10 razlogov, zakaj morate piti sadne piščance | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 razlogov, zakaj morate piti sadne piščance

10 razlogov, zakaj morate piti sadne piščance

Ko sem bila mlada deklica, mama se soočajo stalno izgublja bitko poskuša, da bi me dobili, da bi jedli sadje. Samo ni všeč. Ali je dal jabolko na mizi ali banano ali pomarančo, sem vse zavrnil. Bil sem srečen s svojimi burgerje, čips in čokolado.

Vendar pa, kot sem starejša sem spoznal, kako pomembna je hranilna vrednost sadja za nas. Če želimo ostati zdravi, moramo nahraniti naše telo bistvene mikrohranila najdemo v sadju.

Problem je, da ne glede na to, koliko je star in zrel smo dobili, nekateri od nas dobesedno nikoli začeli kopati celo sadje. Mi pač ni všeč teksturo. Torej, kaj naj naredimo, če ne želimo, da zamudite pomembnih mikrohranil?

load...

Sadne napitke so odgovor. Enostaven za pijačo, udoben, zelo okusna in povsem polnjene z vsemi vrstami sadja, mineralov, vitaminov in drugih hranilnih snovi, lahko sadne napitke je najboljši dodatek k vaši prehrani doslej. Oglejmo si na 10 razlogov, zakaj bi morali piti sadne napitke.

Oni so priročno in tudi cenovno

Ali menite, da je potrebno veliko časa in truda, da bi sadni napitek? Pomisli še enkrat. To dejansko traja le nekaj minut, in kar eno je tako preprosta.

V bistvu, ko boste začeli delati svoje sadne napitke, boste začeli spraševati, zakaj se ni začela prej!

Nakup sestavine ne stane veliko, sploh ne. Če ste že dobil mešalnik v vaši kuhinji, vse, kar morate storiti, je kupiti sveže sadje, preden jih vse premetavala v mešalniku - in mešanje!

load...

In če ne fancy kar sami, lahko kupite okusne sadne napitke iz supermarketa za manj kot 5 $.

Sadne napitke Imejte Bones Strong

Ko si mlad, kosti niso nujno nekaj, kar boste porabili veliko časa razmišljati o tem. To je samo takrat, ko se začnejo bolečine, da ste začeli, da se jim malo misli.

Toda osteoporoza je zelo realna in da je to zelo izčrpavajoče bolezni, ki lahko resno vpliva na kakovost vašega življenja. To se običajno pojavi, kot smo dobili starejši, ampak kako živiš svoje življenje zdaj bo vplivala, kako močno so vaše kosti v prihodnjih letih.

Vaše telo potrebuje veliko bazičnih živil, da bi ostali močni in zdravi, in sadne napitke lahko zagotovo pomaga s tem. Organ, ki je preveč kisla, je v nevarnosti, tanjšanje kosti, ki lahko v času, ko so za osteoporozo. Pijte več sadne napitke za močnejši si.

Boste preizkusili Sadje

To me je dolgo časa, da se na krovu s sadjem. Ni bilo, dokler sem bila stara 21 let, da sem bil na koncu jedo vsaj en kos sadja na dan.

Problem je, da je bil vedno enak sadje. Vsak dan sem jedel banano na delovnem mestu, in to je bila samo sadje sem jesti. Seveda, sem bil že veliko kalija, vendar sem zamudil toliko drugih dobrih stvari. Igral sem se varno. Bal sem se, da poskusite druge stvari.

Ko bo svoje sadne napitke, začneš eksperimentirati z drugim sadjem. En dan lahko poskusite mango, da vaš napitek za strel, medtem ko je drugi dan lahko poskusite recept, ki vključuje buče.

Sorta bodo dodali spodbudo za svojo prehrano, zdravje - in vaše tastebuds.

Kdo ve? Morda celo poskusite zmaj sadje nekoč! (Da bo očarati svoje prijatelje)

Sadne napitke so prenosni

Greva ven na tek in želijo, da bi pijačo skupaj z vami? Nato vzemite steklenico sadni smoothie! Sadne napitke lahko pili kjerkoli - v parku, na delovnem mestu, na vlaku, in tudi ko si zaljubljen v prometu.

Sadne napitke, da se boste zdravi

Sadje naredi bolj zdravo. To je dejstvo, da ni mogoče trditi, s. Bolj sadje uživate se zdravi boste. Sadje daje spodbudo za svoj imunski sistem, koža, lasje, tvoje srce, jetra, vaše celice - vse!

Tudi vaše obrvi!

To je zato, ker sadje je bogato z vsemi vrstami močnih antioksidantov, vitaminov, vlaknin, mineralov in omega - 3 maščobnih kislin, ki ohranjajo zdravo telo in posekali tveganje za nastanek bolezni.

In kot veste, zdravo bivanje je nekako pomembno!

Sadne napitke lahko vaš zajtrk

Ali ponavadi preskočite zajtrk? Če je tako, da je verjetno dobra priložnost, da si malico na delovnem mestu, da bi se za to.

Zajtrk je najpomembnejši obrok dneva. Če ti običajno nimajo časa za kuhanje, ali če vonj slanino naredi Bijednik tako zgodaj v dan, pitje sadni napitek je nekaj, kar je treba upoštevati. To vas bo obremenitev s pomembnimi hranilnimi snovmi, ki ste ga nastavili za dan, in to bo tudi zmanjšanje vaših želja za nezdravo sredi dopoldneva prigrizek.

Sadje vam daje energijo Kick

Kdaj imeli eden od tistih juter, kjer si ne morem zbuditi? vse, kar imamo. Večina nas zgrabi skodelico kave, takoj ko smo dobili v pisarni. In, res, ne perk nas gor.

Vendar pa obstajajo boljše - zdravi - načine za pridobivanje dvig energije. In gre v obliki sadne napitke.

Sadne napitke v bistvu energija v kozarcu. Če pijete eno na tešče, so njihovi sladkorji sprosti skoraj takoj v krvni obtok, kar vam vrste super vzpodbudo pri energiji, ki bo veliko polnjenje vaš dan.

Sadne napitke se boste počutili bolj pozitivna

Ko veste, da ste pitne nekaj zelo zdravo, boste takoj počutili bolje o sebi. Počutiš se bolj pozitivno in optimistično o življenju.

To je skupna nasproti zbujam s strašnim mačkom in se cussing za pitje, da je četrti kozarec vina.

Sadne napitke lahko pomaga Smršati

Spomnim se, ko sem bila mlada punca moj sosed je bil na dieti. Ona je poskušal res težko izgubiti stehtamo. Nikoli nisem vedel, še posebej tisto, kar je pojedel kot del svoje prehrane, ampak sem jo na sliki pobiral na sadje in zelenjavo in jedo veliko solate. Vse je zvenel tako dolgočasno!

Toda hujšanje je zelo resna stvar, za nekatere ljudi, in sadne napitke lahko gotovo v pomoč. In oni ne dolgočasna sploh - oni so pravzaprav zelo okusna.

Sadne napitke so bogate z vlakninami, ki pomaga, da vas prepriča dlje. To je v bistvu preprečuje prenajedanje kot dan gre naprej. Prav tako vam roko z več energije, tako da ste bolj motivirani, da glavo v telovadnico in fitnes.

Sadne napitke so bolj zdravi od Soda

Nazadnje, sadne napitke, so veliko bolj zdravi od soda. Poleg tega so tudi boljši okus.

Ali veste, druge prednosti sadne napitke?

load...