10 zdravstvenih prednosti oolong čaja, kar morate vedeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 zdravstvenih prednosti oolong čaja, kar morate vedeti

10 zdravstvenih prednosti oolong čaja, kar morate vedeti

Oolong čaj. To je smešno ime, je smešno videti (izgleda kot posušene rozine), in ste verjetno nikoli slišal v svojem življenju. Ampak ne dovolite, to si dal off, saj je oolong čaj že stoletja, s starodavno kitajsko zlasti petje njegovih pohval. In njihovo petje svoje hvali, ker oolong čaj okus okusno, je povsem naravno, in je ena od najbolj zdravih čajev na svetu.

Ampak samo v primeru, da potrebujete malo bolj prepričljivo, da pijejo čaj, ki zveni bolj kot obskurni avstralski lesa instrumenta, pa si oglejte 10 najboljših zdravstvenih koristi oolong čaj, kar morate vedeti vse o.

1. Oolong čaj lahko pomaga, da izgubijo težo

Lahko gorijo maščobe hitreje z oolong čaj, ker oolong čaj spodbuja presnovo. Skupaj s tem je dejstvo, da je čaj bogata s polifenoli, ki v bistvu blokira encime, ki proizvajajo maščobe.

load...

To je vredno poudariti, čeprav je, da medtem ko je povsem mogoče, da izgubijo težo s oolong čaj, to ne bo mogoče, če boste dodali sladkor. Torej, če ste sladek tip, ki ljubi, da padec sladkorja ali dva v vašem pivo, vam priporočamo, da nadomestek sladkorja za surovi medu in kokosovega sladkorja. Še vedno sladke okuse, ampak gre brez vseh teh praznih kalorij.

2. Oolong čaj lahko zniža holesterol

Še eden od velikih zdravstvenih koristi oolong čaj je, da lahko pomaga zniževati holesterol. V primeru, da ni vedel, holesterol je zelo slaba in lahko vodi do bolezni srca. Dobra novica je, da je oolong čaj delno oksidira in se bori proti telesnega maščevja ga proizvaja molekulo polifenolov tako popolno oblikovan, da sproži encim lipaza v vzmetno v akcijo. Ta encim je tisto, kar se bori proti maščobe, s čimer znižuje holesterol. Magic!

3. Oolong čaj preprečuje zobne gnilobe

Eden od razlogov je kitajska pijte toliko, oolong čaj, ker pomaga preprečevati zobno gnilobo od kisline. Skupaj z bolj znameniti zeleni čaj, oolong čaj izvira tako proizvodnjo kisline, kot tudi sposobnost bakterij, da živijo dolgo in uspešno. To pomeni, da mora biti bistveni del vaše prehrane, če iščete, da se prepreči kopičenje zobnih oblog in zobne gnilobe.

load...

Še enkrat, čeprav je to le res deluje, če ga ne spusti nekaj sladkorjev v čaj!

4. Oolong čaj bitk Prosti radikali

Ena od zdravstvenih koristi oolong čaj je, da lahko pomaga boj proste radikale. Prosti radikali lahko povzroči raka, in so lahko tudi pospeši proces staranja. Na ta način, oolong čaj je odličen tako na zmanjšanje tveganja za nastanek raka, kot tudi ohranjanje zdrave videz kože.

Glej, prosti radikali so zelo škodljive za lepoto. So pa naše kožne lipide v nekaj, kar se imenuje lipidov peroksida, ki povzroča temne lise na koži. Najdemo v oolong čaj polifenoli, čeprav so nemesis prosti radikali "in pomagajo, da jih splaknete našega telesa. Zato smo starost bolje!

5. Oolong čaj lahko tudi preprečuje raka kože

To je splošno znano, da so obsesivno čaj pivci na manjše tveganje za razvoj kožnega raka, kot ne-čaja pivce, ampak vaše možnosti so še bolj močno zmanjša, ko ste začeli s pitno oolong čaj.

Ta čaj je bogat z več polimernih polifenolov kot kateri koli drug čaj, in je te antioksidante, ki znižujejo našo možnost za nastanek kožnega raka, ki uničuje celice, ki jih najdemo v rakastih izrastki. Dobra.

6. Oolong čaj lahko nadzor sladkorne bolezni

Še eden od bajen zdravstvene koristi oolong čaj je, da lahko pomaga sladkorne bolezni nadzora. V študiji 2003 je bilo število bolnikov s sladkorno boleznijo morali piti 1500 ml oolong čaj vsak dan za 30 dni. Soglasnega rezultati so bili, da so pacienti doživeli zmanjšanje ravni sladkorja v krvi.

In ker so neurejena ravni sladkorja v krvi zelo nevaren za bolnike tipa - sladkorno boleznijo tipa 2, je oolong čaj, zato je predlagal, kot rekvizit v vaši prehrani. Voda je v redu - ampak oolong čaj je še boljši!

7. Oolong čaj krepi kosti

Osteoporoza je postala zelo resno kronično bolezen, z več in več ljudi, ki trpijo zaradi krhkih kosti. Priročen način za boj proti osteoporoze je s pitjem več oolong čaj, saj na podoben način, da se ta čaj pomaga preprečevati zobno gnilobo, še ena od velikih zdravstvenih koristi oolong čaj je, da se krepi tudi naše kosti. Čaj pijače Redna Oolong je bilo ugotovljeno, da je manj verjetno, da izgubijo svojo mineralno gostoto kosti kot tisti, ki ga ne pijejo, in čaj ima tudi možnost, da dejansko pomaga vaše telo obdržati mineralov iz drugih živil preveč. Super!

8. Oolong čaj vztraja zdravega imunskega sistema

Brez močnega imunskega sistema, da smo v bistvu razpade. Na srečo, je dobra, uravnotežena prehrana je idealen način za ohranjanje zdravega imunskega sistema, in z uvedbo oolong čaj v vaši prehrani, boste izkoriščajo druge enega od močnih zdravstvenih koristi oolong čaj - okrepiti imunski sistem.

Oolong čaj vsebuje antioksidant flavonoide, ki ustavijo poškodbe celic, s tega izhaja pa, da oolong čaj pivci imajo več anti-bakterijske proteine, kot vsi ostali. To pomeni, da imajo zelo močan imunski sistem, ki se lahko sprejmejo na svetu. Prinesi!

9. Oolong čaj vam dvig energije

Oolong čaj dejansko vsebuje majhno količino kofeina, zato ne priporočamo, da pijete preveč za to. Veš, vse dobre stvari v zmernih količinah in vse to. Mi vam zaupam!

Ampak zato, ker oolong čaj vsebuje smidgens kofeina, je tudi možnost, da vam pravočasno dvig energije. Velika stvar je, da ne bo preveč napetostjo na način, ki ste s kavo, kar pomeni, da ne bo prišlo do sesutja kasneje. Namesto, oolong čaj je odlična zamenjava za vse tiste s sladkorjem prevlečeni športnih pijač, ki so verjetno delaš več škode kot koristi.

10. Oolong čaj spodbuja zdravje srca in ožilja

Zdravje koristi oolong čaj iti še dlje... Skrbi za zdravje vašega srca? Veliko ljudi v letu 2017, so. Oolong čaj, ki je bila izbira načina življenja se zavedajo pomena zdravja kitajski stoletja, je odličen način, da se ohrani tip-top zdravje srca in ožilja, saj zmanjšuje raven holesterola. To pa, zmanjšuje tveganje za srčni napad.

...

Kot smo že omenili, pa oolong čaj vsebuje majhno količino kofeina, in iz tega razloga vam priporočamo, da pijete do 7 skodelic na teden. Če ga želite, se lahko oolong čaj postal pomemben del vašega načina življenja. S polno okusa aromo, obilico koristi za zdravje in rahlo sladkega okusa, oolong čaj je zelo pot naprej.

Ali veste, druge ugodnosti oolong čaj?

load...