10 razlogov za pitje mandljevega mleka | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 razlogov za pitje mandljevega mleka

10 razlogov za pitje mandljevega mleka

Če ste na preži za mleka brez mleka nadomestek, mandljevo mleko je fantastičen alternativa.

Začel sem s pitno mandljevo mleko nekaj mesecev nazaj, ko je bila z mano priporočil za prehrano prijatelja. Sem postala bolj občutljiva na mleko in je potrebno nekaj drugega, ker sem vedno želel kalcija.

In sem ljubil mleko. Ideja je obupal skupaj le ni bil na mojem dnevnem redu!

Moj prehrano prijatelj me je na mandljevega mleka, in čeprav sem bil skeptičen na prvi, nisem vrnil, ker pogledal. To je okusna in deluje kot trdna alternativa redni mleko za vsakogar, ki je bodisi vegan, ne mara okus redne mleka, ali ki je postalo občutljivo na njem (kot jaz).

load...

Mandljevo mleko je trdna zamenjava za mleko, vendar je treba omeniti, da ne vsebuje prav toliko beljakovin ali kalcija kot redni stvari. S tem je dejal, tukaj je 10 zelo dobrih razlogov za začetek pitne mandljevo mleko.

Mandljevo mleko lahko pomaga Smršati

To morda ne vsebuje toliko beljakovin ali kalcija kot redni mleko, vendar je dobra stvar je, da ne vsebuje toliko kalorij ne.

En skodelice polnomastnega mleka lahko vsebujejo do nekaj velikega 146 kalorij, medtem ko je skodelica mandljevega mleka vsebuje več kot samo 60. Koristi tukaj so očitne: Zamenjava polnomastnega mleka z mandljevim mlekom lahko pomaga preusmeriti nekaj kilogramov, če da je prioriteta tvoj zdaj.

load...

(Dokler ne začnete pitje dvojno količino mandljevega mleka, ker ti je všeč okus!)

Mandljevo mleko Izgleda Po srcem

Mleko, za vse svoje dobrote, je eden od tistih luksuzne smo uživali, da bi lahko dejansko preveč slabo za nas. Za vse svoje beljakovin in kalcija, je tudi veliko kalorij, slabih maščob in holesterola.

Ne tako mandljevo mleko. Dejstvo je, da so nič kalorij, nasičenih maščob in holesterola v to vrsto mleka.

Še eden od neverjetno zdravstvene koristi mandljevega mleka je, da je dobil tudi zelo malo vsebnost natrija, vendar je veliko zdravih maščob. To pomeni, da je zdravo za srce in lahko prepreči bolezni srca visok krvni tlak.

To je Vegan Friendly

Obračanja veganstvo je velika življenjska izbira, in veliko večji življenjska izbira kot nekateri ljudje zavedajo. To je v redu, da vklopite veganstvo iz etičnih razlogov in da se držijo svoje puške, ko se vsi ti "Pojdi naprej! Imajo kos mesa! Veš, da si želiš! "

Ampak to je tudi pomembno, da prilagodi svojo prehrano pravilno, tako da ste vedno hranjenje vaše telo nujno potrebne hranilne snovi.

Mandljevo mleko je idealen za vegane, kot nadomestilo za redno mleka, saj vsebuje pomembne vitamine B, ki jih potrebuje vaše telo.

Mandljevo mleko skrbi za kosti

Osteoporoza je bolezen, ni nekaj, kar mnogi od nas pomisli, ko smo mladi. Toda redčenje kosti je vse bolj pogosta, predvsem zaradi slabe prehrane in življenjskega sloga. Osteoporoza se lahko pojavi kot posledica premalo kalcija v vašem sistemu, in to lahko povzroči zelo boleče kosti, ki vam preprečujejo, da na vaš najboljši.

Kot smo že omenili, mandljevo mleko ne vsebuje toliko kalcija kot redni mleko, vendar vsebuje dovolj, da se ubranijo pred osteoporozo. Kot tudi vam daje do 30% dnevno priporočene količine kalcija, mandljevo mleko tudi prispeva približno četrtino dnevne priporočene količine vitamina D, preveč. To znižuje tveganje tako za artritis in osteoporozo, in daje tudi vaš imunski sistem vzpodbudo.

To je natovorjen z antioksidanti

Antioksidanti so prva linija obrambe pred nepoštenimi molekul, imenovanih prosti radikali vašega telesa. Te nadležen malo fantje imajo samo eno nalogo - da bo povzročil toliko kaos v telesu, kot je mogoče.

In če jih pustite, bodo ne samo to. Pogoji lahko povzročijo vključujejo pritožb kože, migrene - in celo raka.

Ena izmed čudovitih zdravstvene koristi mandljevega mleka je, da je naložen z antioksidanti, ki vas varujejo pred Lupeški prostih radikalov, patruljiranje vaš sistem, tako da boste ostali čisto in zdravo.

Mandljevo mleko zmanjšuje napihnjenost

Eden od nadležnih simptomov, ki lahko včasih pridejo s pitno mleko čolnarjenje. Urgh.

Vem, da sem bil tam. Toda mandljevo mleko lahko odpravi to simptom. Po The Milk Monitor poročila, 30% testiranih dejal, so doživeli zmanjšanje napihnjenost v primerjavi z rednim mleka.

Mandljevo mleko ohranja vašo kožo Fresh

Ena od velikih zdravstvenih koristi mandljevega mleka je, da lahko pomagajo ohraniti kožo svežo. Zdrava, sijoča ​​koža je pomembno, da mlade ženske. Nihče od nas želijo videti stara pred našim časom. Ampak, če kaj se dogaja za zagon procesa staranja, to je naša koža.

Ko me prehrano je povedal, da bi mandljevo mleko hrani mojo kožo mlado in sveže, sem bil zelo navdušen. Dejansko je eden od mojih največjih lepotnih skrbi je staranje kože. Zahvaljujoč mandljevo mleko, ki vam lahko ponudi več kot polovico dnevno priporočene količine vitamina E, I - in vi - lahko dobro poskrbel za našo kožo, jo ščiti pred dejavniki staranja, kot so poškodbe sonca.

To je tako vsestranski

Nimate samo piti mandljevo mleko. To lahko storite veliko stvari z njim! Lahko ga dodate napitke, jo uporabite za pečenje ali kuhanje, ali pa jo prelijte vaš najljubši žit za zajtrk. Obstaja veliko veliko načinov, da uživajo to zdravo pijačo.

Mandljevo mleko povečujejo svoje moči Recovery

Če ste fitnes zajček, verjetno veste vse o bolečine, ki sledijo težka vaja sejo. Včasih so te bolečine ostajal za nekaj dni in vas odvrne celo vrnil v telovadnico.

Mandljevo mleko je lahko najboljši post-workout napitek, ki ste jih še poskusili. Kljub temu, da ne vsebuje toliko beljakovin kot navadni mleka (ključna hranila, ki pospešuje proces zdravljenja), je bogat z vitamini B, kot riboflavina in železa, ki povečanje svoje moči za okrevanje.

Ker Almond Milk odličen okus!

Veliko ljudi, ki so skeptični, preden so najprej poskušali mandljevo mleko. Vsekakor je bilo. Moja največja skepticizem nima nič opraviti s svojimi koristi za zdravje. Vse je bilo, da s tem, kako bi se okus.

Toda, mandljevo mleko dejansko okus fantastično. To je subjektivno, seveda, ampak po mojem mnenju je okus veliko bolje kot redni kravjega mleka. Edinstven, enostaven za vaše brbončice in zelo okusne, mandljevo mleko je eden od yummiest pijač okoli. Poskusi!

Ali ste vedeli, druge zdravstvene koristi mandljevega mleka?

load...