štiri dni. Njihova presnova je dramatično povečala že po enem dnevu in visoko ostal, dokler Študija je bila končana.

S prekinitvami Post Spremembe delovanje vašega genov, celic in hormonov

Ko ne bomo jedli za daljše časovno obdobje, nekaj stvari se zgodi, da naše telo. Naše celice dobijo dovolj časa za ustrezno popravilo in shranjene telesne maščobe je kar naenkrat veliko bolj dostopna.

Naši inzulina dramatično padla, kar omogoča več maščob gorenja.

Naše telo proizvaja več človeški rastni hormon, ki omogoča tudi več maščob gorenja.

Naši molekul in genov opraviti pomembne spremembe, ki poveča življenjsko dobo ter zmanjšati tveganje za razvoj bolezni.

S prekinitvami Post vam lahko pomaga izgubiti mišice

Vem, kaj si misliš. Postenje ne bi nam pomagali, da dejansko izgradnjo mišic, kajne ?!

Narobe!

S prekinitvami tešče pomaga graditi mišice, saj stimulira proizvodnjo človeškega rastnega hormona, kar spodbuja izgorevanje maščob in rast mišic.

Pravzaprav, boste našli sintetično obliko hormona človeške rasti v doping. Vendar je najboljši način, da ga proizvajajo naravno je, da bi poskušali s prekinitvami tešče.

S prekinitvami Post zmanjšuje tveganje za razvoj sladkorne bolezni

Sladkorna bolezen je hitro postal nadloga v zahodnem svetu. To ni tako dokončna, saj lahko rak lahko, vendar je še vedno strašno in zelo izčrpavajoče bolezni. Toda medtem ko je gotovo obstajajo nekatere vrste raka, ki smo samo navaden nesrečni razvoj, diabetes dejansko mogoče popolnoma izogniti, če ste sprejeti pravico prehranjevalnih navad.

S prekinitvami tešče lahko pomaga. Glavna značilnost diabetesa je raven sladkorja v krvi, ki se pojavi kot posledica insulinske rezistence. Ker prekinitvami tešče znižuje raven inzulina, sledi, da se znižuje tudi raven krvnega sladkorja.

V resnici pa so študije pokazale, da s prekinitvami tešče znižuje raven sladkorja v krvi dramatično.

S prekinitvami Post zmanjšuje vnetje in oksidativnim stresom

Če ni to že veste, eden od največjih povzročiteljev kronične bolezni in pojavom staranja je oksidativni stres.

Oksidativni stres je označen s prostimi radikali, ki so v bistvu goljufivi molekule z manjkajočih nevronov. Ti slabi fantje imajo samo eno nalogo - da se odzove s stabilne molekule (kot so DNK) in jih uniči.

V času, lahko prosti radikali pospeši proces staranja in celo povzročiti bolezni, kot so rak.

S prekinitvami tešče je bilo dokazano, da pomaga v boju proti oksidativni stres. Prav tako lahko zmanjša vnetje, ki je še en pogost vzrok za kronične bolezni.

Vaš Čas za obnovitev bo izboljšala

Tale je res samo za tiste, ki delajo ven. In če boste to storili, boste vedeli, da je čas za okrevanje lahko včasih vlečejo za način predolgo.

Zakaj oh zakaj naše mišice še vedno bolelo, utrip in gorijo po 2 dneh ?!

S prekinitvami tešče izboljša čas za okrevanje, saj je vaše telo več energije (zato, ker je z uporabo veliko manj na prebavo). Kot taka je lahko več od tega na vašem okrevanje uporabljati po vadbi. Fantastično.

S prekinitvami Post lahko izboljša zdravje srca in ožilja

Kaj misliš, da je največji svetovni morilec? Rak?

To je pravzaprav bolezen srca.

Obstaja veliko dejavnikov tveganja, ki lahko povzročijo bolezni srca, kot sta kajenje in slabe prehrane. Toda medtem ko prekinitvami tešče ne more pomagati s tobakom, da lahko povečajo svojo prehrano.

Številni dejavniki tveganja, povezana s svojo prehrano vključiti raven sladkorja v visoki krvi, visok krvni tlak in slab holesterol. In s prekinitvami tešče lahko pomaga pri vseh.

S prekinitvami Post vam lahko pomaga ostati mlajši Za več

To je bilo dokazano s številnimi študijami, da lahko trenira s prekinitvami tešče bistveno podaljšujejo mladosti.

load...