10 razlogov za preskakovanje sladic | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 razlogov za preskakovanje sladic

10 razlogov za preskakovanje sladic

Vem, vem. Vse vaše življenje, ki ste jih ljubil sladice. Sem bil isti. Imel sem šestindvajset let ljubezensko afero s sladicami. Ti ime torto ali pito in sem dal k njimi, srce, dušo, ustih in želodcu.

Nato en dan, sem vedel, da je bilo do konca. Sem imel za povedati o jokav, dokončno poslovil. Sem moral pospraviti svojo najljubšo sladico žlico za vedno. To wrenching bilo, in krožnik špinače me poskušala razvedriti. Ampak to ni bil enak.

V redu. Jaz sem pa tad dramatična.

Najprej - vam ni treba odreči sladice večno. Drugič, preskakovanje sladice nekajkrat na teden ni tako slaba, in to ni tako težko. Res je, ni. Ko ste preskočili eno sladico, boste spoznali, kako enostavno je.

load...

Prav tako boste bolj zavedajo velike koristi, ki prihajajo s pravim Ni na jabolčno pito ali sladoled prevlečeni piškote s.

Če ste poskušali izboljšati svojo prehrano, preskoči sladice je ključnega pomena. Tukaj je 10 razlogov, da reči ne po obrokov užitkov.

Vaš Produktivnost bo Soar

Kaj je preveč ljudi ne zavedaš, da nezdravo hrano, kot so torte in pite, ne samo dodati teže - to povzroča tudi možgansko meglo.

load...

Glej, toliko kot slabe maščobe in praznih kalorij prispevajo k povečanju teže okoli naše boke, trebuh, stegna in tako naprej, so našli tudi pot do naših možganih. In tu, se uničijo.

V bistvu, nezdrava hrana vas upočasni. To zmanjšuje duševno zavest in osredotočenost, in zato ubija produktivnost.

Spremembo prehrane, tako da ješ manj sladice, je dobra ideja, če želite, da bi dobili pametnejši o načinu dela. Swap torte za sadje, in ne boste imeli veliko več energije.

Boste Feel Manj počasno in napihnjenosti

Ok, tako da se počutite po vašem obroku nekako polna. Ampak še vedno lahko vstati, hoditi okoli in ne stvari. Počutiš se v redu.

Toda uh-oh. Sladica je pravkar padel na tla in zdaj ne more premakniti. Si zares ne more premakniti.

V bistvu, ste obtičali na stol!

Izrezovanje sladica vas bo pustil občutek veliko boljši po vašem obroku. Na voljo bo manj lenoba in zmanjšano tveganje za občutek napihnjenosti. Zmaga.

Čutili boste srečnejši

Ja, kaj jeste vpliva na možgane. Nekatera živila, dvignite razpoloženje, drugi pa dol.

In medtem ko bi sladke dobrote vam začasno dvigalo, ker okus OH TAKO DOBRO, dvigalo res samo minljivo.

Banane, na primer, so veliko na povečanje vaše razpoloženje, ker vsebujejo dopamin, tako imenovani srečni kemikalijo, ki nam daje občutek boljši.

Temna čokolada je tudi razpoloženje izboljšuje, zaradi svoje vsebnosti polifenolov.

Torte in pite, na drugi strani pa zavirajo naše dobre duhove in na koncu nas je zapustil občutek modro. Še posebej, ko smo se dobili na tehtnici znova.

Boste zmanjša tveganje za bolezni

Sladice prihajajo v različnih oblik, velikosti in oblik. Vendar pa so tisti, večina od nas jedo skoraj vedno polnjene s sladkorjem, smetano, mlečne čokolade in druge vrste okusno, vendar-slabe stvari.

Kot taka, izrezovanje puščave bo zmanjšalo tveganje za bolezni, kot so sladkorna bolezen, na dolgi rok.

Presenečeni boste manj pod stresom

Verjetno opazil vzorec, ki ga zdaj. Kaj jeste lahko močno vplivajo na vaše duševne sposobnosti do stopnje, da lahko zapusti občutek osredotočen, navzdol v odlagališč - in poudaril.

Obstajajo nekatera živila, ki so res dobri, vodenje naše stresnega hormona kortizola, v pregled. Živila, ki so polnjene z bistvenimi mikrohranil, kot so sadje in zelenjava, so res dobri v tem. Urejajo našo raven kortizola, tako da ne bi dobili izpod nadzora.

Vendar pa obstajajo tudi nekatera živila, ki ne dajejo sliko za naše raven kortizola. Zaspijo na vratih, in pustite, da stres hormon pobegniti in teči nemirov.

In s sladkorjem prevlečene sladice so krivi za to. Ni v redu!

Vaš imunski sistem bo izboljšala

Sčasoma se bo leta in leta sladic sčasoma ogrozi vaš imunski sistem. In to ni kul, ker je ogrožena imunski sistem je tisti, ki ni sposoben opravljati svojih dolžnosti.

To pomeni, da bo bolj dovzetni za prehlad in okužb, in to bo vaše telo več časa, da si opomore in zdraviti.

Boste boljše upravljanje vaša teža

Če ste poskušali shujšati prav zdaj, to je no-brainer, da bi morali preskočiti sladice vsaj petkrat na teden. Seveda, si lahko privoščite ob koncu tedna, saj vsakdo si zasluži nagrado. Bo vedno brez puščavi bo samo nas zamerljiv.

Toda sekanje je dobra ideja za hujšanje. To je samo primer preproste izbire prehranskih. Če morate pojesti nekaj po večerji, zamenjajte torto s kosom sadja. Naročite jagode brez čokoladno torto. To je mogoče storiti, in se boste počutili celo veliko bolje za njega. Obljubim.

Boste porabili manj časa pri zobozdravniku

Ko sem bil mlajši, sem preživel toliko časa pri zobozdravniku. Dobesedno sem tam živel. Očiten razlog za to je bila moja prehrana.

In sladice igral ključno vlogo.

Ljubil sem sladice, vendar so bili uničuje zobe. Ko sem jih izrezala, moji kočniki je moj velik objem.

Boste jedo manj

Hecno je, da ko sem začel preskoči puščave, da nikoli prečkalo mojih mislih, da sem jedla manj. Dejansko je bilo prepuščeno mojega prijatelja, da to poudarila, da me.

"Ali ste vedeli, da jeste manj... Ampak še vedno počutim tako kot zadovoljni?"

To je res. Sem preskakovanje sladice, vendar sem še vedno čutil enako polna.

To je zato, ker do takrat, ko meni sladica prispe na našo mizo, nekateri od nas so dejansko lačni. Ne potrebujemo sladico - smo samo želim.

Jedo manj se ne bo pustil strada toliko, da boste morali, da grozi, da bo jedel svojega moža. To je malo verjetno, da bi zapišete razlike. In če se to zgodi, preprosto najti zdrave alternative.

Svojo prihodnost, bodo otroci zdravi

Kaj jeste lahko vpliva na zdravje vaših bodočih otrok. Razmislite o tem.

load...