10 razlogov za vključitev bruselov ohrovt v vaši prehrani | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 razlogov za vključitev bruselov ohrovt v vaši prehrani

10 razlogov za vključitev bruselov ohrovt v vaši prehrani

Kaj so nekaj dobrih razlogov za vključitev brstični ohrovt v vaši prehrani?

Ko sem bila mlada punca, ni bilo dobrih razlogov za vključitev brstični ohrovt v moji prehrani. Bil sem precej odporen na vse zelenice, in ne glede na to, kolikokrat bi moja mama naložiti ohrovt na mojem krožniku, bi Trdim, da sem bil preveč poln, da jih jedo do takrat, ko sem končal z moje pečenega večerjo.

"No, zakaj ne ješ svoje ohrovt pred svojim pečeno večerjo?« Je vprašal tako nedolžno.

"V redu mama, bom raven z vami. Sovražim brstičnem ohrovtu. Vedno sem jih zapustil do konca na namen. In potem sem lagal o tem, da v celoti. Jaz sem slab človek. "

load...

Ha!

Stvar je, so ponižni brstični ohrovt dobil zelo slab sloves, ki je popolnoma nezasluženo. Nihče se zdi, da jim je všeč, razen svojih staršev in starih staršev.

Toda, ko gre za prehrano, predlagam daš brstični ohrovt drugo priložnost. Ker pa se je morda zdelo nenavadno oblikovane, ko si bil otrok, boste morda ugotovili, da - tako kot mi - ti dejansko všeč bolj zdaj, ko si starejši.

load...

Brstični ohrovt je okusnejša kot mnogi od nas predstavljamo, in so lahko odličen prispevek k obroku. Oglejmo si na 10 dobrih razlogov, da se vključijo v vaši prehrani.

Brstični ohrovt okrepiti svoj imunski sistem

Na lestvici od 1 - 10, kako pomembno bi rekli, da je vaš imunski sistem? Ne bojte odgovoriti.

Hočeš reči, 10, kajne?

Pravilno!

Vaš imunski sistem je močno pomembna. Ko je delovanje na optimalni, sploh ne izročiti to drugo misel. Toda, ko se začne, da se ogrožena, kar naenkrat se počutite slabem stanju in dovzetni za okužbe.

Skrb za vaš imunski sistem, je dobra ideja, potem, ja?

Najboljši način, da skrbijo za svoj imunski sistem je po svoji prehrani. Če ste dosledno jedo pravico živil, bo vaš imunski sistem še vedno v tip top stanju, tako dolgo, kot je mogoče.

In brstični ohrovt, so na strani vašega imunskega sistema. Z drugimi besedami, ki so jih "imaš nazaj".

Brstični ohrovt Pomoč S Hujšanje

Brstični ohrovt so malo kalorij, s samo pol skodelice 'em, ki vsebuje manj kot 30 kalorij. Kot tak, je to idealen zelenjave Strpati na vašem krožniku, kadar iščete izgubiti nekaj kilogramov.

Brstični ohrovt spodbujanje zdravega prebavnega sistema

Prebavne težave so bolj pogosti, kot si morda mislite. Milijoni in milijoni ljudi po vsem svetu trpi zaradi neke vrste prebavnega pritožbe, pa naj gre za nekaj tako relativno majhen kot nekaj napenjanja ali kaj več izčrpavajoče, kot je sindrom razdražljivega črevesja.

In številka ena razlog, da trpijo zaradi prebavnih vprašanj? Slaba prehrana.

Izboljšanje vaše prehrane je ključnega pomena, če ste si vedno želeli, da se počutijo na svoje najboljše. In če ste občutek napihnjenosti, gassy ali trpijo krči ali celo driske, se ne počutite na vaš najboljši.

Brstični ohrovt je samo ena zelenjave, ki pomaga ohraniti zdrav prebavni sistem. Druge križnic, ki lahko pomagajo vključujejo cvetačo.

Brstični ohrovt je bogat z vlakninami

Malo kalorij, a veliko vlaknin = zmagovalna kombinacija, če ste poskušali shujšati. Ker vas vlaken napolni hitreje, boste manj mika, da bi preveč jesti.

Ne samo, da je, ampak vlaken po vašem debelem črevesu prav tako izgleda in znižuje slabega holesterola.

Brstični ohrovt lahko boj proti raku

Ne pravim, da vsi živimo v strahu pred rakom, saj prav gotovo ne. Ampak smo vsi zavedamo, kako nevarna je ta bolezen morilec. To je računati, da se bo eden od nas treh razvila vrsto raka na neki točki v svojem življenju, ki je v končni fazi pomeni, da če ga ne razvija, je verjetno, da boste vedeli, nekoga, ki nima. Strašljivo.

Ampak stvar je v tem, da kljub temu ne rak vedno ne diskriminira in zdi povsem naključno, ki je namenjen spremembe, ki jih lahko naredite za svojo prehrano, da bo močno zmanjša tveganje za razvoj nekaterih vrst raka. In dodal, brstični ohrovt -, ki je bogato z vitaminom C in indol - je ena od sprememb, ki jih je treba videti, da bi.

Brstični ohrovt Pazite na svoje srce

Bolezni srca je zdaj drugi največji morilec v Ameriki. V bistvu smo vsi morali začeti že pameten o zdravju srca in ožilja.

Ker brstični ohrovt vsebujejo protivnetne lastnosti, ki jih lahko pomagajo. Zakaj? Ker je kronično vnetje, je glavni dejavnik za bolezni srca.

Brstični ohrovt so bogata z antioksidanti

Verjetno ste že slišali antioksidantov. Mogoče imaš-prehrane obseden prijatelja, ki vam pove, da so njeni najnovejši napitke "polnjene z antioksidanti."

Morda ste slišali, jim govorili na televiziji, preveč. Vi ste začenja sprašujem, če je vaša hiša dobila nobenih antioksidantov. Ti si malo ljubosumna. Mogoče vaš prijatelj vam nekaj lahko izposodite ??

Ok, antioksidanti so naravne - ali včasih umetna - snovi, ki so prva linija obrambe pred napadom iz lopov molekul, ki so o nameri poškodovali vaše celice vašega telesa.

In ko vaše celice začnejo, da se poškoduje, začnete počutiti slabše za obrabo. Morda boste dobili utrujen ves čas razvija redne glavobole, in vaša koža morda ne bo več videti svoje najboljše.

Ker so brstični ohrovt bogata z antioksidanti, bi morali začeti razmišljati o tem, da jih dodate v vašo prehrano.

Brstični ohrovt krepitev kosti

Krhke in redčenje kosti lahko pride, če ne bomo zaužiti dovolj kalcija. Tako kot jogurt in mleko, brstični ohrovt so fantastičen vir te bistvene hranilne snovi.

Brstični ohrovt Spodbujanje jeter zdravje

Vaša jetra pogosto pretegnil. Zadolžena za proizvodnjo preens, zrušijo stare celice, vzdrževanju zdravega prebavnega sistema in še veliko več, to je dobil veliko na svoji plošči.

Problem je, da je naša jetra zanaša na nas, da ga pomagali z uživanjem zdrave prehrane. To je zelo najmanj, kar lahko storimo.

Z dodajanjem brstični ohrovt v svojo prehrano, boste zagotovo prav to. Eden od ključnih mest v jetrih je boj proti strupene snovi, in brstični ohrovt lahko okrepijo svoje sposobnosti na tem področju.

Brstični ohrovt Pomoč zdraviti rane hitreje

Vsi smo utrpeli znižanja, ki se zdi, da bo tako kot vedno, da se pozdravi, in to je ponavadi zato, ker smo premalo ključnih hranilnih snovi, kot so kalij in folne kisline. Brstični ohrovt vsebuje oboje, in kot taka lahko pospeši proces zdravljenja vašega telesa.

load...