10 skrivnosti, ki jih poznajo samo redni tekači | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 skrivnosti, ki jih poznajo samo redni tekači

10 skrivnosti, ki jih poznajo samo redni tekači

Obstajajo vse vrste ljudi, ki sami sebe imenujejo tekačev. Nekateri ljudje teči konkurenčno, nekateri teči na dan, nekateri run maratoni in drugi šele teči okrog bloka, vendar vsi redni tekači vedeti nekaj skrivnosti, ki so pohodniki na svetu nikoli realizirane. Tukaj je deset od teh skrivnosti, ki le redni tekači vedo:

1. Lahko dobite veliko teče

Morda ste že slišali za tekače visokih in mislil le mit. Redni tekači, čeprav vem, da bi bilo res, da, ko se izvaja dalj časa, kot ti na begu, naše telo izloča endorfine, ki vam lahko ponudi neverjetno evforično občutek.

2. Tek je dober za vaš um, kot tudi vaše telo

Verjetno ste že videli tekači v Londonu ali New Yorku maraton, potiska na koncu. Redni tekači vedo, da včasih je, bolj čista volja kot fizične sposobnosti, ki jih dobi na koncu teka, in jih lahko pokličete na te volje v drugih vidikih svojega življenja preveč.

load...

3. Tek vam daje ogromno občutek svobode

Tek vas lahko odnese od vseh vaših težav in da se boste počutili brezplačno. Imate nič drugega kot veter v laseh in zvok svojih razbijanje noge. In vse, kar morate razmišljati o tem zaključuje.

4. To je lažje, da postanejo dehidrirani, kot si mislite

Tek ni vse, dobra novica, čeprav, in ena stvar redni tekači zelo hitro učijo, je pomembno ostati hidrirani. Požirek vode redno, na dolgi rok, ali pa se boste počutili, kot da imate slab primer gripe.

5. Tekači občutek, kot da pripadajo tajni klub

Obstaja velika občutek tovarištva med tekači in, ko zaženete, boste vedno dobili prijazen nasmeh in val od vaših kolegov tekačev. Prav tako boste dobili veliko spodbudo in podporo od drugih tekačev in se veliko novih prijateljev.

load...

6. Lahko si kot otrok spet

Druga stvar, ki je redni tekači vedo, je, kako lahko zabavno vožnjo biti. Non-tekači vidijo le trdo delo in znoj, vendar, kaj se ne zavedaš, da so tekači spet skrivaj čemer otroci. Lahko gredo raziskovanju, splash v lužah in umažejo, ne da bi kdo jim povedal off za to.

7. Morate, da se ohladi, pa tudi ogreje

Če niste redni tekač, potem boste morda presenečeni, da se naučijo, da bi morali ohladi po vožnji, pa tudi ogreje prej. Veliko tekačev bo hodil, v zadnjih petih minutah po njihovi rok, da bi njihovo telo ponovno nastaviti po vseh vadbo.

8. Tek vas pripelje bližje naravi

Ko zaženete, si lahko ogledate okoli sebe in res cenim, kaj je tam. Če ste vzeli teči v državi ali v parku, boste videli vse vrste stvari, ki ste jih morda drugače spregledali; in ptice in druge živali niso tako bojijo tekač, kot bi se iz avta, tako da bodo videli več od njih preveč.

9. Dobiš raziskati svojo okolico

Gorečimi tekač ti ne bo povedal to, ampak teče je lahko precej dolgočasno preveč. Eden od načinov, ki jih lahko ustavi, da je, čeprav je, da različne poti, vsakič, ko zaženete in na ta način, boste tudi dobili, da razišče svoje mesto in okolico več kot dobro.

10. Ti postanejo bolj zavedajo lastnega telesa

Tek si boste postali zavedajo lastnega telesa. Lahko čutijo svoje mišice in svoje sklepe in jih bolje razumeli, kaj lahko in ne more fizično delati. To vas naredi veliko bolj v sozvočju s svojim telesom in da se bo pokazal v bolj samozavestno držo.

Katere so vaše najljubše tekaške nasveti in triki?

load...