10 zanimivih dejstev o fitnesu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 zanimivih dejstev o fitnesu

10 zanimivih dejstev o fitnesu

Bivanje v formi lahko se boste počutili bolje o sebi, da ste bolj budni in pozorni in najboljše od vsega, bo to vas je videti mlajši in vam pomaga živeti dlje preveč. Več kot skoraj vsako drugo temo, čeprav, fitnes, je predmet številnih mitov in polresnic, tako da tukaj je deset zanimivih dejstev o primernosti, ki jih lahko zanesejo na:

1. Vaja vas energizira

Morda boste presenečeni, da se naučijo, da se zjutraj vaja ne bo utrudilo; da vam bo dal več energije za celotno dan. Biti fit vam bo dala večji vzdržljivosti in jutranjo vadbo bo sprostila endorfine v vašo kri, da se boste počutili bolj energična skozi ves dan.

2. Samo deset minut vadbe na dan bo razlika do vašega fitnes

Ob dnevih, ki jih ne more narediti popolno vadbo, ne pusti ven skupaj. Samo na hitro, deset minut vadba pomaga ohranjati kondicijo in da bo zvišal srčni utrip, tako da bo še vedno koristi za vaše srce in ožilje.

load...

3. Saj ni treba delati do znoj, da gorijo kalorij

Znesek, ki se potite ni povezan na noben način, koliko kalorij ste kurjenje. Znoj je le vašega telesa način vas ohlaja. Lahko znoj, samo sedel v vročem prostoru, vendar to ne pomeni, da ste izgubili vse maščobe.

4. Vaja pomaga boj proti bolezni

Vi že veste, da je vaja dobro za vas, vendar ste vedeli, kako dober je? Ostati fit bodo pomagali zaustaviti visok krvni tlak, bolezni srca, kapi, diabetes, artritis in bo znižati raven holesterola v krvi in ​​krepi imunski sistem. Prav tako lahko pomaga, da se ubranijo pred nekaj znakov staranja in vas bolj mobilni in aktivni v svojih poznejših letih.

5. Raztezanje pred treningom ni dobro za vas

Vključno raztezanje v vašem vaja rutino, je dobra ideja, vendar zaradi česar je prva stvar, ki jo storite, ni. Ko se raztezajo hladno mišice, jih lahko poškoduje. Najboljša stvar je kratek ogrevanje najprej, sledi vaš raztezanje in nato svojo glavno vadbo.

load...

6. Vaja je dobra za možgane

Redna vadba izboljšuje tudi delovanje možganov. Povečan pretok krvi v možgane, ki izvaja vzroke, skupaj s sproščanjem serotonina, bo izboljšala vaše razpoloženje in to vam bo pomagal, da bolj jasno razmišljati.

7. Škrtanje vam ne bo ravno trebuh

Ena izmed najbolj vztrajnih fitnes mitov je, da škrtanje bo tanek vaše Sredinsko presek. V resnici, škrtanje spali zelo malo kalorij, tako da, če želite, da vitek pas, boste morali združiti škrtanje z zdravo prehrano in nekaj kalorij gorenja kardio vadbo.

8. Lahko jesti več, kaj vam je všeč, ko se izvaja

Mišice opekline več kalorij kot maščobe, tudi če ležite. To pomeni, da serviser si, bolj lahko jeste in, seveda, izvršuje sam opekline kalorij preveč. To ne pomeni, da lahko greš prehranjevalnih popivanje, čeprav, vendar to ne pomeni, da občasno poslastica ne bo vam kup na funtov znova.

9. Vaja zmanjšuje stres

Vaja je tudi odličen način za boj proti stresu. Dobra vaja traja vaš um off vaše težave in spodbuda, ki jo daje v možgane vam bo pomagal ukvarjajo z stresnih situacijah lažje in lahko pomaga tudi ubranijo depresijo.

10. Glasba omogoča bolj učinkovito vadbo

Poslušanje glasbe, medtem ko delate ven, ne le lajšanje dolgčasa; dejansko omogoča bolj učinkovito vadbo. Raziskave so pokazale, da poslušanje glasbe, zaradi česar ljudje izšlo dlje in bolj intenzivno.

load...