10 uporabnih nasvetov za najučinkovitejše vadbo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 uporabnih nasvetov za najučinkovitejše vadbo

10 uporabnih nasvetov za najučinkovitejše vadbo

Ena od stvari, ki nas ustavi, da naše vaja režim učinkovitejši ni vedno pomanjkanje motivacije in volje. Namesto tega je dezinformacije.

Saj veš, slab fitnes nasvet.

Slišal sem, da ljudje navajate slab Fitnes svetovanja ves čas. Prebral sem, preveč. V preteklih letih sem obiskal različne fitnes skupnosti, in pa obstaja veliko dobrih ljudi v teh krajih, so v veliki meri neurejeno.

load...

To pomeni, da so samooklicani guruji povsod. Dolgčas, to je ti ljudje, ki govorijo o najglasnejši in en-trance Nadobudni fitnes navdušence z dezinformacijami. Torej, kaj se zgodi, je, da je naša vadba režimi postali še bolj neučinkovito! Ni v redu.

V tem članku, bomo ločiti zrnje od plev, in pravilno dezinformacije ter ga zamenjati s trdno nasvete, ki bodo dejansko delajo.

Brez odlašanja, pa si oglejte 10 koristnih nasvetov za najbolj učinkovito vadbo.

Vedeti, kaj svoje meje so

Mi ne bi želeli, da to priznam, ampak resnica je, da imamo vsi svoje meje. Sem dobesedno izgubila število zneska, kolikokrat sem videl folk Grimasa bolečine ali odreči veliko prezgodaj, preprosto zato, ker niso vedeli, svoje meje - in jih s tem prekoračil.

load...

Postavite ga na ta način: Če nimate pojma, kakšne so vaše meje dejansko so, kako boste nikoli vedeli, kaj je tvoj potencial?

Ugotoviti svoje meje ni enostavno, zato vam priporočam najem trenerja. Druga možnost je, če se počutite preveč udobno, menijo sami izziv z nečim izven vašega območja udobja.

Brez bolečine, ni Gain

Res je, da je brez bolečine ni dobiček.

Toda, ko je preveč bolečine in si še naprej dogaja... No, ti si samo da je neumno.

Da bi dobili največ iz vaših vaj, je pomembno vedeti, kdaj, da si odmor.

Po super vadb bo vaš srčni utrip najverjetneje dvignjeno navzgor, in boste zbudili občutek boleče. Morda boste morali nekaj mišic opekline.

Če je tako, ste storili dobro. Vi ste se res na meje! Čestitke.

Toda namesto da bi opravljanje in boj skozi bolečino, to je veliko boljša ideja, da si nekaj počitka.

Ustvari Nekatere sorte v vašem režima

Raznolikost je začimba življenja, in to naredi tudi za bolj učinkovito vadbo, ko ustvarite različne pri vaši vadbi.

Vsaka dobra vaja režim potrebuje spremenljivko, ki so spremenjene, da se prilega posebne namene. Ampak toliko, kot karkoli drugega, sorta vas ustavi dolgčas.

Če boste obdržali počne isto stvar, dan za dnem, bo dolgčas neizogibno nastavljena. In lahko se boste zamerili, kaj delaš.

Ne boj se popolnoma obrnil vadbo, tako da ostanejo ostri in motivirani. Če ste moč voziček, nato pa vrgel nekaj jogo v mešanici! Obdržati stvari sveže in se preseneti s tem, kar boste poskušali danes. Privoščite si nekaj drugačnega, da se veselim.

Bodite realistični

Težko je biti učinkovita, če si ne bi realistični glede tega, kaj lahko dosežemo. Za boljše možnosti za uspeh, je pomembno, da ste pozabili o popolnosti in se osredotočiti na cilje, ki jih je mogoče doseči.

Namesto, da bi odločitev, da želite, da se v 5K do konca meseca, bo realni glede svojih ciljev. Naredite dodatne izboljšave z določanjem kratkoročnih ciljev, ki gradijo do večje enega.

Get lopate Out

Ne samo, da je pomembno, da vaš vaja polk bolj učinkovito, vendar je pomembno tudi, da bo vaše splošno dan bolj učinkovito z uporabo svoj čas pametno.

Na primer, verjetno obstaja nekaj vsakdanjih opravil, ki jih običajno preidejo na človeka, ki bi lahko opravljali sami.

Tako kot kidanje vožnjo! Seveda, to je navadno moško delo. Toda, ko dobiš lopato od sebe, boste dobili v nekaj vaje, preden smo celo zadeti telovadba za dan. Ste pa pametni - in učinkovita.

Vizualizirajte vaš uspeh

To je lahko zelo enostavno pozabiti naših ciljev, če jih ne vizualizirati. In ko smo pozabimo na njih, smo upočasni. Mi postane neučinkovit, in naš režim trpi kot rezultat.

Najboljši športniki in športni moški in ženske vlak njihovih glavah, kot tudi svoje telo za končni uspeh. So vizualizirati svoje cilje, in so se vizualizirati dosego teh ciljev.

Predstavljajte si čustva lahko pride po trdno in učinkovito vadbo, kjer je vse vrgel v redu. Vse slike.

Če si lahko predstavljate - lahko to storite.

Ali nekaj, kar uživajte

Če ne uživajo nekaj, da boš težko za zbor motivacijo vsak dan na treningu.

Izberite nekaj, kar je priročno, in zaradi česar ste srečni. Zadnja stvar, ki jo želim je, da je nesrečen!

Nastavite nekaj časa Poleg povrniti

V moji obsedenosti s fitnesom (! Smo bili vsi obsedeni na neki točki), sem si želela, da bi lahko vlak 24 - 7. Sem želel biti v telovadnici ves čas.

Na žalost sem could't (varnostni moški me ne bi pustil).

Toda ne samo, da stavba ni me pustil v po polnoči, moje telo ne bi mogla vzeti.

Vaše telo potrebuje čas, da si opomore. Morda ne želijo priznati to, ampak je res. Niste stroj!

Po treningu, napolni se z ogljikovimi hidrati. Točenja goriva pravilno, in dobili dovolj spanja vsako noč. Ostanejo hidrirani z kozarcev vode.

Zapomni si to mantro: Vlak in obnoviti.

Zgodnje na avtobus? Pojdi na sprehod!

Če ste prišli na avtobusni postaji samo zavedati, da ste petnajst minut prej, bi morali uporabiti ta čas pametno. Namesto, da bi stal okoli čaka na avtobus, zakaj ne gorijo nekaj kalorij ob hitri sprehod?

Graf svoj napredek

Lahko uporabite poročilo kartico fitnes ostati motiviran. Zapišete nekaj predmetov, kot so prilagodljivost, kardio in odnos, in diagram vaš napredek vsakič, ko vadbo.

Kmalu boste videli, kje morate izboljšati, in to pomeni, da ne bo nikoli stagnira. Boste vedno premika naprej, in boste poostrila svojo rutino.

load...