10 stvari, ki se bodo zgodile, ko začnete z delom zjutraj | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 stvari, ki se bodo zgodile, ko začnete z delom zjutraj

10 stvari, ki se bodo zgodile, ko začnete z delom zjutraj

Na kakšen čas dneva je najbolje, da se izvaja? No, resnica je, seveda, da je res odvisno od posameznika in kako lahko primerni njihovo redno vadbo v svoj vsakdanjik. Obstaja pa nekaj izrazitih prednosti vadbe v dopoldanskem času, tako da tukaj je deset stvari, ki se bo zgodilo, če začnete dan z vadbo:

1. Boste lažje obdržati v rutino

Če se izvaja v dopoldanskem času, nato pa boste ugotovili, da je veliko lažje obdržati v rednem urniku vadbe, saj je manj možnosti, da postane raztresen. V bistvu, so raziskave pokazale, da je devetdeset odstotkov ljudi, ki pravijo, da vodijo do redne vadbe, opravljajo svoje vaje v dopoldanskem času.

2. Ti bodo v boljšem razpoloženju za cel dan

Še ena od velikih prednosti jutranje vadbe je, da se bo izboljšalo vaše razpoloženje. Kratek izbruh vadbe vsako jutro, bo javnost endorfinov v telesu, ki bo povečala vaše razpoloženje, v boju proti stresu in pustil z nasmehom na obrazu ves dan.

load...

3. Boste zbudili lažje

Ko se izvaja zjutraj, ob istem času vsak dan, bo vaše telo navaditi na to rutino in se bodo začeli pripravljati za to, še preden se zbudite. Kaj je veliko ljudi ugotovi, da je njihovo telo postane tako navajena režima, ki so zbudili brez potrebe budilko, in menijo, pripravljen za vadbo takoj.

4. Uživali boste zajtrk več

Naslednja ena od velikih prednosti jutranji telovadbi, da boste uživali v zajtrku več. Zgodnja jutranja vadba vam bo dal tudi željo po dobrem, zdrav zajtrk. Vaja plus zdrav zajtrk vam bo dala vso motivacijo, ki jih potrebujete za zdravo izbiro ves dan.

5. Boste počutili manj poudarili pri delu

To je povsem običajno, da se ljudje prizadel val stresa, ko so prvič dobili v delo in preverite e-pošto, poglej na njihovo dnevnik in nenadoma spoznali vse stvari, ki jih morajo storiti v dan. Ljudje, ki izvajajo v poročilu zjutraj, da se počutijo veliko bolj sproščeno v dopoldanskem času, ker je njihova jutranja rutina jim daje veliko boljše ravnovesje med poklicnim / zasebnim življenjem.

load...

6. Boste začeli, da se veselim, da vsako jutro

Za veliko ljudi, že v zdravo jutranjo rutino dejansko pomeni, da so želeli, da bi dobili iz postelje! Vemo, da bo to težko verjeti, če trenutno niste jutranji človek, vendar je res!

7. Ti doseči nekaj, preden se je dan komaj začel

Jutranja telovadba tudi pomeni, da se bo občutek, kot da ste dosegli nekaj, še preden začnejo za delo. Torej, tudi če je preostanek dneva grozno, še vedno naredil eno stvar, vredno tisti dan.

8. Jutranja telovadba strel-začne vaš metabolizem

Prednosti jutranji telovadbi tudi metabolizem vzpodbudo. Vaš metabolizem ureja, koliko energije porabite, in zato, koliko kalorij boste spali. Jutranja vadba bo dobil vaš metabolizem na poti hitreje, tako da boste spali več kalorij, ves dan.

9. To bo povečala svojo možgansko moč

Tukaj je še ena od čudovitih prednosti jutranji telovadbi: to bo povečala svojo možgansko moč. Raziskovalci so dokazali, da vadba poveča svoj intelektualni potencial za nič do deset ur, tako da bo uveljavljanje zjutraj, da ste bolj sposobni obvladovati obdavčitve probleme dan.

10. Ti bodo manj verjetno, da jesti čez dan

Še ena zanimivost, ki jih ljudje, ki izvajajo zjutraj poročajo, je, da jedo manj hrane, v preostalem delu dneva. Domneva se, da je predčasno izpustitev zjutraj endorfinov, da vadba vzroki zmanjšuje apetit.

Ali veste, nekatere druge ugodnosti jutranjo vadbo?

load...